Elisabeth N

188 omdömen om Elisabeth N

Sedan starten hos Reco 2023
Helena H
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Väldigt duktig frisör och har alltid nya idéer och alltid inspirerande. Alltid supernöjd när jag varit hos henne.

Victoria B
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Ett fantastiskt och professionellt bemötande. Kände mig väldigt lugn i hennes kunskaper ang färgningen/slingningen av mitt hår. Mycket trevlig upplevelse i fina lokaler. ♥️

Michaela S
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Kombinationen av att vara proffsig och lyhörd för kunden är slående. På Style får man alltid uppleva lyx i en ren och uppdaterad miljö.

Mia W
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Alltid lika trevligt och proffesionellt att besöka Elisabeth. Lugn och avslappnad miljö. Regelbunden kund sedan måånga år.

Monica K
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Alltid proffesionellt och trevligt bemötande.

Victoria S
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Man känner sig alltid såå välkommen, och man får alltid det lilla extra, skulle gärna gå dit varje vecka, och ingen kan färga och slinga som Elisabeth, skiftningarna blir fantastisk och varje slinga perfekt

Sofia B
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

En ren njutning . Ett grymt resultat.

Svar från Elisabeth N

Men tack Sofia, de är så kul att få jobba med ditt hår och glansen som vi fick fram denna gång, wow! =) Mvh Elisabeth

Cecilia I
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Otroligt kunnig och inspirerande. Har fått en helt annan hårkvalitet sedan jag börjat klippa mig och få råd av Elisabeth.

Svar från Elisabeth N

Så himla roligt att höra Cecilia, du har varit duktig och skött om ditt hår regelbundet så nu får du äntligen njuta av det du jobbat för =) Mvh Elisabeth

Camilla S
Skrev om Elisabeth N en del av Style It i Sollefteå

Noggrann, professionell med trevligt bemötande frisör.

Svar från Elisabeth N

Men tack Camilla, hoppas er helg va toppen! Och att han (Takida) va lika bra som alltid ;) Mvh Elisabeth

Louise F

Jag känner mig alltid välkommen och omhändertagen på Style It

Svar från Elisabeth N

Men tack Louise! Nu hade jag förmånen att få pyssla om dig en liten stund, ses på stjänkvälls dagen! =) Mvh Elisabeth