Orroligt välgörande för kropp och själv med ett besök hos Sara ♡
Style It i Sollefteå
Välkommen in till din frisör i Sollefteå! Här på Style It erbjuder vi klippning, färgning och styling, och du hittar vår salong centralt på Storgatan 42. Vi utbildar oss regelbundet för att alltid kunna erbjuda de senaste teknikerna inom klippning, färg och styling. Du som kund står alltid i fokus oavsett om du vill ha en...
577 omdömen om Style It i Sollefteå
Sedan starten hos Reco 2022
Hon är bara bäst. Trevlig ,glad och mycket duktig frisör. Han klippt mig hos henne ca 15 år
Fria tyglar sätter mig i stolen och går därifrån som en ny människa 😊👍👍❤️
Proffsig, lyhörd och visar på nya vägar.
Väldigt noggrann duktig snäll väldigt professionell tycker jättebra om henne. Med vänlig hälsning Sandra
Elin är fantastisk. Lika nöjd varje gång.
Fint bemötande besöker var 12 vecka så förväntningarna har Elin levt upp till. Klippning av barnbarn.
Elisabeth är superproffsig, kompetent och jobbar med ständig utveckling och lärande. Jag känner mig otroligt trygg som kund, det blir alltid bra och jag får alltid ett fint bemötande!
Trevligt bemötande och kunnig på sitt jobb
Tack snälla Louise för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad!😃 Ha en fin dag så ses vi när det är dags att klippa igen! Med vänlig hälsning Elin
Fantastisk på alla sätt och vis!
Trevlig, proffsig, kreativ och lyhörd. Som alltid supernöjd med resultatet!
Elin är alltid trevlig och glad när man kommer. Nu har jag klippt mej så länge hos Elin, så att vi har alltid mycket att prata om. Vi är lika öppna och tycker nog det är kul att prata om allt möjligt. En klippning var 7:de vecka ca. ser man fram emot!
Tusen tack snälla Birgitta vad jag blir glad av att läsa vad du skrivit! Jag tycker alltid det är super trevligt när du kommer hit & ja vi har alltid mycket att prata om & det blir alltid massa skratt, super roligt!😃 Ha nu en fin dag så ses vi snart igen! /Elin
Fick ett varmt välkomnande direkt innanför dörren. Hon gjorde nagelförlängning på mig och fick fria händer. Hon hade en sin idee färdig när jag kom, så det går inte åt onödig tid på att tänka för henne. Super duktig och jag blev jätte nöjd.
Tack för det fina omdömet Jessica och hoppas dina naglar passade bra in på galan;) Kram Lenica
Man blir så väl omhändertagen och får en proffsig behandling.
Superservice och supertrevligt, som vanligt!
Men tack snälla Johanna vad glad jag blir!!😃 Ha en bra dag nu så ses vi framöver igen!
Style it är överlägset den bästa frisören jag varit på! Elin och Elisabeth är fantastiska. Resultat, upplevelse, det varma goa bemötandet - allt 10/10 varje gång. Passar på när tillfälle ges att gå hit när jag är i Sollefteå! Alltid lika trevligt och alltid lika nöjd 🫶
Men tusen tusen tack snälla Selicia vad jag blir glad när jag läser vad fint du skrivit!🫶 Det är ett super-betyg att du alltid återkommer hit trots att du inte bor här längre! Vi blir jätteglada både jag & Elisabeth. Ha det nu så fint så ses vi när det är dags framöver igen. Med vänlig hälsning Elin
Fantastiskt bemötande och suveränt resultat som vanligt! Vill inte anlita någon annan för att ta hand om mitt hår när det ska färgas och klippas. Har fullt förtroende för Elisabeth oavsett vilken typ av förändring det är tal om.
Alltid lika tillmötesgående, inkännande och positiv!
Tusen tusen tack snälla Emma vad glad jag blir!😃 Ha en fin dag så ses vi framöver igen! Med vänlig hälsning Elin
Tack för ett glatt och trevligt bemötande. Nöjd med klippningen 😃
Tack snälla Maina vad glad jag blir att du tog dig tid att svara på omdömet & att du är nöjd med klippningen!😃 Välkommen åter när du är långhårig igen, ha en fin dag😃! Med vänlig hälsning Elin
Jag var i god tid och kunde i lugn miljö sitta i loungen. I kaffeautomaten kunde jag välja det kaffe som passa mig. Massagestolen vid hårtvätten var skön. Tydligt gick hon igenom hur klippningen skulle vara till hur jag ville ha det det. Mycket nöjd. Jag handlade schampo och hon kunde erbjuda det som passade vår vattenkvalitet hemma.
Supertrevligt! Väldigt snäll tjej som gör superfina naglar! Rekommenderar!
Tack för den fina recensionen Regina! Mvh Lenica
Otrolig proffsig, hjälpsam och gör det där lilla extra.
Som alltid nöjd med både klippning och färgning. Dessutom en härlig stund med både en god fika och njutning i massagestol 😊
Fint bemötande och trevlig miljö, sedan var Sara mycket duktig och professionell. Jag var mycket nöjd med massage och kanstark rekommendera henne!
Tack för dom fina orden Iván ! Ta hand om dig och god fortsättning på det nya året! Varma hälsningar Sara Hultin
Spaklippning. Jag är jättenöjd med besöket. Fantastisk hårbottenmassage, väldigt avslappnande. Kändes tryggt och bra. Fint bemötande och är väldigt nöjd med håret. Vi ses nästa gång!
Lenica bemötte mig bra med ett leende. Kände mig välkommen. Liam förväntningar var att gå fina naglar och en pratstund med Lenica. Hon levde upp till förväntningarna. Jag fixade naglarna hos Lenica.
Tack för ditt fina omdöme agnes! Kram lenica
Min absolut bästa nagel tjej<3
Det är så kul att höra och att veta att du åker så långt bara för att komma till mig, det uppskattas verkligen!! Kram Lenica<3
Har aldrig varit med om så bra service och en sådan snäll människa. Det går fort och det blir alltid bra när jag fixar naglarna och hon är alltid så trevlig och roliga att prata med❤️
Blir rörd av dina fina ord Mia!! Detsamma verkligen och så kul att du kommer till mig! Kramar Lenica<3
Blev väldigt fint bemött när jag kom! Superhärlig behandling som var väldigt avkopplande. Rekommenderar verkligen att boka en tid hos Hadassa. Hon var väldigt proffsig i sitt arbete och rekommenderade fina produkter efteråt! Jag kommer absolut att boka denna behandling fler gånger. 10/10😃
Hadassa hade ett trevligt och vänligt bemötande. Jag kände mig trygg och hon var informativ under hela headspa behandlingen. Det som störde lite var något avloppsljud som liksom gurglade.
Sara är omhändertagande, inkännande och proffsig.
Tack för dom fina orden! Gott Nytt år till hela familjen varma hälsningar Sara
Trevlig kunnig och har en bra fingertoppskänsla Rekommenderas
Tack för dom orden Fredrik! God fortsättning på det nya året! Vänliga hälsningar Sara Hultin
Alltid trevlig o blir bemött professionellt varje gång högsta betyg 🤗
Tack Desiré, ja du och jag testar oss fram i "raka hårs djungeln" ihop ;) Mvh Elisabeth
Elin är en toppen trevlig och duktig frissa tycker mycket om henne mycket noga i sitt jobb
Tusen tusen tack Margareta vad glad jag blir av att läsa vad du skrivit! Och God fortsättning till er! Vi ses på det nya året. Med vänlig hälsning Elin
Trevlig och kunnig i sitt område. Jag kommer definitivt tillbaka för massage och behandlingar!
Tack för förtroendet Emma! Vi ses :) Vänliga hälsningar Sara Hultin
Mycket bra erfarenhet av Elin L!
Tusen tusen tack Ulf för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad! Ha nu en riktigt fin jul så ses vi på det nya året!😊 Med vänlig hälsning Elin
Supertrevlig😃 Väldigt duktig och noggrann
Duktig på sitt jobb och alltid lika avkopplande och trevligt!
Tack Maud, det är lika avkopplande för mig, så mysigt när du kommer! Mvh Elisabeth
Elin är toppen inom alla områden.
Tusen tusen tack snälla Birgitta vad glad jag blir av att läsa vad du skrivit!😊 Ha en riktigt skön jul så ses vi snart igen! Med vänlig hälsning Elin
Alltid glad och hjälpsam. Elin är bra på att fixa mitt hår. Det är avkopplande att sitta i frisörstolen och bli omhändertagen.
Tusen tusen tack snälla Kerstin, vad glad jag blir när jag läser vad du skrivit! Ha en fin jul så ses vi på det nya året!😊 Med vänlig hälsning Elin
Trevlig, inkännande och mycket bra bemötande !
Tack Anki, ser fram emot vad du hittar på i framtiden ;) Mvh Elisabeth
Trevlig i bemötande, duktig frisör. Ger bra råd och tips. Glad. Rekommenderar henne!
Så proffsigt bemötande. Kan sin sak till 100%. Någon man kan lita på! Alltid nöjd med resultatet.
Men tack Snälla Amanda, alltid lika trevligt när ni kommer, nu fick jag ju klippa lite på minsta godingen också =) De var så duktiga! Mvh Elisabeth
Elin är toppen bra. Hon är duktig och trevlig Har varit så nöjd alla gånger jag har varit till henne
Tusen tusen tack snälla Maria vad glad jag blir av att läsa vad du skrivit!😊 Ha nu en riktigt fin jul så ses vi på det nya året. Med vänlig hälsning Elin
Utmärkt som alltid!😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Tusen tusen tack Bengt för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad!😊 Ha nu en riktigt fin jul så ses vi på det nya året! Med vänlig hälsning Elin
Trevligt bemötande och noga med att det blir bra.
Tack snälla Helen för att du har tagit dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad!😊 Ha nu en fin jul så ses vi på det nya året! /Elin
Elin erbjuder alltid ett proffesionellt bemötande och är väldigt duktig på att ta reda på hur man vill ha det. Går alltid därifrån väldigt nöjd.
Tusen tusen tack snälla Elin för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, jag blir jätteglad när jag läser vad du skrivit! Ha nu en riktigt fin jul så ses vi på det nya året! /Elin
Otroligt duktig och kompetent med breda kunskaper. Kan varmt rekommendera
Alltid glad ock tillmötesgående Elin lever alltid upp till mina förväntningar
Tusen tusen tack snälla Kicki vad jag blir glad av att läsa omdömet! Det är alltid så trevligt när du kommer hit till salongen. Ha nu en riktigt fin jul så ses vi på det nya året! Kram Elin
Nöjd med klippning och bemötande. Trevligt och avkopplande besök i jättemysig miljö.