Mikael Berggren

Mikael Berggren

Mikael Berggren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Mikael Berggren har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Mikael Berggren har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.7. Mikael Berggren har haft 56 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

30 omdömen om Mikael Berggren

Britt-Inger M
Sålde sitt hus med hjälp av Mikael Berggren en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Mäklaren och jag hade högre förväntningar på slutpriset. Tyvärr var marknaden tuffare än förväntat så en prissänkning på 14% var bara att acceptera. Trots detta anser jag att Mikael gjorde ett bra jobb. Han ger ett proffsigt och kunnigt intryck.

Jenny B
Köpte sitt hus med hjälp av Mikael Berggren en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Mikael har varit bra på att kommunicera och är trevlig och kunnig.

Angelica S
Köpte sin stuga med hjälp av Mikael Berggren en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Vi är supernöjda med Mikael! Han är genuint trevlig och proffsig, alltid tillgänglig och snabb på att återkoppla. Han hade bra koll på både fastigheten och marken och kunde svara på alla våra frågor längs vägen. Det har helt enkelt känts tryggt och smidigt från början till slut. Vi rekommenderar verkligen Mikael!

Angelica S
Skellefteå

Mikael är genuint trevlig, ödmjuk och väldigt proffsig i sin roll som mäklare. Han var väl insatt i både bostaden och marken runt omkring och kunde svara på alla våra frågor. Det har varit lätt att få tag på honom och han har alltid varit snabb med återkoppling. Väldigt hjälpsam genom hela processen och enkel att ha att göra med. Vi är supernöjda!

Rigmor B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Berggren en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Anderstorp

Mikael är professionell o trevlig mäklare.Vi var på både gemensamma o enskilda visningar. Snabb återkoppling när vi köpte vår lägenhet.Vi kan därför rekommendera Mikael Berggren R J Löfbom

Malin A
Anderstorp

Smidig och tydlig process med schysst bemötande.

Monica Ö
Älvsbacka

Ett professionellt bemötande, kunnig, noggrann och ger ett seriöst intryck.

John K
Skellefteå

Lugn, trevlig och professionell.

Birgit L
Skelleftehamn

En mycket trevlig mäklare som på en kort tid sålde vår sommarstuga. Tack

Siv K
Sålde sin stuga med hjälp av Mikael Berggren en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Burträsk

Proffsig och förtroendegivande! Vänlig och , kunnig 👍