Alexander Weidenhag

Alexander Weidenhag

Alexander Weidenhag är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Avesta

Alexander Weidenhag har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Alexander Weidenhag har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Weidenhag har haft 72 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

73 omdömen om Alexander Weidenhag

Sedan starten hos Reco 2023
Felix Joakim T

Självklara mäklaren att vända sig till, kompetent, lyhörd och trevlig!

Pernilla M
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Krylbo

Trevlig, kunning, tillmötesgående, proffsig, lätt att kontakta, förstående och tydlig. Otroligt bra mäklare och kan varmt rekommenderas.

Sofia S
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Krylbo

Driven och kompetent mäklare. Det kändes tryggt att han hade hand om min bostadsaffär. Han såg till att vi hela tiden kom framåt och affären gick förhållandevis snabbt.

Bertil B
Avesta

Bra mäklare!e Lättsam att prata med Förklarade bra kunnig.

Marie A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Avesta

Det har varit en enkel och bra kommunikation! Trots all krångel med överförmyndare och dylikt!

Edwin E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Krylbo

Alexander var en trevlig och bra mäklare!

Marcus G
Avesta

Han är inte bara bra, han är snygg också

Christer H
Folkärna

Service minded, kunnig, tillmötesgående

Lars H
Avesta

Superbra mäklare, bäst i stan!

Raili K
Avesta

Kund/klient anpassad, tillmötesgående, lyhörd för våra önskemål, svarade upp mot våra förväntningar. Mycket gott helhetsintryck.