Fredrik Lindfors

Fredrik Lindfors

Fredrik Lindfors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Fredrik Lindfors har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Fredrik Lindfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Lindfors har haft 28 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

11 omdömen om Fredrik Lindfors

Sofia Magdalena F
Sålde sin stuga med hjälp av Fredrik Lindfors en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Bjurön

Vi blev väl bemötta och kände oss trygga genom hela affären.

Johannes P
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Lindfors en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Skellefteå

Fredrik är proffsig, kunnig och erfaren.

Birgitta B
Skellefteå

Tryggt proffsigt. Mycket nöjd Kommer att rekommendera mina vänner att ta kontakt med er.

Svensk Fastighetsförmedling S och Emelie S gillar detta
Anton L
Skellefteå

Fredrik på Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå är en mycket bra och erfaren mäklare som hjälpte oss att sälja huset på ett tryggt sätt! Vi är super nöjda.

Nina P
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Lindfors en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mobacken

Personligt och bra bemötande.

Fredrik H
Mobacken

Svensk Fastighetsförmedling lever upp till alla mina förväntningar och lite till. Mycket nöjd. Fredrik H

Everett W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Lindfors en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Centrala Stan

I feelI was treated fair by my broker. He kept me up to date on the showings and the state of the marjet in Skelleftea

Anita S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Lindfors en del av Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Centrala Stan

Trevlig och personlig mäklare. Kunnig.

Pär S

Vänligt bemötande. Bra information

Anneli N
Sörböle

Mycket bra service och mycket bra mäklare