Välkommen till Skellefteå!

Här firar vi vintern med simning, uppmuntrar nya idéer och friluftsliv i den Svenska naturen samt idrott är vanliga fritidssysselsättningar på orten.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling KAN Skellefteå. Vi vet var köparna finns och vad de vill ha, vi har koll på lokal kommunaltrafik och var skolorna ligger och vi känner potentiella säljare i området. Tack vare att Svensk Fastighetsförmedling är en stor mäklarkedja har vi de resurser som krävs för att hjälpa dig till din bästa fastighetsaffär, men vi har samtidigt en stark lokal förankring.

Kom gärna förbi vårt kontor på Stationsgatan eller kontakta oss på annat sätt för att få kostnadsfri försäljningsvärdering, rådgivning eller svar på frågor om bostad i Skellefteå!

Utmärkelser

462 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Sedan starten hos Reco 2016
    2023-03-14 Verifierad kund
    Professionellt bemötande, snabb kontakt, kvalitetskänsla och tryggt köp.
    2023-03-10 Verifierad kund
    Professionellt bemötande. Kunniga och skicklig mäklare. Ger mina varmaste rekommendationer.
    2023-02-18 Verifierad kund
    Trovärdiga i att bedöma värdet av bostaden.
    Lätta att nå och kommunicera med.
    Agerar snabbt.
    2023-02-18 Verifierad kund
    Allt har gått mycket smidigt till.
    • Sörböle
    2023-02-03 Verifierad kund
    Mikael Berggren hanterade försäljningen från start till mål helt i världsklass. Mycket proffisionell och han spred ett lugn för både säljare och köpare genom hela processen. Det var en familjär känsla hela tiden och alla kände sig trygga och hörda. Mycket stort tack till Mikael Berggren och Svensk fastighetsförmedling
    2023-02-01 Verifierad kund
    Jim var väldigt lyhörd, service- och målinriktad från vårt första möte fram till asvlutad affär. Jag förväntade mig ett bra stöd kring upplägg med antal visningar, utgångsbud etc, samt att han skulle sköta hela processen från det att jag accepterade hans förslag.
    Och så har det verkligen blivit! Från det att jag städade och lämnade över nyckeln så small det bara till - Sedan hade jag sålt min lägenhet.
    Jag är väldigt nöjd med min försäljning och kan varmt rekomendera Jim till dig som vill ha ett ärligt intresse och engagemang från din mäklare.
    • Kåge
    2023-01-29 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande.
    Levde absolut upp till våra förväntningar, och mer därtill.
    Stort tack till Amanda!
    2022-12-29 Verifierad kund
    Toppen bra allt gick fint bra service och information och lättsam och trevlig personal 🎅🎂🥳
  • sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Bureå
    2022-12-04 Verifierad kund
    Extremt slarvig och känns som mäklaren gjorde minsta möjliga för att få till en bra affär.
    Fel från början till slut.
    Började med att annonstexten blev helt fel. Fel byggnadsbeskrivning och biarea missades helt.
    Mäklaren la in bilder på fel stuga i annonsen och ingen planritning.
    Sen gick mäklaren på semester mitt i budgivningen. Mäklaren sa att det fanns vintervatten inkopplat till stugan till köparen men eftersom det inte stämde reducerades priset med 50 000:-
    Handpenningen sattes dessutom in på fel konto!!
    Hej. Jag sätter stor vikt vid att alla mina kunder är nöjda och är stolt över att ha väldigt högt betyg i kundnöjdhet, därför blir jag naturligtvis oroad när någon uttrycker ett missnöje. Det särskilt när noggrannhet, tillgänglighet och pålitlighet ifrågasätts något som jag är stolt över och inte känner att jag brustit i. Du är välkommen att kontakta mig via telefon för att reda ut din kritik.

• sålde sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Hjoggböle
    2022-11-28 Verifierad kund
    Toppen hela vägen.
    Bra återkoppling
    Bra dialog
    Bra service
    Bra omtänksamhet
    Hej, tack för din fina feedback och tack för ett fint bemötande. Det har varit väldigt trevligt att samarbeta med er i denna affär.
    Sköt om er!

2022-11-13 Verifierad kund
    Vi är grymt nöjda med att ha anlitat Mikael Berggren till försäljningen av vårt hus.
    Han har under hela försäljningen varit väldigt hjälpsam, kommunikativ och tydlig. Ett riktigt superproffs.
    Tack för de fina orden och tack för en trevlig affär.
    Ha det fint!

2022-11-13 Verifierad kund
    Mikael Berggren har på ett mycket professionellt sätt skött vår fastighetsaffär. Det är tydligt att Mikael vill att alla ska gå nöjda ur affären - såväl säljare som köpare, vilket känns tryggt och bra.
    Mikael är mycket kommunikativ och tydlig vilket har varit värdefullt i denna situation - där man själv kan känna sig lite vilsen.
    Hej, tack själv och tusen tack för ett gott samarbete och jag önskar er allt gott i framtiden!

• Ursviken
    2022-11-07 Verifierad kund
    Mycket bra och proffsigt bemötande från början till slut !
    2022-09-15 Verifierad kund
    Bra! God! Allt har hittills fungerat väl!
  • köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Norsjö
    2022-09-13 Verifierad kund
    Gick så smidigt som man kan önska sig.
  • sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Norsjö
    2022-09-09 Verifierad kund
    Vi har blivit bemött på ett lättsamt och trevligt sätt, jag har aldrig tidigare använt mäklare så jag visste inte vad jag skulle förvänta. Det har varit en positiv upplevelse som jag kommer att nyttja fler gånger om behovet skulle uppstå .
    2022-09-09 Verifierad kund
    Trevlig och hjälpsam mäklare, bra bemötande. Duktig
    2022-09-06 Verifierad kund
    Mäklarna var trevliga och tillmötesgående.
    Upplevde att de var proffsiga och att de gav bra feedback under processen.
    • Norrböle
    2022-09-02 Verifierad kund
    Väldigt förstående mäklare i alla lägen och duktig på att få oss att känna oss trygga även fast det är vårat första bostadsköp någonsin!

Vi har fått tid att fundera innan beslut tagits som vi kanske inte känt tidigare med andra mäklarfirmor. Även fast det har gått snabbt så har vi fått den tiden som funnits.
    Väldigt trevlig och lyhörd! Vi är så nöjda!! ⭐️
    Hej!
    Vad kul att er upplevelse varit positiv och att ni känner att det varit en trygg och bra affär då det är vårt mål med varje affär:)

Lycka till med allt!

Mvh Mikael och Amanda
  • köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Bureå
    2022-08-16 Verifierad kund
    Mycket bra. Positivt bemötande och man känner förtroende för mäklaren.
    Hej! Den känslan är ömsesidig och jag hoppas att ni ska trivas i ert nya smultronställe:) Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Norrbacka
    2022-08-06 Verifierad kund
    När väl mäklaren hörde av sig så har det fungerat mycket bra. Mäklaren som visade lägenheten var mycket trevlig och bra. Genomgången av avtalet var bra och det var trevligt att få en present.
    • Lövånger
    2022-07-27 Verifierad kund
    Mycket bra seriös och kunnig och resultatet är vi nöjda med
    2022-07-08 Verifierad kund
    Proffsigt och gott bemötande. Var kunnig och gav sig tid.
    Kändes trygg i sitt jobb.
    • Morö Backe
    2022-07-03 Verifierad kund
    Superbra hjälpen.
    Bar bemötande.
    Bra information om huset.
    2022-06-25 Verifierad kund
    Tydlig information, utan att skönmåla. Lättsam och positiv.

Eftersom lägenheten var i nyskick, hade vi goda förväntningar att mäklaren skulle berätta om många fördelar med boendet.

Vi bad om en till visning av lägenheten och fick ett snabbt positivt svar. Mäklaren, Fredrik agerade snabbt och effektivt. Bara positiva omdömen finns att ge.
    2022-06-23 Verifierad kund
    Snabb och enkel försäljning och bra mäklare.
    • Norrböle
    2022-06-20 Verifierad kund
    Vi är nöjda. Affären gick bra mäklaren var duktig och kunnig
    2022-06-16 Verifierad kund
    Har fungerat bra hela tiden har haft bra kontakt med mäklaren
    • Ersmark
    2022-06-14 Verifierad kund
    Bra och trevlig mäklare. God kontakt mellan oss.
    2022-06-14 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande av mäklaren, och han levde absolut upp till våra förväntningar!
    2022-06-03 Verifierad kund
    Halloj! 🙋🏼‍♀️Allt är inte klart med försäljningen av vår lght med Amanda Backman Svensk fastighetsförmedling. Så hur ska jag då ingå med svar i en enkät???
    2022-05-25 Verifierad kund
    Vår försäljning medförde en lite annorlunda utmaning, men Amanda ordnade upp det galant både för oss och köparna!
    Vi är helnöjda 😊
    2022-05-15 Verifierad kund
    Helt perfekt mäklare. Trevlig glad och uppriktig. Engagerad och tillgänglig.
    2022-05-03 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande.
    Hade inga speciella förväntningar
    Mycket bra. Snabbt och enkelt
    • Norrbacka
    2022-04-27 Verifierad kund
    Mikael var väldigt bra och pålitlig genom hela bostadsförsäljningen
    2022-04-23 Verifierad kund
    Mäklaren höll kontinuerlig kontakt med oss. Skickade film på objektet, viktigt för oss som bor på annan ort.
    Vi åkte upp till Skellefteå, hon visade objektet och vi skrev köpet samma dag.
    • Alhem
    2022-04-14 Verifierad kund
    I och med att det här varit mitt första bostadsköp kände jag mig otroligt väl omhändertagen av Amanda, som på ett lättförståeligt men ändå professionellt sätt guidat mig genom alla steg. Jag har i alla möten med Amanda känt mig mött på ett personligt plan, hon har överträffat alla förväntningar jag kunnat ha!
    Tusen tack för ditt fina omdöme Ronja, det betyder mycket för mig! Jag är tacksam över att jag fick möjligheten att hjälpa dig i samband din nya drömbostad! Ta hand om dig och lycka till med allt! /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Moröhöjden
    2022-04-04 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande från mäklaren!
    • Alhem
    2022-03-23 Verifierad kund
    Amanda var helt otrolig och levde upp till alla förväntningar vi hade kunnat ha! Tillmötesgående och svar på alla knasiga frågor vi hade.
    Tusen tack för ert fina omdöme! Jag är tacksam över att jag fick möjligheten att hjälpa er i samband med köpet av er lägenhet. Tack igen för ett gott samarbete genom hela processen. Lycka till med er nya bostad och ta hand om er så ses vi framöver! /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    2022-02-24 Verifierad kund
    Amanda har ett väldigt trevligt sätt och vi blev verkligen väl bemötta.
    Vi hade aldrig träffat Amanda förut och hade därför inga speciellt ställda förväntningar på henne. Men man kände direkt när vi träffade henne att hon utstrålade värme och generositet. Hon tog sig tid och visade oss runt, både till garaget och förråden. Verkligen lämplig som mäklare.
    En trivsam upplevelse som resulterade till en snabb affär.
    Tusen tack för ert fina omdöme! Jag är tacksam över att jag fick möjligheten att hjälpa er i samband med köpet av er lägenhet. Tack igen för ett gott samarbete genom hela processen. Lycka till med er nya bostad! Ta hand om er så ses vi framöver! /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    2022-02-22 Verifierad kund
    Mäklaren levde upp till alla våra förväntningar
    Stort tack till er Elisabet och Jerry för att jag fick förtroendet att hjälpa er genom försäljningen av er fina lägenhet! Stort grattis igen till ett riktigt bra slutresultat och jag önskar er all lycka till med ert nya boende. Ta hand om er /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    2022-01-30 Verifierad kund
    Vår mäklare Mikael Berggren är bäst!
    2022-01-26 Verifierad kund
    Allt har fungerat utmärkt och är mycket nöjd
  • köpte sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Kusmark
    2022-01-19 Verifierad kund
    Vi tog hjälp av Amanda när vi sålde vår lägenhet & hon har varit klockren hela vägen från start till mål! Vi är super nöjda & rekomenderar alla att vända sig till Svensk Fastighetsförmedling.
    Stort tack till er Samuel och Greta för att jag fick förtroendet att hjälpa er genom försäljningen av er fina lägenhet! Och tusen tack för det fina omdömet ni lämnat, det värmer verkligen! Stort grattis igen till ett riktigt bra slutresultat och jag önskar er all lycka till med ert nya boende. Ta hand om er /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Sjungande Dalen
    2022-01-19 Verifierad kund
    Amanda var jättetrevlig och dedikerad. Hon gjorde allt för att få till en bra affär för alla inblandande.
    Stort tack till er Simon och Hanna för att jag fick förtroendet att hjälpa er genom försäljningen av er fina lägenhet! Och tusen tack för det fina omdömet ni lämnat, det värmer verkligen! Stort grattis igen och jag önskar er all lycka till med ert nya boende. Ta hand om er /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Kåge
    2022-01-19 Verifierad kund
    Bra och smidig försäljning. Bra kontakt med mäklaren.
    • Skelleftehamn
    2021-12-20 Verifierad kund
    Marcus Karlsson och hans kollegor gör ett fantastiskt jobb, är väldigt trevliga och professionella. Jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå.
    2021-12-16 Verifierad kund
    Jag har anlitat Marcus för försäljning av min lägenhet. Han är en mycket trevlig, kunnig, professionell mäklare. Kan sammanfattas-jag är en mycket nöjd kund, glad att jag anlitat Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå!!
    • Moröhöjden
    2021-12-12 Verifierad kund
    Bra.
    Mäklaren svarade upp till förväntningarna.
    Mycket bra.
    Tack för ert fina omdöme! Jag är tacksam över att jag fick möjligheten att hjälpa er i samband med köpet av er lägenhet. Tack igen för ett gott samarbete genom hela processen. Ta hand om er så ses vi framöver! /Amanda Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
    • Skelleftehamn
    2021-12-09 Verifierad kund
    Kunde inte tänka mig en trevligare mäklare. Så nöjd!