Peter Cederbjer

Peter Cederbjer

Peter Cederbjer är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Peter Cederbjer har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Peter Cederbjer har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.7. Peter Cederbjer har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

68 omdömen om Peter Cederbjer

Sedan starten hos Reco 2018
Margareta Z
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Färgelanda

Peter var mycket lätt att samarbeta med. Vid första mötet redogjorde han för vad som gällde o vad det kostade.Sedan ordnade han snabbt besiktningsmän o fotograf. o det tog inte mycket mer än fjorton dagar innan huset låg ute.o var sålt Jag hade kanske önskat få lite mer för huset men i dessa tider tror jag inte det gått bättre med någon annan mäklare.Nu återstår överlåtelsen o hjälp med uträkningen av skatt men det går säkert lika bra.

Jan M
Sålde sin bostad med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Hällevadsholm

Mycket bra mäklare och bra att förklara sakerna på enkle sätt

Per E
Färgelanda

Bra. (Betyget på denna sida funkar inte - alla betyg är lika).

Tack Per för att du betygsätter mig, detta uppskattas// Ha det gott Peter

Mats J
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Hedekas

Kunnig, seriös ärlig och uppriktig Till detta också humor och nära till skratt vilket gör att kontakten lättsam och otvungen utan avkall på professionalism.

Else Marie G
Dingle

det var et bra møte en fin og hyggelig mann med orden på sakene. kunne ikke vært bedre. det var en bra og god erfaring for meg alt var bra

Svar från Peter Cederbjer

Stort tack för de fina orden ni ger mig, önskar er all lycka framgent! Peter

Rosalba G
Hedekas

Proffsig,effektivt,socialt kompetent, trevlig och lätt att sammarbeta med d.v.s att Peter är rätt man på rätt plats!Jag rekommenderar Peter för alla som vill göra affärer med Svensk Fastighetsförmedling

Tack för de fina orden Rosalba! Det värmer alltid gott... Hej hej// Peter

Bror Ingemar L
Hamburgsund

Den bästa man kan tänka sig. Glad, positiv och engagerad.

Svar från Peter Cederbjer

Stort tack till dig och tack för de fina orden.// Peter

Adriana J
Köpte sin bostad med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Färgelanda

Väldigt pålitlig och trovärdig mäklare. Svarar snabbt på mejl och telefon. Flexibel och tillmötesgående. Proffsig och kompetent att besvära alla frågor som dyker upp under hela processen. Behjälplig och noggrann. Vi kände oss trygga att köpet blev rätt och korrekt utfört i minsta detalj. Trevlig som person. Vi hade kontakt med två andra mäklare från andra företag förut och Peter var utan tvekan den bästa av dem. Värd att rekommendera.

Jan N
Hällevadsholm

Duktig pöjk. Trevlig. Lätt att komma överens. Hittills bästa mäklaren jag mött o jag har haft många hus. Mao go gubbe ! 👍

Mohammed Radwan A
Munkedal