Bra tycker jag lätt att få tag på kan rekommendera henne
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falköping! Letar du lägenhet eller villa i Falköping och Västergötland? I så fall ska du ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedling. Förutom att vi har lång erfarenhet i mäklarbranschen kan vi Falköping som stad till punkt och pricka. Vi vet var du ska bo för att ha bästa...
60 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falköping
Sedan starten hos Reco 2016
Amanda utförde uppdraget på ett proffsigt och trevligt sätt. Hon var snabb på att återkoppla och svara på frågor.
Amanda Lundberg är väldigt enkel att ha och göra med.
Glad, trevlig och tydlig med vad som skulle hända.
Väldigt bra mäklare, ärlig, trevlig, mm.
"Allt gick verkligen smidigt från början till slut. Mäklaren var lätt att ha att göra med, lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderas varmt!"
Mycket bra, fin kontakt och bra information om läget
Superduktig och engagerad! Superduktig och engagerad!
Amanda var trevlig, saklig och gjorde enligt mig en rättvis och trovärdig värdering. Gick snabbt och utan problem.
Trevligt och fint bemötande, lättsam och allmänt trevlig.
Amanda har gjort ett toppenjobb i samband med försäljning av vår lägenhet...aktiv, kommunikativ och jättetrevlig!
Supernöjd med Amanda. En professionell, hjälpsam , engagerad, kunnig och alltid tillgänglig. Rekommenderar starkt!
Extremt professionell samt god kommunikation under hela uppdraget. Alltid ett gott bemötande och alltid nåbar vid rådgivning eller andra funderingar. Söker alltid bästa lösning för köpare samt säljare. Kommer anlita vid framtida försäljning och rekommenderas starkt till andra.
Superduktig! Uppdaterar alltid vad som händer och är mycket drivande. Rekommenderas starkt!
Tillmötesgående och en positiv kontakt. Snabb handläggning.
Super trevlig och engagerad! Samt lyhörd mot våra önskningar som säljare!
Amanda höll en god dialog och mötte våra önskemål fullt ut! Vi använde oss av aktiv matchning där vi fick sätta ett önskat slutpris och Amanda skötte allt runt om.
Hon var trevlig, kunnig och hjälpsam vid besiktning och kontrakt påskrivning. Allt man önskar sig en mäklare ska vara!
Jag upplevde Magdalena Thorell som trevlig och hjälpsam. Hon ringde upp ägaren för att svara på detaljer som jag hade frågor om. Min upplevelse från visningen till köpet är mycket positiv.
Trevligt bemötande och goda råd. Amanda var snabb med att ta kontakt vid behov, även i semestertider.
Amanda är duktig och fick affären att kännas enkel och oklompicerad.
Vill tacka Magdalena och Elin för ett otroligt engagemang med våran försäljning av vårat hus! Försäljningen gick både snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera dessa mäklare!
Hon gör sitt jobb med stort engagemang.
Serviceinriktad, kunnig och tar sig tid för sina kunder och att svara på frågor.
Mycket trevligt mottagande från proffsig, lugn och noggrann Magdalena. Snabb återkoppling genom hela processen. Kan varmt rekommenderas!
Bra bemötande. Snabb återkoppling och hantering.
Varmt bemötande, trevlig och tillmötesgående. Lämnar förhandlingen med en kännsla av trygghet i affären grundat i att dokumenten noggrant förbereds, information delges och förtydligas samt att en generell tydlighet och transparens förekommer. Ypperlig kontakt med Amanda
Magdalena har hjälpt mig sälja kolonilott i Falkenberg och är väldigt nöjd med henne !!! Rekommenderar +++
Mycket trevlig! Affären är ännu inte helt klar, men jag är verkligen nöjd med både Magdalena och hennes kollega Amanda.
Trevlig, glad och tillgänglig när vi haft frågor! Stöttat och guidat exceptionellt genom hela processen!
Engagerad, positiv, tillgänglig, trovärdig
Trevlig och kunnig mäklare som får saker gjort!
Jag er jättenöjd med Amandas bemötande.Jag fick av henne som duktig mäklare infårmation vad gäller vid köpp, hun var aktiv vid bud , ner jag van budet efte det skrev jag på avtalet på hennes konttur, ock hun läste det för mej ock förklarade vad gäller,ock vid ringa,sms svar.hun snab Mvh.Demir Ali
Jag är jättenöjd med samarbetet med Amanda.
Rak tydlig trevlig informativ förtroendeingivande och snabb att återknyta vid frågor.
Amanda är en påläst förtroendeingivande mäklare.
Amanda är mycket proffsig och engagerad.
Hon är jättebra och trevlig! Mvh Thomas och Zanna
Superdriven och samtidigt väldigt ödmjuk. Otroligt professionell mäklare som gör en husaffär enkel och rolig istället för jobbig och orosfylld. Stort tack för all hjälp Magdalena.
Hej Amanda, Tack så mycket för din hjälp och stöd, och jag uppskattar det 😊. Mvh, Mohamed
En otroligt trevlig mäklare. Vi hade förmånen att ha Amanda som mäklare då vi sålde vårt hus. Alltid glad och trevlig. Bra återkoppling under hela säljprocessen. Rekommenderar Amanda starkt.
Jag är mycket nöjd med allt kring mitt köp av bostad. Tydlig och trevlig mäklare. Jag har fått all information jag har behövt och har fått svar på frågor.
Amandas bemötande var mycket professionellt och samtidigt väldigt jordnära. Hon kan bostadsmarknaden och höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen med relevant information. Jag är tacksam att Amanda gjorde allt, i en utmanade tid inom bostadsmarknaden, så att bostaden blev såld. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Amanda Lundberg.
Ett proffsigt och bra bemötande som skapar ett stort förtroende för Amanda. Har infriat dom förväntningar man har på en mäklare med råge Pär C
Magdalena hade bra tillgänglighet för visning och kommunikation via telefon/sms. Var angagerad vid försäljning både för säljare och för mig som köpare. Svarade professionellt på mina frågor och fick bra råd från henne. Mycket trevligt bemötande, varmt rekommenderas.
Vacker, smart och begåvad, hon gör sitt jobb bra. Tack ❤️ .MVH Irina Andersson
Vi var nöjda med affären. Tydlig genomgång av vilka förutsättningar som gäller. Hon har glimten i ögat utan att tappa professionaliteten!
Trevligt och öppet bemötande! Proffesionell, informativ, hjälpsam.
Förtroendeingivande med trevligt bemötande och snabb återkoppling.
Känner mig inte helt grundlurad iallafall… diffust om det är ett bra eller dåligt betyg på en mäklare men jag är nöjd iallafall!