Duktig, lyhörd och väldigt tillmötesgående och GLAD🥰
184 omdömen om Elin L
Alltid en stund att se fram emot! Att få en behandling och klippning som är proffsigt utförd!
Är supernöjd! Elin gör ett kanonbra jobb, har klippt mig hos Elin i närmare 20 år och kommer fortsätta med det. Denna gång gjorde hon en färgning/slingor med folie.
Tack bästa Lillian vad glad jag blir!! Ja tänk vad många år jag har fått förtroendet att ha både dig & Camilla som kunder, helt galet vad fort tiden går! Det är det absolut bästa betyget man kan få, att ha återkommande kunder, och jag tror faktiskt det är 20 års jubileum för oss iår! Ha det så gott nu och ha en riktigt fin jul så ses vi snart igen! Kram Elin
Har klippt mig hos Elin i många år och jag har alltid blivit supernöjd. Hennes bemötande och servicekänsla är verkligen toppen. Jag rekommenderar Elin till 100%.
Tusen tusen tack snälla Sussie vad jag blir glad av att du tagit dig tid att lämna ett omdöme & att du skrivit så fint! Tack tack tack! Ha nu en riktigt fin jul så ses vi snart igen! Med vänlig hälsning Elin
Efter så många år som hon varit min frisör så förstår hon mig som kund när jag vill ha en förändring. Hon kan mitt hår, har alltid bra ideer. Jag känner mig alltid nöjd när jag går därifrån. Köpte med mig en mousse denna gång Känner mig så bekväm och sedd där.
Tack snälla gulliga Maria vad glad jag blir när jag ser ditt omdöme! Ja du har varit kund här i såå många år & det är alltid lika roligt när du kommer hit! Hoppas det känns bättre när nacken är lite tunnare & flikigare och att ni hade en trevlig kväll igår. Ha en riktigt fin helg nu så ses vi framöver igen! Kram Elin
Proffsig lyhörd varit hennes kund i många år.
Tack snälla Berit för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad av att läsa vad du skrivit! Ja tänk vad många år du gått kund här nu, det är det bästa betyget man kan få som frisör. Tusen tack igen och ha det så bra så ses vi snart igen! Med vänlig hälsning Elin
Klippte mej , är alltid supernöjd ! Hon lyssnar på hur jag vill ha de så hittar hon på nåt bra 😍 trevlig tjej som man kan prata om allt med, jordnära och gullig.
Tusen tusen tack snälla Annika vad jag blir glad av att läsa ditt fina omdöme!😍 Ha det så bra nu så ses vi framöver igen! Med vänlig hälsning Elin
Man känner sig trygg när man är hos Elin. Hon är duktig, hjälpsam och trevlig
Tack snälla för att du tog dig tid att svara på omdömet. Så roligt att höra att du är nöjd, jag blir jätteglad! Ha det nu så bra så ses vi innan jul igen. Med vänlig hälsning Elin
Alltid lika trevlig och proffsig!
Tusen tack snälla Terese för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir super-glad! Ha nu en riktigt fin jul så ses vi framöver igen. Med vänlig hälsning Elin
Alltid glad, har stor förståelse vad som passar. Hon är ett proffs på sitt yrke. Har aldrig blivit missnöjd. Man känner sig väldigt omhändertagen, hon kan verkligen sitt yrke och har känsla för personlig service
Tack snälla gulliga Majsan vad jag blir glad av att läsa vad du skrivit, det värmer enormt i hjärtat! Det är så himla trevligt varje gång du kommer hit till salongen, timmarna bara flyger iväg! Ha det så gott nu så ses vi snart igen. Med vänlig hälsning Elin