Sundets Golvslipning
Behöver du hjälp med att slipa dina golv? Vi på Sundets Golvslipning är ett företag med lång erfarenhet av golvslipning och vi jobbar i Ängelholm, Båstad och Höganäs.
Vi fokuserar alltid på att utföra arbetet med kvalitet och noggrannhet, och att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi hjälper till med små som stora behov och jobbar alltid snabbt och effektivt. När du anlitar oss får du en golvslipare med bred kompetens som utför det mesta inom golv och golvtjänster. Kontakta oss för en offert så berättar vi mer. Välkommen!
Utmärkelser
31 omdömen om Sundets Golvslipning
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Sundets Golvslipning
Mycket engagerad och professionell!
skrev om Sundets Golvslipning
Toppen! Allt blev jättebra! Mitt golv blev som nytt!
Bra service och känner att jag kan vända mig dit igen vid behov. -
skrev om Sundets Golvslipning
Man blir väldigt trevligt bemött och resultatet blev superbra! Vi är väldigt nöjda.
skrev om Sundets Golvslipning
Vi på Sanders Golvslipning AB har ett nära samarbete med Sundets Golv.
De levererar alltid Golv i toppklass med nöjda kunder som följd -
skrev om Sundets Golvslipning
Golvslipning av parkett, kom i tid och blev jätte bra
skrev om Sundets Golvslipning
Trevligt bemötande, enkel att ha att göra med. Hade hört gott om och levde upp till förväntningarna. Golvet blev vackert och fick mycket bra tips om hur vi ska ta hand om det.
skrev om Sundets Golvslipning
Väl utfört arbete gällande slipning av parkettgolv och bänkskivor. God kommunikation under hela processen. Man höll tider och vad man lovade resultatmässigt. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Sundets Golvslipning!
skrev om Sundets Golvslipning
Ordnade ett riktigt tråkigt lönngolv på ett helt fantastiskt sätt.
Supernöjd och otrolig service.. kan varmt rekommendera deras tjänster.. -
skrev om Sundets Golvslipning
Vi är så nöjda med både servicen & slutresultatet. Känns som vi har fått ett nytt hem.
skrev om Sundets Golvslipning
Mycket professionellt, trevligt och serviceinriktat bemötande. Daniel har stark yrkesstolthet och kompetens avspeglade sig på resultatet som var 5 av 5 möjliga. Jag kan verkligen rekommendera honom!
skrev om Sundets Golvslipning
Superproffsig ,mycket noggrann .Vi beställde arbetet långt i förväg , slipning och vaxning av parkettgolv ,Danne kom på exakt utsatt tid och gjorde ett mycket Bra arbete ,kan inte mer än vara nöjda.
skrev om Sundets Golvslipning
Utmärkt kommunikation och ett perfekt jobb. Vårt 110 år gamla oslipade trägolv blev fantastiskt.
skrev om Sundets Golvslipning
Klockren service och utfört arbete!
skrev om Sundets Golvslipning
Daniel inte bara gjorde ett utmärkt jobb, han var dessutom väldigt informativ, trevlig och förtroendeingivande.
Kan inte riktigt avgöra om priset var lågt, högt eller bara rätt - men absolut värt resultatet! -
Snabb, proffsig & trevlig. Bara positivt
skrev om Sundets Golvslipning
Trevligt och professionellt bemötande.
Dom gjorde vad som avtalats snabbt och effectivt. -
skrev om Sundets Golvslipning
Fick hjälp med slipning av golv! Det blev riktigt bra och det var snabba puckar!
Danne var väldigt trevlig och lätt att ha och göra med upp. -
skrev om Sundets Golvslipning
Extremt duktig och professionell som gjorde ett toppen jobb. Kan verkligen rekommendera!
skrev om Sundets Golvslipning
Våra ekgolv är numera underbart, vackert vita. Suverän service, trevligt bemötande och snabba svar. Excellent utfört jobb, bra pris. Enkelt, smidigt och tryggt!
skrev om Sundets Golvslipning
Personligt kundmöte med känsla av erfarenhet. Flexibel och snabb. Kul att jobba med Danne! Hade jag haft fler golv så hade de också slipats!
skrev om Sundets Golvslipning
Daniel på Sundets golvslipning är en supertrevlig kille som höll avtal och tider från dag 1. Bokade i god tid, slipning av parkett och hårdvaxning av tre golv med grått pigment, när det blev dags så flöt allt på. Resultatet är kanonfint och vi är såå nöjda. Efter inflyttning där alla gick in med skor och trots att vi dragit kartonger fram och tillbaka syns inte en repa. Vänligt bemötande och snabb kontakt. Kan inte begära mer. Top score!
skrev om Sundets Golvslipning
Bra bemötande, bra service före under och efter golvslipning.
skrev om Sundets Golvslipning
Proffsigt och trevligt bemötande. Fick tid för golvslipning snabbt. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan vart rekommendera Sundets golvslipning till andra,
skrev om Sundets Golvslipning
Otroligt duktig och smidig kille! Mycket nöjda :)
skrev om Sundets Golvslipning
Daniel var professionell, snabb, duktig på sitt jobb och enkel att ha att göra med. Jag har ännu inte sett slutresultatet men det jag sett på bilder och själva upplevelsen av att köpa hans tjänster så är jag mycket nöjd!
skrev om Sundets Golvslipning
Bemötandet av Sundets Golvslipning var exemplariskt! Riktigt bra slipat!
skrev om Sundets Golvslipning
Helt ok jobb som gjorde vårt furugolv som nytt
skrev om Sundets Golvslipning
Lätt att nå och kom när vi bestämt.
Snabb o bra service.
Hade varit bera med info om olika alternativ t ex patentering i vitt etc
Hade inte en tanke på detta och nu efterhand tänkt att det hade varit fint. -
skrev om Sundets Golvslipning
Mitt gulnade fiskbensparkett från 60 talet blev slipat, vitpigmenterat och vaxat av sundets golvslipning. Det är så välgjort och det blev som ett helt nytt golv. Verkligen ett lyft! Alla som kommer hit kommenterar det vackra golvet som har lyft hela lägenhetens intryck. Så vill varmt rekommendera sundets golvslipning. Bemötandet var bra från första kontakten och han tog sig tid till att lyssna på mina önskemål.
skrev om Sundets Golvslipning
Mkt bra, trevlig, proffsig. Mkt nöjd med utfört arbete.
skrev om Sundets Golvslipning
Sundets golvslipning gjorde ett bra och snabbt jobb när de slipande vårt parkettgolv i vardagsrummet. Bra kundfokus och kommunikation.