Peter Cederbjer
Peter Cederbjer är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
.Peter Cederbjer har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Peter Cederbjer har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.7. Peter Cederbjer har haft 27 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
63 omdömen om Peter Cederbjer
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sitt hus med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Proffsig,effektivt,socialt kompetent, trevlig och lätt att sammarbeta med d.v.s att Peter är rätt man på rätt plats!Jag rekommenderar Peter för alla som vill göra affärer med Svensk Fastighetsförmedling
sålde sitt hus med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Den bästa man kan tänka sig. Glad, positiv och engagerad.
köpte sin bostad med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Väldigt pålitlig och trovärdig mäklare. Svarar snabbt på mejl och telefon. Flexibel och tillmötesgående. Proffsig och kompetent att besvära alla frågor som dyker upp under hela processen. Behjälplig och noggrann. Vi kände oss trygga att köpet blev rätt och korrekt utfört i minsta detalj. Trevlig som person. Vi hade kontakt med två andra mäklare från andra företag förut och Peter var utan tvekan den bästa av dem. Värd att rekommendera.
Duktig pöjk. Trevlig. Lätt att komma överens. Hittills bästa mäklaren jag mött o jag har haft många hus.
Mao go gubbe ! 👍 -
Riktigt professionellt och tillmötesgående
Lugn, trygg och behjälplig mäklare. Trevlig och svarar snabbt på de frågor som kan dyka upp under en husförsäljning.
Peter är snälla och har mycket erfaren. Han hjälper ganska mycket med banken. Han förklarar alla frågor i detalj. Jag är ganska nöjd med denna köpupplevelse.
Blev väldigt bra bemött av Peter. Han känns rak o ärlig o inga konstigheter. Skulle definitivt anlita Peter i framtiden.
Proffsigt och vänligt bemötande. Allt gick väldigt smidigt o fort. Mkt kunnig o hjälpsam. Rekommenderas varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Cederbjer en del av Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Trevligt bemötande och lättillgänglig.