Väldigt proffsig och har alltid ett trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med.
Daniel Djerv
Daniel Djerv är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gislaved
.Daniel Djerv har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Daniel Djerv har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Djerv har haft 76 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
42 omdömen om Daniel Djerv
Blev bemött på bästa sätt. Trevlig tydlig .. Blev en snabb försäljning. Toppen mäklare.. Tack Daniel
Daniel gav ett mycket positivt intryck vid första kontakten Man kände direkt ett stort förtroende för honom Dom förväntningarna vi hade inför försäljningen uppfylldes helt klart, blev tom lite bättre
Ett jättebra bemötande, enkel och konkret i sin information.
Proffsigt och trevligt. Han sköter sig bra
Vi är otroligt nöjda med Daniel som hjälpte oss att sälja vårt hus. Från första mötet till slutgiltigt kontrakt har han visat ett enormt engagemang, stor professionalism och djup expertis. Daniel var alltid tillgänglig, svarade snabbt på alla våra frågor och höll oss väl informerade under hela processen. Tack vare hans skickliga marknadsföring och strategiska arbete fick vi ett resultat som öträffade våra förväntningar. Hela försäljningsprocessen gick ovanligt snabbt och smidigt, vilket överträffade alla våra förväntningar.
Hej ! Mäklare som person är mycket professionell och ansvarsfull i sin del av jobbet. Jag tror att det finns få som är så kompetenta i sitt sätt att arbeta som han. Jag skulle inte vilja säga något om mäklaren när jag köpte (20251219) fastigheten, eftersom den skulle vara ojämförlig med herr Daniel Djerv. Det är bra och berömvärt att ha ansvarsfulla och kompetenta personer som honom i företaget. MVH Abid Zvizdic PS: Detta är en Google-översättning och jag ber om ursäkt för eventuella misstag i meningsbyggnaden.
Tillmötesgående och kunnig. Det var väldigt lätt att ha bra kommunikation med honom.
Vi upplever Daniel som erfaren, effektiv och trovärdig. Han tar både säljare och kund på ett mycket bra sätt. Såhär långt har vår husförsäljning gått snabbt och effektivt. Nu återstår endast besiktning sedan är förhoppningsvis försäljningen klar!