Liselott är en bra mäklare. Håller kontakten under uppdraget och ser till ens bästa. Ger bra råd och uppdaterar igenom proceduren.
Liselott Jarkman
Liselott Jarkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gränna
.Liselott Jarkman har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Liselott Jarkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.9. Liselott Jarkman har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
109 omdömen om Liselott Jarkman
Professionellt. En otroligt smidig försäljning.
Liselott är mycket lyhörd och kommer med bra idéer. I en situation där bostadsmarknaden inte var optimal fick vi mycket uppmuntran och stöd under en lite mer utdragen process. Och nu är huset sålt! Vi rekommenderar starkt Liselott!
Liselott har varit vänlig,tillmötesgående och professionell genom hela processen. Vi har haft bra komunikation och en fin samarbete tillsammans. Jag har inget annat än got att säga om henne. Med vänlig hälsning, Leszek. .
Tydlig, lugn, engagerad, tagit reda på så mycket hon kan. Snabb återkoppling hela tiden. Förtroendeingivande.
Vi är väldigt nöjda med Liselott, hon är lyhörd och kompetent och det känns tryggt att ha henne som mäklare.
Varmt, lättillgängligt och proffsigt bemötande!
Jättebra, proffsig, trevlig och tillgänglig!
Liselott har varit en trygg klipp under vår försäljning! Vi är väldigt nöjda och glada över bemötandet och att hon alltid varit tillgänglig vid frågor och funderingar. 🌸
En kunnig, trevlig & tillmötesgående mäklare,som bryr sig om både köpare & säljare på ett fint sätt. Återkopplar snabbt. Vi kan varmt rekommendera Liselott!