Jätte gammalt system, kan ej ta emot pengar direkt från utlandet utan att behöva regga. Finns ej valuta konton samt så passar denna bank ej företag som driver e-handel med kunder från utanför Sverige.
Företagsbank
Så öppnar du ett företagskonto
Öppna ett företagskonto snabbt och enkelt med BankID. Välj mellan två paket, Bas och Växa, utan bindningstid.
Bas inkluderar företagskonto, bankkort, sparkonto med ränta, bankgironummer och stöd för Google Wallet, Apple Pay och Swish. Integration med Fortnox är också möjlig. Du får full överblick över företagets ekonomi och kan enkelt hantera utgifter, inkomster, fakturor och löner.
Växa har allt som ingår i Bas, plus en flexibel Kontokredit som ger ekonomisk stabilitet och säkerställer att du alltid har täckning för löner och räkningar. Krediten aktiveras automatiskt vid behov och regleras när nya pengar kommer in.
Välj det paket som passar bäst för ditt företag och ansök idag.
Välj det paket som passar bäst för ditt företag och ansök idag.
61 omdömen om Företagsbank
Sedan starten hos Reco 2026
Skrev om
Företagsbank en del av
Svea Bank
Uppfyller mina behov som egenföretagare
Det fungerar mycket bra med ER, så jag känner mig tacksam att jag får sammarbeta med ER Matts
mkt enkelt o bra på alla sätt.
Bästa bank snabbaste service rekommenderar ❤️
Vänlig och professionell kundservice.
Bra Bank med bra service , vi är nöjda på alla sätt
Skrev om
Företagsbank en del av
Svea Bank
Modernt och bra, känns mycket bättre än de gamla traditionella bankerna att använda. Bra integrationer och samarbeten med andra relevanta företag också!
Har inget att anmärka på och det är väl bästa betyget i sig. Väldigt nöjd kund.
Saknar internationella transaktioner, annars ok.