Vi har bara varit nöjda med allt, både vid köp och försäljning.
Johan Agnesund
Johan Agnesund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Habo
.Johan Agnesund har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Johan Agnesund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 444 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Agnesund har haft 86 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
444 omdömen om Johan Agnesund
Vi har varit så nöjda på alla sätt och vis vid både försäljning och köp med Johan!
Trevligt bemötande och generellt en mycket bra mäklare!
Smidig affär med tydlig kommunikation från start. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Johan.
Väldigt tillmötesgående och kunnig mäklare! Guidade oss genom vår säljprocess på ett utmärkt sett.
Trevlig och professionell. Köpet hade inte blivit till utan all din hjälp, tack Johan!
Har gått väldigt smidigt och haft bra kontakt med Johan! Vi är väldigt nöjda.
Kunnig, trevlig och väldigt professionell! Inger förtroende och har hållit mig uppdaterad genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Johan!
Smidigt snabbt och tryggt. Rekommenderas.
Jag tyckte att Johan alltid uppfattades som stressad och inte gav oss all tid vi behöver i vårt husköp. Jag upplever att han inte uppmärksammar yngre köpare utan lägger mer tid på de som är äldre. Att köpa vårt hur var den störta affären i vårt liv och då hade jag önskat att ha en mer närvarande mäklare genom hela köpprocessen.