Svensk Fastighetsförmedling Gränna
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Vi kan Gränna!
Svensk Fastighetsförmedling i Gränna är en filial till Sveriges största BoButik, i Jönköping. Tillsammans med kontoren i Jönköping och Habo har vi både bred mäklarerfarenhet och stor kunskap om fastigheter och boende i området.
Hos oss i Gränna kan du alltid känna dig välkommen in på kontoret, vi svarar gärna på frågor eller pratar om dina framtida bostadsplaner! Vi bor här och har gjort det länge. Vårt kontaktnät är starkt och vi kan verkligen området i och omkring Gränna utan och innan.
Så, funderar du på att flytta i eller till Gränna, kontakta oss för en värdering eller förutsättningslöst möte!
Utmärkelser
167 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Liselott Jarkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Trevligt bemötande
flexibel med träffar
snabb på att svara vid frågor
Kunnig i sitt yrke och kunde svara på frågor
Har inget negativt att skriva!
Liselott är mycket trevlig och gör ett mycket bra jobb! -
sålde sitt hus med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Vi är nöjda, allting har skötts på ett utmärkt sätt.
köpte sitt hus med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mycket bra bemötande
Uppfyllde förväntningarna
Systematisk -
Vi blev väl bemötta,ja vi tyckte bra om mäklaren hon skötte sitt jobb.
sålde sin lägenhet med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Lätt att få kontakt med vid olika frågor . Alltid vänlig och kunnig. Vi är därför mycket nöjda med hur hon skötte försäljningen av vår bostadsrätt
sålde sin lägenhet med hjälp av Liselott Jarkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Jag är så nöjd med Lisen, från början till slut. Det är värdefullt med en mäklare som finns på orten och har en sån lokalkännedom. Jag kan varmt rekommendera tjejerna i Gränna.
sålde sitt hus med hjälp av Liselott Jarkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Mycket hjälpsam och tillgänglig.
Jättetrevlig och lätt att prata med! Snabb med uppdateringar!
köpte sin lägenhet med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Annalil är tillmötesgående, intresserad och kunnig. Hon lotsar tryggt genom processen på ett proffsigt och personligt sätt. Återkopplar och är lätt att nå. Tillsammans med Liselott ett toppenteam.
Hej
Hon sköter sitt arbete exemplariskt, hjälpsam, trevlig och tillmötesgående. Vi har inga klagomål.
Mvh Arne & Marlene Henriksson -
Vi är mycket nöjda med hur vi blev bemötta av Annalil under vårt köp av bostad. Hon var alltid trevlig när vi hade kontakt och var ett bra stöd.
Är mer än nöjda med mäklarna som hjälpt oss.
Trygga, serviceminded och känner marknaden bra! -
Excellent utfört arbete & goda råd.
köpte sin bostad med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Vi är imponerade av Annalils förmåga att bemöta oss både professionellt och samtidigt personligt, jordnära och varmt. Vi är mycket nöjda över vårt köp och smidigheten i affären.
Väldigt tillmötesgående och professionell. Annalil var snabb på att svara och väldigt trevlig!
Jag hade höga förväntningar som överträffades med råge.
Jag tycker att vi fungerat tillsammans, speciellt när allt är över. Enkelt att träffas och hänga på kontoret. -
Skötte om försäljningen av huset utan att störa oss professionellt och tydligt. Nöjda. Kan rekomendera Liselott
Mycket trevlig, rak och tydlig.
Toppen! Väldigt duktig mäklare!
Snabb på att återkomma, tydlig, mkt trevlig ett föredöme för branschen
Då min fastighet såldes på sommaren fick jag byta mäklare mitt i förberedelserna detta gjorde att jag svajade lite, visste inte vem jag skulle ringa eller vem som tog kontakt med mej då jag hade 100 frågor
Ett jlart minus.
Annars okTack för din recension Erna och jag förstår om det upplevdes det lite osäkert när jag och Annalil byttes av. Vi ser till att det alltid finns någon tillgänglig och försöker vara tydliga med vem som är kontaktbar/tar kontakt vid ett skifte. Men vi tar med oss det du säger och ska se till att vara tydligare i fortsättningen. Vi hoppas allt går bra för dig med flytten och att du ser fram emot din nya fina lägenhet i Jönköping!
Liselott Jarkman -
Vi fick ett mycket positivt bemötande genom hela processen. Liselott visade ett stort engagemang och var lätt att nå.
Alltid trevligt och personligt bemötande.
Snabb att återkomma med svar på frågor.
Mötte helt de förväntningar man kan ha på en mäklare. -
Vi blev bemötta på ett väldigt proffsigt och kunnigt sätt.
Att få hjälp med att sälja bostaden på ett smidigt sätt till rätt köpare.
Hon tog sig tid för oss och var till hjälp när vi hade några frågor. Vi kände oss trygga med att låta Annalil sköta allt.
Vi kommer rekommendera henne till våra bekantar om de frågar efter en duktig mäklare. -
Jag var köpare i detta fallet.
Mycket trevligt bemötande. Proffsig men även lätt till skratt. Lätt att få tag på, trotts att vi hade kontakt nästan 5ggr/dag i slutet.
snabb behandling av köpekontrakt.
Helt klart en av dom bättre mäklarna. -
proffsigt bemötande, super nöjd
Rekommenderar varmt till alla Annalil som mäklare. Hon har verkligen uppfyllt alla våra förväntningar mer än vanligt. Så varm, omtänksam och jordnära men professionell i sitt yrke. Enkel och alltid tillgänglig. Vi är så nöjda med allt! Tack för allt du har gjort för mig och min familj 🌸
Med vänlig hälsning,
Amela -
Bra mäklare som kan sitt jobb
sålde en tomt med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Skötte sig toppen.. väldigt socialt kompetent!
Trevligt bemötande och lokalkännedom 💖
Proffsig mäklare att lita på.........
Trevligt bemötande och proffsigt skött
Mäklar kronprinsessan Annalil är en värdig arvtagare till Mäklar drottningen. Alltid glad o trevlig, saklig, tar sig verkligen tid för kunden genom hela försäljningen. Var även behjälplig vid köp av det nya objektet. Ska ni sälja så är hon verkligen den rätta mäklaren.
Blev bra bemött av Annalill och trevlig är hon med. Hon gjorde sitt jobb på ett professionellt sätt. Hon var lugn och saklig när vi skulle skriva kontraktet. Betyg 5 stjärnor som helhet.
Glad effektiv smidig och tydlig.
Kändes som hon älskade sitt jobb och fanns inga problem utan bara möjligheter.
En underbar mäklare som jag gärna rekommenderar till alla som ska sälja.
Mvh Monika Madsen -
Trevligt bemötande, strukturerad och rationell.
Annalil är en mäklare utöver det vanliga! Med sitt omhändertagande och professionella bemötande känner man sig trygg med en gång! Inget bullshit eller snobberi, rakt och ärligt gillar vi! Vi kan inte vara något annat är över förväntan nöjda! Stort tack till Annalil som hjälpte oss förvärva vår dröm! Grännas kontor borde få pris!
Mycket trevlig mäklare som hjälpte oss hela vägen från visning till köp och överlämning! =)
Annalil gav alltid bra återkoppling och information under hela vägen från intresseanmälan till kontraktsskrivning. Lätt att nå via både telefon och mail. Fick alltid svar samma dag vi sökt henne.
Fint bemötande och vi upplever Annalil som genuin och professionellt. Hon är en stor del i att vi till slut fann vårt drömhem efter lång tids letande och hon tog sig tid att lyssna in vad vi sökte i ett framtida hem. För alltid tacksamma kunder! -
Mycket bra bemötande med ett stort engagemang.
Förklarar tydligt alla steg i processen och genomförde försäljningen av vårt hus på ett utmärkt sätt. -
Annalil är en jätteduktig mäklare som jag varmt kan rekomendera! :)
Snabb på att återkoppla och tydlig i sin information!
Du är bäst! -
Mäklaren var korrekt vänlig
Duktig snabb -
Lättsam och samtidigt kunnig. Goda kundkontakter inom Grännas område. Har handlat med Annalil innan så det var lätt att ta kontakt innan affären.
Vi blev bemötta av en glad &trevlig mäklare som fick oss att känna oss tygga & säkra i vårat köp!
Engagerad mäklare som gjorde ett fint jobb.
Inte bara en kompetent mäklare utan även en genomfin människa som gjorde hursförsäljning enkel och trygg.
Vi är mycket nöjda med Annalil som mäklare. Snabb kontakt, tydlighet och förstående.
Det var så otroligt smidigt att samarbeta med Annalil. Allt gick så snabbt och smidigt. Säljer vi igen så kommer vi absolut kontakta henne!
Annalil är trevlig, lyhörd och serviceinriktad. Jag blev hela tiden informerad i processen av fotografering och visning på mycket bra sätt. Annalil känns kunnig, professionell med ett varmt hjärta.
Hej. Jag hade tyvärr inte möjlighet att komma till visningen den 9/1. Min dotter Frida kom till visningen och verkade mycket nöjd och fick den informationen som hon behövde.
Vid mötet för kontraktsskrivningen var jag med och det blev ett positivt möte. Eftersom jag har en hörselnedsättning gick det lite fort vid informationen om bl a lgh´s skick mm. Borde ha nämnt det själv från början. Jag såg senare att månadskostnaden var dyrare för mig än för säljaren. Borde ha frågat varför?? Jag upplever att mötet i övrigt var positivt och jag tror att lgh kommer att vara perfekt för mig och ser fram emot att träffa Annalil igen.
Vänliga hälsningar
Elsvig Eilert PeterssonHej Elsvig, Tack för ditt omdöme. Det är bara att kontakta mig om du har funderingar. Ber om ursäkt om det gick lite för fort för dig. Månadsavgiften kommer inte att vara högre för dig än för säljarna. Va roligt att du känner så, du är varmt välkommen till Gränna och du får komma in och ta en fika med mig när du har vägarna förbi. Varma hälsningar, Annalil
Annalil Hammarstedt