Snabba svar och lätt att få kontakt med er
Svensk Spoltjänst AB
Stopp i avloppet? Kontakta oss på Spoltjänst! Ofta beror inte stopp i avloppet på dåliga eller utslitna rör, utan snarare på att vi idag använder mer fett och olja i matlagning och sparar energi med hjälp av minskade flöden och lägre vattentemperatur. Vi på Spoltjänst hjälper privatpersoner och företag med underhåll och rensning...
634 omdömen om Svensk Spoltjänst AB
Sedan starten hos Reco 2017
Vi fick stopp i vasken och jag ringde några företag men antingen svarade de inte eller hade ej tid. Sedan hittade jag Spoltjänst Så besökte oss dagen efter och fixade allt på 20 min.
Det var onödigt att boka in besöket då vi har asbeströr vilket bokaren borde ha en aning om/ kunnat föra en diskussion kring utifrån husets ålder, men förutom det var både bokaren och utföraren mycket trevliga och professionella.
Kom otroligt snabbt och gjorde ett väldigt bra jobb. Mycket trevliga!
Jag kan varmt rekommendera Svensk Spoltjänst AB! Jag ringde dem sent en lördagskväll för ett akut ärende och blev otroligt imponerad. De dök upp redan efter 40 minuter och utförde ett fantastiskt arbete. Personalen var mycket trevlig, professionell och gav ett utmärkt bemötande. De arbetade effektivt, noggrant och förklarade tydligt vad som behövde göras. Man kände sig verkligen trygg som kund hela vägen. Snabb service, hög kvalitet och toppklass bemötande – jag kommer definitivt att anlita dem igen och rekommenderar dem starkt till alla som behöver hjälp med spolning
Helt fantastiskt bemötande och resultat! Jag anlitade dem efter rekommendation o kunde inte vara mer nöjd. De kom snabbt, var extremt professionella och förklarade tydligt vad som behövde göras. Arbetet utfördes noggrant och effektivt, och problemet var löst samma dag. 5/5⭐️🤩
Fick hjälp med spolning av avlopp och är mycket imponerad av både snabbheten och kvaliteten på arbetet. Serviceinriktad personal och ett resultat som överträffade förväntningarna. Rekommenderas utan tvekan!
Spolning av stammarna i villa. Ett mycket trevligt bemötande och ett snabbt och effektivt arbete utan att det blev smutsigt eller skvätte.
Jobbet gjordes som det skulle.
Stopp i avlopp på lördag morgon, ringde och efter 45 min var spolkillen på plats, allt löst inom en timme, rent och snyggt efter avslutat Arbete.
Ali var grym 👌🏻……………………………………………………………………………………………….
Ali kom och spolade vårt avlopp! Snabbt, smidigt och dessutom var han fantastiskt trevlig! Världsklass!
Med mycket trevligt bemötande och snabbt utfört arbete kan jag verkligen rekommendera Svensk Spoltjänst/Lennart Eriksson
Snabbt och smidigt utfört utan problem!
Ali var fantastisk! Väldigt hjälpsam, effektiv och trevlig. Han löste snabbt avloppsproblemet samt såg till att allt var väl dokumenterat. USB-sticka gavs till oss med all information om problemet.
Planerat arbete på en vardag som utfördes OK, Men debitering på drygt 14000 kr för 45 minuters arbete för att högtrycksspola filma och avlägsna ett närliggande hinder kan anses vara orimligt. Har haft kontakt med företaget som anser de fakturerat korrekt.
Jättebra service. Trevligt bemötande. Löste problemet.
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Anlitat dom tidigare, snabb service och trevlig personal.
Bra bemötande och förklaring kring spolning och filmning.
Trevliga och professionella. De löste vårt problem direkt.
Snabbt och med bra resultat. Dessutom trevlig personal.
Snabb och professionell hjälp vid stop i avloppet.
Snabba, korrekta och trevliga
Dom var trevliga och gjorde ett bra jobb. Kan tänka mig anlita er igen.
Det gick bra, har inget särskilt att kommentera. Snälla och vänliga
Trevliga snabba och pedagogiska. Tack 10 poäng!
Snabb och smidig spolning . Trevligt bemötande av personalen som utförde jobbet.
Fick stopp i avloppet söndag eftermiddag, de ordnade så att en jourbil kom ut i rimlig tid som förväntat. Möjligen lite dyrt.
Dålig kommunikation. Inte spolat alla stammar.
Snabb och effektiv. Hade stopp i avloppet vilket löstes utan problem.
En granne samordnade flera hus och meddelade oss andra vad vi skulle förbereda inför spolningen av fastighetens rörledningar, vilket fungerade perfekt. Personen som kom beskrev tydligt vad som skulle ske. Bra och trevligt bemötande.
Kunnig snabb effektiv. Gick ihop med grannar och fick rabatterat pris.
Vi anlitade Svensk Spoltjänst AB för underhållsspolning av villa och fick en tid samma vecka. Fick hjälp på avtalad tid, var nöjd med arbetet och det var rent och det var uppstädat när de var klara. Vi var nöjda och har inget att anmärka på.
Supernöjd. Snabb, effektiv, och trevlig
Bra, effektivt arbete och rena rör. Trevligt bemötande. Eftersom jag måste skriva minst 30 ord så skriver jag bara i fortsättningen bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Superbra service. Snabb, effektiv, gav tips efteråt. Städade och höll det snyggt efter sig.
Snabb återkoppling och spolbil på plats inom 2,5 timme på en lördag.
Hej!! Jag fick snabb hjälp med genomspelning av husets alla rör, vilket avhjälpte div stop. Det var en mycket trevlig och kunnig hantverkare som kom.. jag rekommenderar honom gärna till andra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Generellt bra. Det uppstod läckage i handfat efter spolning. Jag påpekade detta och det åtgärdades dagen efter. I övrigt bra effekt av spolning och en trevlig tekniker.
Tekniker som hjälpte till var han var kunnig, hjälpsam, kämpig och social .
Han var där inom en timme, sprang upp 4 trappor och löste stoppet i avloppet på 5min. Tack så jättemycket!!! lgh i Vasastan
Allt fungerade bra, trevlig och kunnig.
Snabb och bra service, de lyssnade in på vårt problem och rådgav och agerade därefter!
Så himla trevligt bemötande Ansträngde sig verkligen att komma till oss snabbt då vi hade stop Bara bra saker att säga Anders
Mycket bra, snabbt svar i telefon vid bokning. Fick tid vid lunch redan dagen efter. Trevlig och bra service vid spolningen.
Fick snabb hjälp och ett jätte trevligt bemötande! Kan klart rekommendera Svensk Spoltjänst AB.
Snabb service och väldigt trevligt bemötande när vi hade problem med vårt avlopp.
Proffs som jobbade snabbt och kom i tid
Stoppet i dräneringen åtgärdades snabbt, effektivt och på ett mycket trevligt sätt.