Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Vi kan Gränna!

Svensk Fastighetsförmedling i Gränna är en filial till Sveriges största BoButik, i Jönköping. Tillsammans med kontoren i Jönköping och Habo har vi både bred mäklarerfarenhet och stor kunskap om fastigheter och boende i området.

Hos oss i Gränna kan du alltid känna dig välkommen in på kontoret, vi svarar gärna på frågor eller pratar om dina framtida bostadsplaner! Vi bor här och har gjort det länge. Vårt kontaktnät är starkt och vi kan verkligen området i och omkring Gränna utan och innan.

Så, funderar du på att flytta i eller till Gränna, kontakta oss för en värdering eller förutsättningslöst möte!

Utmärkelser

167 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sitt hus med hjälp av Liselott Jarkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Gränna
    2022-12-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande
    flexibel med träffar
    snabb på att svara vid frågor
    Kunnig i sitt yrke och kunde svara på frågor

Har inget negativt att skriva!
    Liselott är mycket trevlig och gör ett mycket bra jobb!
  • Arne H
    2022-12-16 Verifierad kund
    Vi är nöjda, allting har skötts på ett utmärkt sätt.
    Tack för det fina betyget och de fina orden! Annalil Hammarstedt
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
    • Röttle
    2022-11-28 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande

Uppfyllde förväntningarna

Systematisk
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
    2022-11-09 Verifierad kund
    Vi blev väl bemötta,ja vi tyckte bra om mäklaren hon skötte sitt jobb.
    Tack för förtroendet och tack för god mat! Blir spännande att följa er och se vart ni hamnar. Annalil Hammarstedt
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
    2022-11-04 Verifierad kund
    Lätt att få kontakt med vid olika frågor . Alltid vänlig och kunnig. Vi är därför mycket nöjda med hur hon skötte försäljningen av vår bostadsrätt
    Tack själva Örjan. Är glad att jag fick hjälpa er. Vi ses på tillträdet om inte förr! Annalil Hammarstedt
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Liselott Jarkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Gränna
    2022-11-04 Verifierad kund
    Jag är så nöjd med Lisen, från början till slut. Det är värdefullt med en mäklare som finns på orten och har en sån lokalkännedom. Jag kan varmt rekommendera tjejerna i Gränna.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Liselott Jarkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Gränna
    2022-10-02 Verifierad kund
    Mycket hjälpsam och tillgänglig.
    2022-09-30 Verifierad kund
    Jättetrevlig och lätt att prata med! Snabb med uppdateringar!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
    2022-09-30 Verifierad kund
    Annalil är tillmötesgående, intresserad och kunnig. Hon lotsar tryggt genom processen på ett proffsigt och personligt sätt. Återkopplar och är lätt att nå. Tillsammans med Liselott ett toppenteam.
    Tack Lena för de fina orden och rekommendationen. Annalil Hammarstedt
  • Arne H
    2022-09-27 Verifierad kund
    Hej
    Hon sköter sitt arbete exemplariskt, hjälpsam, trevlig och tillmötesgående. Vi har inga klagomål.
    Mvh Arne & Marlene Henriksson
    2022-09-09 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med hur vi blev bemötta av Annalil under vårt köp av bostad. Hon var alltid trevlig när vi hade kontakt och var ett bra stöd.
    2022-09-07 Verifierad kund
    Är mer än nöjda med mäklarna som hjälpt oss.
    Trygga, serviceminded och känner marknaden bra!
    2022-09-07 Verifierad kund
    Excellent utfört arbete & goda råd.
    Gilla
  • köpte sin bostad med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
    • Uppgränna
    2022-09-01 Verifierad kund
    Vi är imponerade av Annalils förmåga att bemöta oss både professionellt och samtidigt personligt, jordnära och varmt. Vi är mycket nöjda över vårt köp och smidigheten i affären.
    Tack för dina fina ord Jenny! Blir spännande att få följa er resa till det nya hemmet står klart! Annalil Hammarstedt
    • Öland
    2022-08-30 Verifierad kund
    Väldigt tillmötesgående och professionell. Annalil var snabb på att svara och väldigt trevlig!
    Tack själva och detsamma, kommer gärna ut och följer er så jag får se vad ni gör och hur ni trivs! Annalil Hammarstedt
    2022-07-21 Verifierad kund
    Jag hade höga förväntningar som överträffades med råge.
    Jag tycker att vi fungerat tillsammans, speciellt när allt är över. Enkelt att träffas och hänga på kontoret.
    2022-07-19 Verifierad kund
    Skötte om försäljningen av huset utan att störa oss professionellt och tydligt. Nöjda. Kan rekomendera Liselott
    Tack Peter och Maria för rekommendationen. Stort tack för förtroendet att förmedla försäljningen av ert fina hus vilket har varit ett trevligt samarbete. Jag hoppas ni och köparna ska trivas som grannar! Mvh Liselott Jarkman Liselott Jarkman
    2022-07-14 Verifierad kund
    Mycket trevlig, rak och tydlig.
    Lars och Anneli, tack för recensionen samt att vi fick hjälpa er med försäljningen av er fina bostadsrätt. Vi hoppas att ni tillsammans med era goa hundar ska trivas på Rådmansgränd! Mvh Liselott och Annalil Liselott Jarkman
    2022-07-12 Verifierad kund
    Toppen! Väldigt duktig mäklare!
    Tack Marguerite för recensionen, roligt att ni hittat ett fritidshus här i trakterna som ni snart ska få njuta av! Liselott Jarkman
    • Visingsö
    2022-07-11 Verifierad kund
    Snabb på att återkomma, tydlig, mkt trevlig ett föredöme för branschen
    Tack Tomas och tack själv för ett gott samarbete, roligt att du hittat tillbaka till Visingsö! Liselott Jarkman
  • Erna A
    • Visingsö
    2022-06-27 Verifierad kund
    Då min fastighet såldes på sommaren fick jag byta mäklare mitt i förberedelserna detta gjorde att jag svajade lite, visste inte vem jag skulle ringa eller vem som tog kontakt med mej då jag hade 100 frågor
    Ett jlart minus.
    Annars ok
    Tack för din recension Erna och jag förstår om det upplevdes det lite osäkert när jag och Annalil byttes av. Vi ser till att det alltid finns någon tillgänglig och försöker vara tydliga med vem som är kontaktbar/tar kontakt vid ett skifte. Men vi tar med oss det du säger och ska se till att vara tydligare i fortsättningen. Vi hoppas allt går bra för dig med flytten och att du ser fram emot din nya fina lägenhet i Jönköping! Liselott Jarkman
    2022-06-17 Verifierad kund
    Vi fick ett mycket positivt bemötande genom hela processen. Liselott visade ett stort engagemang och var lätt att nå.
    Tack för recensionen Solveig, så roligt att ni hittat hem i Gränna! Liselott Jarkman
    2022-06-16 Verifierad kund
    Alltid trevligt och personligt bemötande.
    Snabb att återkomma med svar på frågor.
    Mötte helt de förväntningar man kan ha på en mäklare.
    Tack för rekommendationen, ser fram emot att få välkomna er till Gränna i oktober när det blir dags för flytt. Stort lycka till med försäljningen av ert hus nu och tveka inte att höra av er vid eventuella funderingar. Ha en fin sommar! Liselott Jarkman
    2022-06-12 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett väldigt proffsigt och kunnigt sätt.
    Att få hjälp med att sälja bostaden på ett smidigt sätt till rätt köpare.
    Hon tog sig tid för oss och var till hjälp när vi hade några frågor. Vi kände oss trygga med att låta Annalil sköta allt.
    Vi kommer rekommendera henne till våra bekantar om de frågar efter en duktig mäklare.
    Tack själva Sten! Hoppas ni får en fin sommar, ni vet vart jag finns! ☀️ Annalil Hammarstedt
    2022-06-09 Verifierad kund
    Jag var köpare i detta fallet.
    Mycket trevligt bemötande. Proffsig men även lätt till skratt. Lätt att få tag på, trotts att vi hade kontakt nästan 5ggr/dag i slutet.
    snabb behandling av köpekontrakt.
    Helt klart en av dom bättre mäklarna.
    Tack för dina ord! och tack själv, är så tacksamt med kunder som är lätta att få tag i! Ska bli spännande att följa er nu :) Annalil Hammarstedt
    2022-06-05 Verifierad kund
    proffsigt bemötande, super nöjd
    2022-06-04 Verifierad kund
    Rekommenderar varmt till alla Annalil som mäklare. Hon har verkligen uppfyllt alla våra förväntningar mer än vanligt. Så varm, omtänksam och jordnära men professionell i sitt yrke. Enkel och alltid tillgänglig. Vi är så nöjda med allt! Tack för allt du har gjort för mig och min familj 🌸

Med vänlig hälsning,
    Amela
    Amela, tack snälla för dina ord. Jag blir rörd, vi kommer sakna er här i Gränna ❤️ Tack själva för förtroendet. Annalil Hammarstedt
    2022-06-03 Verifierad kund
    Bra mäklare som kan sitt jobb
    Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Annalil Hammarstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
    2022-06-03 Verifierad kund
    Skötte sig toppen.. väldigt socialt kompetent!
    Tack Christian! Hoppas ni får en fin sommar. Annalil Hammarstedt
    2022-06-02 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och lokalkännedom 💖
    Tack för din rekomendation, vi ses på tillträdet! Annalil Hammarstedt
    2022-06-02 Verifierad kund
    Proffsig mäklare att lita på.........
    Tack Gunilla, och tack för bra samarbete! Ha en fin sommar! Annalil Hammarstedt
    2022-05-31 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och proffsigt skött
    Tack Peter och tack för gott samarbete! Annalil Hammarstedt
    2022-05-23 Verifierad kund
    Mäklar kronprinsessan Annalil är en värdig arvtagare till Mäklar drottningen. Alltid glad o trevlig, saklig, tar sig verkligen tid för kunden genom hela försäljningen. Var även behjälplig vid köp av det nya objektet. Ska ni sälja så är hon verkligen den rätta mäklaren.
    Rara fina du! Tack snälla för dina ord och din rekommendation! Annalil Hammarstedt
    2022-05-13 Verifierad kund
    Blev bra bemött av Annalill och trevlig är hon med. Hon gjorde sitt jobb på ett professionellt sätt. Hon var lugn och saklig när vi skulle skriva kontraktet. Betyg 5 stjärnor som helhet.
    2022-05-11 Verifierad kund
    Glad effektiv smidig och tydlig.
    Kändes som hon älskade sitt jobb och fanns inga problem utan bara möjligheter.
    En underbar mäklare som jag gärna rekommenderar till alla som ska sälja.
    Mvh Monika Madsen
    Tack finaste Monika för dina ord och för förtroendet! Annalil Hammarstedt
    2022-04-26 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, strukturerad och rationell.
    Tack Britt, lycka till med ditt nya nu! Annalil Hammarstedt
    2022-04-26 Verifierad kund
    Annalil är en mäklare utöver det vanliga! Med sitt omhändertagande och professionella bemötande känner man sig trygg med en gång! Inget bullshit eller snobberi, rakt och ärligt gillar vi! Vi kan inte vara något annat är över förväntan nöjda! Stort tack till Annalil som hjälpte oss förvärva vår dröm! Grännas kontor borde få pris!
    Wow, vilka fina ord! Känns som ett pris att få läsa vad du skriver. Tack och stort lycka till med nya fritidshuset! Annalil Hammarstedt
    2022-04-26 Verifierad kund
    Mycket trevlig mäklare som hjälpte oss hela vägen från visning till köp och överlämning! =)
    2022-04-12 Verifierad kund
    Annalil gav alltid bra återkoppling och information under hela vägen från intresseanmälan till kontraktsskrivning. Lätt att nå via både telefon och mail. Fick alltid svar samma dag vi sökt henne.
    Fint bemötande och vi upplever Annalil som genuin och professionellt. Hon är en stor del i att vi till slut fann vårt drömhem efter lång tids letande och hon tog sig tid att lyssna in vad vi sökte i ett framtida hem. För alltid tacksamma kunder!
    Oj så fina ord Annika, tack! Är så glad att jag kunde hjälpa er att hitta ert nya hem. All lycka till för ert nya nu! Annalil Hammarstedt
    2022-04-12 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande med ett stort engagemang.
    Förklarar tydligt alla steg i processen och genomförde försäljningen av vårt hus på ett utmärkt sätt.
    Tack för förtroendet och tack för dina fina ord Patrik. Annalil Hammarstedt
    2022-04-04 Verifierad kund
    Annalil är en jätteduktig mäklare som jag varmt kan rekomendera! :)
    Snabb på att återkoppla och tydlig i sin information!
    Du är bäst!
    Tack Eline, blir så glad av att läsa dina ord! Annalil Hammarstedt
    Mäklaren var korrekt vänlig
    Duktig snabb
    2022-04-04 Verifierad kund
    Lättsam och samtidigt kunnig. Goda kundkontakter inom Grännas område. Har handlat med Annalil innan så det var lätt att ta kontakt innan affären.
    2022-03-06 Verifierad kund
    Vi blev bemötta av en glad &trevlig mäklare som fick oss att känna oss tygga & säkra i vårat köp!
    Tack Adam! Vi ses på tillträdet ☺️ Annalil Hammarstedt
    2022-03-03 Verifierad kund
    Engagerad mäklare som gjorde ett fint jobb.
    Tack Mats ☺️ Annalil Hammarstedt
    2022-02-04 Verifierad kund
    Inte bara en kompetent mäklare utan även en genomfin människa som gjorde hursförsäljning enkel och trygg.
    Patrik :) Tack snälla rara du för de fina orden! Tack själv för förtroendet. Annalil Hammarstedt
    2022-02-04 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Annalil som mäklare. Snabb kontakt, tydlighet och förstående.
    Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem med er lilla fina familj! Tack för dina fina ord. Annalil Hammarstedt
    2022-02-04 Verifierad kund
    Det var så otroligt smidigt att samarbeta med Annalil. Allt gick så snabbt och smidigt. Säljer vi igen så kommer vi absolut kontakta henne!
    Blir så glad av dessa fina ord, tack. Tack själva för förtroendet och samarbetet! Välkommen igen! Annalil Hammarstedt
    • Gränna - Örserum
    2022-02-03 Verifierad kund
    Annalil är trevlig, lyhörd och serviceinriktad. Jag blev hela tiden informerad i processen av fotografering och visning på mycket bra sätt. Annalil känns kunnig, professionell med ett varmt hjärta.
    Tack Ann-Charlotte för dina fina ord och tack för förtroendet. Allt gick ju väldigt smidigt och det tack vare er då jag kände att ni litade på mig och min kunskap. Annalil Hammarstedt
    2022-01-21 Verifierad kund
    Hej. Jag hade tyvärr inte möjlighet att komma till visningen den 9/1. Min dotter Frida kom till visningen och verkade mycket nöjd och fick den informationen som hon behövde.
    Vid mötet för kontraktsskrivningen var jag med och det blev ett positivt möte. Eftersom jag har en hörselnedsättning gick det lite fort vid informationen om bl a lgh´s skick mm. Borde ha nämnt det själv från början. Jag såg senare att månadskostnaden var dyrare för mig än för säljaren. Borde ha frågat varför?? Jag upplever att mötet i övrigt var positivt och jag tror att lgh kommer att vara perfekt för mig och ser fram emot att träffa Annalil igen.
    Vänliga hälsningar
    Elsvig Eilert Petersson
    Hej Elsvig, Tack för ditt omdöme. Det är bara att kontakta mig om du har funderingar. Ber om ursäkt om det gick lite för fort för dig. Månadsavgiften kommer inte att vara högre för dig än för säljarna. Va roligt att du känner så, du är varmt välkommen till Gränna och du får komma in och ta en fika med mig när du har vägarna förbi. Varma hälsningar, Annalil Annalil Hammarstedt