Jennie Håkansson

Jennie Håkansson

Jennie Håkansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Falköping

Jennie Håkansson har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Jennie Håkansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 2 omdömen med ett betyg på 5.0. Jennie Håkansson har haft 1 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-02 - 2026-03

2 omdömen om Jennie Håkansson

Sedan starten hos Reco 2026
Efrem T
Köpte sitt hus med hjälp av Jennie Håkansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Ranliden

Jennie var otroligt hjälpsam och tålmodig under hela köpprocessen. Hon gjorde det enkelt att förstå alla steg och svarade snabbt på alla frågor vi hade. Vi är så nöjda att vi hade Jennie som mäklare. Vi rekommenderar alla våra kompisar att kontakta henne vid köp och försäljning.

Nina M
Sålde sitt hus med hjälp av Jennie Håkansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Ranliden

Jag kan varmt rekommendera min mäklare. Hon är engagerad, lyhörd och väldigt lätt att ha att göra med. Återkopplingen har varit snabb genom hela processen och hon inger ett stort förtroende. Dessutom är hon otroligt duktig på sitt jobb — jag kände mig trygg hela vägen.