Trevligt bemötande. Professionell. Jag har haft bra dialog med Martin under försäljningens gång. Han har informerat på ett tydligt och bra sätt. Martin har lyssnat in mina åsikter och önskemål vid olika frågeställningar och inte stressat mig. Han är kunnig och jag har känt mig trygg under försäljningsprocessens gång.
Martin Jakobsson
Martin Jakobsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torsby
.Martin Jakobsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Martin Jakobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Martin Jakobsson har haft 30 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Jag är född och uppvuxen i Torsby med god lokalkännedom och har jobbat i branschen sedan 2014. Som franchisetagare och mäklare vill jag göra din bostadsaffär – livets största affär – till något alldeles extra.
Oavsett om du säljer eller köper arbetar vi tillsammans för ett tryggt och framgångsrikt resultat.
Jag finns tillgänglig hela vägen!
Kontakta mig gärna eller kom förbi kontoret på en kopp kaffe.
2025-05 - 2026-04
16 omdömen om Martin Jakobsson
Hej Jag har fått ett bra bemötande och svar på de frågor jag ville ha.
De hjälpte oss riktigt bra med att beställa allt. Tack.
Onze ervaring met uw makelaar in Torsby was heel positief. En we zijn dankbaar dat we eind februari de woning nog mochten bezichtigen na overleg met de eigenaar. We zijn goed begeleid tijdens het aankoop proces en hadden een prettig contact met uw makelaar, ook nu nog. Dank voor alles tot zover!
Martin was extremely helpful and professional. He guided me through the process with patience and was always friendly.
Jättebra, förstående och tillmötesgående mäklare, allt har gått smidigt och bra, vi är supernöjda.
Mycket tillmötesgående och svarar i telefon/på sms. Återkopplar vid funderingar och håller en uppdaterad vad som sker.
Kompetent, engagerad. Bra erfarenhet hittills.
Rekommenderas! Kunnig, trevlig och har funnits tillgänglig för snabb återkoppling på alla slags frågor.
Super nöjd med Martin, finns alltid tillgänglig när man undrar något. Väldigt professionell och kunnig om allting.