Peter Barsk

Peter Barsk

Peter Barsk är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Peter Barsk har varit registrerad mäklare sedan 1989-09. Peter Barsk har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 19 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Barsk har haft 40 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

19 omdömen om Peter Barsk

Roger T
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Barsk en del av Svensk Fastighetsförmedling Kiruna
Jänkänalusta

Proffsigt på det mesta. Möjligen ett tygligt turordningsschema på alla steg i processen som var mer omfattande än vad jag trodde. Allt har dock fungerar helt perfekt.

Anneli T
Jänkänalusta

Mycket bra kontakter och Peter är effektiv i sitt jobb.

Ottilia N

Mycket bra upplevelse. Positivt

Alexander S
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Barsk en del av Svensk Fastighetsförmedling Kiruna
Östermalm

Mycket bra, erfaren och professionell.

Peter K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Barsk en del av Svensk Fastighetsförmedling Kiruna
Riksgränsen

Jättebra service, snabb återkoppling och mycket proffesionellt bemötande!

Marcus A
Vittangi

Väldigt trevliga och professionella! Hela affären har gått super smidigt. Svenska fastighetsförmedling är ett riktigt bra alternativ om man ska köpa eller sälja en bostad!

Peter L
Högalid

Peter Barsk levde verkligen upp till mina förväntning. Lugn, sansad och ingav stort förtroende.

Liselott R
Lombolo

Proffsigt och bra bemötande. Fick all hjälp vi behövde

Micael G
Lombolo

En mycket bra upplevelse,smidigt enkelt för oss säljare.

Viktor A
Vittangi

Väldigt bra och trevlig, lätt att föra en dialog med. Gav mig tid att få sålt min lägenhet för å köpa huset