Ger bästa betyg till Svensk Fastighetsförmedling tack vare deras engagemang, höga kompetens och trevliga bemötande. Helt enkelt deras proffsighet.
Mikael Berggren
Mikael Berggren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
.Mikael Berggren har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Mikael Berggren har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.7. Mikael Berggren har haft 53 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
11 omdömen om Mikael Berggren
Under många år har vi haft kontakt med er fast.mäklare Mikael Berggren. Vi har gjort ganska många affärer ihop, både köp och sälj. Jag är helt nöjd med kontakterna genom åren och rekommenderar gärna SvenskFast. i Skellefteå. Kjell
Jag är väldigt nöjd med försäljningen från början till avslut. Det har varit väldigt smidigt. Kommer nog att anlita samma mäklare om jag behöver hjälp i framtiden.
Vi anlitade Micke Berggren för att sälja vår lägenhet - mycket nöjda! Tuff marknad för tillfället, så hade kunnat önska lite mer synlig marknadsföring av objektet på sociala kanaler för att ev få ännu mer aktivitet. I det stora hela har processen gått smidigt och vi fick bra stöd hela vägen. Kommunikationen och återkopplingen var alltid snabb och tydlig mellan oss och han var alltid tillgänglig, professionell och höll oss uppdaterade om läget. Rekommenderas varmt!
Funkade bra med tydlig information om lägenheten
Mycket bra jobbat, proffsigt uppträdande av mäklaren
Mäklaren är insatt och intresserad
Bra och tydlig genomgång av kontrakt!
Vi är supernöjda med Mikael som mäklare. Jättebra bemötande, snabba och professionella svar. Vi kände oss trygg genom hela processen.
Mycket bra, bra driv hos mäklaren, samt slöt ihop affären mycket bra!