Alla kategorier E-handel Hosting Svensk Adressändring AB

Svensk Adressändring AB

Drottninggatan 82, 111 36 Stockholm

1.1 i betyg av 8 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 158 rekommendationer
Kungsbron 1, 11122, STOCKHOLM
Offerta.se
Anna H:
Har bara skapat en offertförfrågan men är jättenöjd, skönt att få kontakt med seriösa utförare som faktiskt är INTRESSERADE av att göra jobb...
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 8 kunder tycker om Svensk Adressändring AB

 • Johan S
  Johan S skrev om Svensk Adressändring AB
  Anmälde min flytt för flera månader sedan och det fungerar så tillvida att posten eftersänds, men mer händer inte. Min folkbokföringsadress har inte ändrats, all post kommer fortfarande först till min gamla adress, och INGEN förutom de jag själv har talat om det för har fått någon som helst hint om att den gamla adressen inte gäller längre. Jag har alltså tydligen betalat för en tjänst som bara innefattar enftersändning, men utger sig för att genomföra hela adressändringen. Som surast är det när olika företag som bekant inte bryr sig om vilken adress man beställer saker till, utan bara skicka till folkbokföringsadressen. Resor på 16 mil för att hämta ut paket börjar bli tröttsamt, men visst ... Vill man ha något som inte fungerar så är det säkert bra ...
  gillar detta
 • Per A
  Per A skrev om Svensk Adressändring AB
  Värdelöst, förlorar förmodligen pengar på beställda varor som kommit bort pga Svensk adressändring inte sköter sitt jobb. Pust bara rätta till det själv och glömma, så man inte drabbas av bitterhet. En tjänst man inte kan lita på.
  gillar detta
 • Eva-maria D
  Eva-maria D skrev om Svensk Adressändring AB
  Min pappa (81år gammal och multisjuk) skulle i sommras göra en adressändring för sitt företag. Ärendet knappades in två gånger, vilket resulterade i att pappa fick kravbrev, hot om inkasso osv trots att han han hade betalt. Det var inte Sv adressändring som upptäckte vad som var fel, utan min pappa. Det kostade honom 750kr.

  Nu är det dags igen, denna dag ska förtaget defenitivt stängas, och all post från och med idag gå hem till pappa. Det går inte att lösa med mindre än att pappa ( som forfarande inte kan lämna hemmet pga sjukdom) ska ta sig in på ett postkontor för att göra denna ändring. Till ytterligare en kostnad av 750 kr!!! Veckans tistel till Sv adressändring!!!
  gillar detta
 • Lena L
  Lena L skrev om Svensk Adressändring AB
  Min son flyttade för en månad sedan till annan ort. Han hade bott inneboende hos en släkting. Min son började fråga mig om jag kunde åka till förra adressen och se om han fått posten dit eftersom han saknade en hel del post. Släktingen är bortrest så det var inte lätt att få kontakt. Tillslut fick jag hjälp att kolla posten och mycket riktigt fanns sonens post där. Ringde adressändring och påtalade detta och att jag inte ville att det skulle hända igen. Killen jag pratade med lovade personligen att detta skulle funka. Nu saknar min son post igen. Samma sak denna gången. Så varför ska man beställa adressändring som kostar men som inte funkar.
  Irriterad mamma
  gillar detta
 • Thomas K
  Thomas K skrev om Svensk Adressändring AB
  Det fungerar inte. Man betalar för en service som man förväntar sig att det ska fungera utan några konstigheter. Om vi får vår post så är den minst en veckas försening. Det händer även att posten inte kommer fram till oss längre. Tack för det Svensk Adressändring AB. Har Posten och Bring Citymail något delaktighet i detta? Då inget tycks fungera.
  gillar detta
 • Janne S
  Janne S skrev om Svensk Adressändring AB
  En av de sämsta tjänster jag någonsin använt och på det den värsta kundservicen, vad finns det för alternativ egentligen?
  gillar detta
 • Emma K
  Emma K skrev om Svensk Adressändring AB
  Lyckas de någonsin göra rätt?
  För andra gången strular det. Sedan förra ändringen får jag fortfarande post fel, och nu när jag ska byta igen kan man inte komma vidare på deras webbplats. Suck.. orkar inte. Handlar saker på nätet mer än 1g veckan utan problem, hur kan det vara så svårt att göra ett fungerande formulär här?

  Måste lägga till; Nu när jag äntligen fixat brev som ska hit och dit, och fått till vidarebefodringen såfår jag nu post från i stort sett alla Emma K i Sverige.... Instämmer med ovanstående. Vad finns det för alternativ??
  gillar detta
 • David H
  David H skrev om Svensk Adressändring AB
  Svensk Adressändring har "Få din post dit du vill", med den dåliga kontroll de har borde den vara "Få någon annans post dit du vill". Någon annan lyckades använda sig av Svensk Adressändring och en falsk namnteckning för att ändra min adress, två gånger. Med tanke på att jag varit i kontakt med Svensk Adressändring efter första gången kan man tycka att de borde varit mer misstänksamma andra gången. Märkligt nog lyckades adressändringen gå igenom trots att jag kontaktat dem omedelbart efter att kontrolluppgiften gått ut. Eftersom de dessutom vägrade att hjälpa till med polisanmälan och inte heller gav mig någon ursäkt har jag svårt att tycka att de är värda någonting annat än en etta.
  gillar detta

Hostingföretag nära Svensk Adressändring AB:

1
224 recos

Binero AB

Lindhagensgatan 126 5tr, Stockholm
Binero AB
Mikael R:
Kanonbra service, superbra tillgänglighet och support
2
158 recos

Offerta.se

Kungsbron 1, STOCKHOLM
Offerta.se
Anna H:
Har bara skapat en offertförfrågan men är jättenöjd, skönt att få kontakt med seriösa utförare som faktiskt är INTRESSERADE av att göra jobb...
3
122 recos

Reco.se

Västmannagatan 41, STOCKHOLM
Reco.se
Biligare.se:
Smidig tjänst som gör det enkelt för kund att vaska fram de företag som är vettiga att göra affärer med! Tydligt upplägg kring tjänsten, vad...