Alexander Weidenhag

Alexander Weidenhag

Alexander Weidenhag är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Avesta

Alexander Weidenhag har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Alexander Weidenhag har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Weidenhag har haft 72 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

100 omdömen om Alexander Weidenhag

Sedan starten hos Reco 2023
Benny H
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Horndal

Jag är mycket nöjd med mitt samarbete med Alexander Weidenhag. Ett målinriktat väl genomarbetat och informativt försäljningssamarbete där Alexander Weidenhag höll mig ständigt uppdaterad och välinformerad om försäljningens väg och läge. Jag tackar så mycket för det! Benny Holmberg

Marianne P
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Horndal

Trots en dåligt förberedd visning med sen ankomst är jag mycket nöjd med Alexander. Lyhörd, hjälpsam, trevlig och påläst. Återkopplar så snart han kan och tar reda på ev frågor han inte kan svara på direkt.

Theodor L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Avesta

Tyckte det va otroligt smidigt snabb på att svara & höra av sig

Jesper A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Avesta

Påläst, pålitlig, flitig och väldigt trevlig. Rekommenderar starkt !

Felix Joakim T
Avesta

Väldigt behjälplig och lyhörd. Bäst i stan!

Iiris Å
Avesta

Jag blev mycket väl och trevligt bemött av Alexander Weidenhag. Jag önskade göra en snabb affär och mötet med säljaren ordnades snabbt och ett överlämningsmöte och avslut av affär är planerat inklusive banktjänsten.

Ingemar T
Avesta

I stort sett väldigt bra. Är nöjd och glad att vi fick sålt så snabbt.

Adrian S
Avesta

Proffsigt bemötande samt ett bra visat intresse

Johanna E
By Kyrkby

Lugn och tydlig. Det kändes tryggt att han hade hand om affären.

Mats S
Avesta

Kundorieterad hjälpsam och lätt att arbeta med