Enkelt att förstå alternativen och sedan utföra dom. Bra räntor dessutom jämfört med konkurenterna.
Spara
Vi skyddar dina pengar med smarta rutiner som stoppar bedragare. När du blir kund väljer du själv vilket konto uttag ska gå till – ingen kan stressa dig att skicka pengar någon annanstans. Dessutom har vi en dags fördröjning vid uttag, så du hinner ångra dig.
Fördelar:
• Bra räntor från första kronan
• Säkert med föranmälda konton
• En dags fördröjning vid uttag
11 omdömen om Spara
Som ny insättare har jag inte mer att säga än att det gick bra att hitta er och sätta in pengar. Återkom gärna när vi är mer bekanta. Vänliga hälsningar Yvonne Ramberg
Bra ränta på sparkonto även fasträntekonto. Speciellt bra att pengarna efter att fasträntekontotiden löpt ut hamnar på ett konto med bra ränta. Negativt i appen är att det behövs två inloggningar med bankid för att komma till mina sidor. Då känns det lite olustigt. Fungerar med en inloggning diekt från hemsidan.
Hygglig ränta,lätt att få kontakt
En bank med bra ränta. Lite krångel innan jag fattade hur man hanterar kontot på hemsidan men i övrigt har det funkat fint.
Enkelt att öppna sparkonto och senare föra över till fasträntekonto.
Jag är ny kund i Svea. Jag tycker att inloggningen till banken är krånglig. Sparräntan är bra jämfört med många banker och det är orsaken till jag har börjat sparande i Svea.
Enkelt! Ett slutligt omdöme kan endast lämnas efter periodens slut. Att tala om ”upplevelse” känns fö irrelevant.
Bra bemötande. Klara direktiv. 🤩
Är väldigt nöjd som kund. Får bra bemötande och respons.