Elin L

Elin L

280 omdömen om Elin L

Sedan starten hos Reco 2023
Karin N

Elin gjorde ett jättefint jobb med att klippa våra två barn. Jättebra tålamod, förklarade och bemötte barnens nyfikna frågor på ett fint sätt!

Linda G

Elin levererar som vanligt. Hon är inte bara extremt professionell som frisör utan dessutom en positiv och rolig person (som gör det lilla extra).

Svar från Elin L

Tusen tack snälla Linda! Jag blir jätteglad av att läsa vad du skriver, det värmer jättemycket. Jag tycker det är jätte trevligt när du kommer hit & timmarna bara flyger iväg! Ha en fin dag så hörs & ses vi. Med vänlig hälsning Elin

Marie-Louice S

Besökt Elin som klippte mig så proffsigt. Mycket nöjd med besöket.

Svar från Elin L

Tusen tusen tack snälla Marie-Louise! Det värmer att läsa vad du skriver & jag är så himla glad att du kom hit igen & du blev ju jätte-snygg i din nya frisyr! Ha det nu så gott så ses vi snart igen! Kram Elin

Birgitta N

Alltid lika bra upplevelse och bemötande.

Svar från Elin L

Tusen tusen tack snälla Birgitta!❤️ Det är alltid så himla trevligt när du kommer hit & jag uppskattar att du alltid ger mig fria händer😊 Ha det nu så gott så ses vi framöver! /Elin

Andrea E

Väldigt trevlig och duktig på sitt jobb. Jag är mycket nöjd med min frisyr

Svar från Elin L

Tack snälla Andrea för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad! Vad roligt att höra att du är nöjd med din nya frisyr. Välkommen åter när du känner dig långhårig igen! Med vänlig hälsning Elin

Helena N

Alltid samma fina bemötande av Elin. Behöver bara bestämma hur mycket som ska tas på längden i övrigt har hon koll på hur hon ska klippa mitt hår. Alltid lika nöjd efter besök.

Helena N och Style It i Sollefteå AB gillar detta
Svar från Elin L

Tack snälla Helena vad fint skrivet av dig❤️ Och tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, det värmer! Ha en fin dag så ses vi framöver igen. /Elin

Camilla T

Proffsig, trevlig och serviceinriktad. Rekommenderas varmt.

Svar från Elin L

Tack snälla Camilla för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad när jag läser vad du skrivit! Ha en fin dag. Med vänlig hälsning Elin

Pernilla S

Högsta betyg som alltid! Mycket duktig och professionell och extremt trevligt bemötande

Pernilla S och Style It i Sollefteå AB gillar detta
Svar från Elin L

Tusen tusen tack!! Jag blir så himla glad när ni kommer hit & klipper er trots att ni inte bor här längre!❤️ Det är det bästa betyget man kan få. Ha de nu så gott så ses vi framöver igen. /Elin

Eva H

Ville prova en annan" frisör. Blev så nöjd o inspirerad av Elin L! En trevlig,kunnig å glad frisör! Köpte även ett balsam som Elin tipsade om! Å så massage på både huvud o rygg...Toppen

Svar från Elin L

Tack Eva! Vad glad jag blir när jag ser att du är nöjd med både frisyr & besök, så roligt att höra! Du är så välkommen åter & jag hoppas att ni får en fin resa. Ha nu en riktigt bra dag! Med vänlig hälsning Elin

Inger R

Mycket trevligt och personligt bemötande. Att håret skulle bli klippt som jag önskade, att hon skulle se vilka hårprodukter som behövdes för mitt hår. Det gjorde Elin eftersom hon kände mig sen tidigare, och har både klippt och permanentat mig. Trevlig och lugn miljö, bra bemötande . Klippning, hårprodukter och föning.

Svar från Elin L

Tack snälla Inger för att du skrivit ett sådant fint omdöme, det värmer!❤️ Hoppas ni fick en trevlig kväll. Ha nu en riktigt fin påsk så ses vi framöver sommaren igen. Kram Elin