Emelie Sandberg

Emelie Sandberg

Emelie Sandberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Emelie Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-07. Emelie Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 4.5. Emelie Sandberg har haft 2 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2025-11

6 omdömen om Emelie Sandberg

Åsa E
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Hade önskat någon annan present i presentpåsen. Möjligen någon present som stöttar en lokal matproducent. Kanske saft, sylt, knäckebröd, marmelad eller liknande. Emelie som mäklare är lätt att nå och erbjuder rak och lättillgänglig kommunikation. Hon är tydlig, närvarande och positiv.

Svar från Emelie Sandberg

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme, det uppskattas :) Vi kan självklart se över möjliga presentalternativ, tack för feedback :D

Marzieh R
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Hej! Det gick jättebra för oss den tiden. Hoppas att gå bra allt i framtiden. Med vänlig hälsning Marzieh Rezai.

Svar från Emelie Sandberg

Hej! Jag hoppas också att allt ska fortsätta gå jättebra☺️ Tack Marzieh för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme🌸

Hossin R
Skellefteå

Det var allt jättebra med mäklare.

Tack Hossin! Så roligt att höra :D

Nina P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Tack Emelie för ett professionellt, genuint och trevligt bemötande. Snabb på att återkoppla och det har känts tryggt hela vägen!

Svar från Emelie Sandberg

Tack så mycket Nina, så himla roligt att höra :) Sköt om er nu och lycka till med allt kring flytten! :D

Louise Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Sandberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Emelie är glad och engagerad. Snabb med återkoppling och har ett trevligt bemötande.

Svar från Emelie Sandberg

Tack! Så kul att höra att detta är din upplevelse :) Det betyder mycket för mig att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme!

Fredrik H
Skellefteå

Mycket nöjd med vår mäklare Emelie Sandberg som visade ett professionellt och samtidigt omsorgsfullt bemötande. Hanterade alla frågor snabbt och enkelt. Tack för en snabb försäljning. Rekommenderar Emelie. Fredrik H

Svar från Emelie Sandberg

Tack snälla för de fina orden! Det har varit en ära att få hjälpa er vidare mot drömhuset!