Elin L

Elin L

333 omdömen om Elin L

Sedan starten hos Reco 2023
Susanne A

Jag kan varmt rekommendera Elin! Hon är otroligt proffsig och vet verkligen vad hon gör. Det jag uppskattar mest är hur lyhörd hon är för mina önskemål, samtidigt som hon kommer med egna bra inspel. Jag hade aldrig klarat övergången från ett färgat mörkbrunt hår till mitt naturliga gråa utan henne. Hon visste exakt hur vi skulle gå tillväga för att få det snyggt samtidigt som förändringen gick smidigt. Elin har alltid ett lika härligt bemötande och servicen är på topp!

Elisabeth F

Elin alltid välkomnande ett proffs i sin yrkes roll blir alltid nöjd så köpte en flaska spray och gick hem nöjd

Ann H

Otroligt go glad o super duktig frisör. Är så nöjd varje gång jag varit på besök.

Kerstin S

Jättebra på alla områden, vänligt bemötande och proffsigt utförande mycket nöjd

Marie K

Lyhörd, lugn, trevlig och duktig på att klippa

Marianne V

Alltid glad och omtänksam. Mycket bra utfört arbete. Köper schampo och balsam, spray. Ibland presenter. Mycket mycket nöjd

Mia B

Nöjd. Fin frisyr. Trevligt bemötande. Köpte schampo.

Daniel J

Som alltid, helt fantastiskt!

Margareta B

Jag har varit kund ett tag hos Elin. Hon är en social o trevlig tjej. Noggrann i sitt yrkesutövande. Jag känner mig bra bemött och sedd. För en pensionär är det en ” dyr” hårvård, men jag unnar mig det tills vidare.

Camilla H

Allt bästa service, trevligt bemötande och kvalitet på klippning