Installationen gick smidigt med Melvin som tekniker, han var mycket trevlig!
Svenska Alarm Gruppen AB
531 omdömen om Svenska Alarm Gruppen AB
Fantastiskt bra service. Väldigt hjälpsam, kunnig och duktig tekniker, Loke, som var här. Loke och hans chef hjälpte mig även att lösa en missuppfattning som uppstått vilket jag är oerhört tacksam för. Kan varmt rekommendera Svenska Alarm och den personal jag varit i kontakt med.
Bra installation och information om larmet. trevligt bemötande Melvin var installatör
Melker var toppen! Fixade alla bekymmer.
Ruha gjorde ett bra jobb duktig tjej.
Trevligt bemötade😄 Melvin!!!!
Hade det inte varit för Nicklas Hult hade jag gett Svenska Alarm 2 av 5 för att en i deras kundtjänst satt och gav motstridig prisuppgifter till det avtal jag _precis_ fått utskickat av företaget. Han hade inte koll och angav högre priser och svarade fåordigt. Fick ibland inte svar på fler än en fråga, trots att jag upprepade samma fråga, igen. Bad till slut att få prata med någon annan i kundtjänsten som i sin tur bokade in Nicklas. Tackar gudarna för det. Otroligt lugn och pedagogisk och stressade inte igenom någonting...
Vi hade problem med vårt larmsystem och det kom en väldigt professionell och trevlig servicetekniker vid namn Nicklas till oss. Vi fick hjälp att ordna allt och även en extra genomgång och optimering. Tack för riktigt bra service!
Oehört bra och tydlig information vid installation, tack nicklas
Tack för bra och snabb genomgång av larm vid installation nicklas
Ett otroligt bemötande och ett väldigt prisvärt larm. Rekomenderar starkt detta bolag.
Utmärkt installation av Melvin!
Mohamad utförde ett bra arbete han har skött det bra!
Tack för jättebra service Nicklas
Melvin gjorde en fantastisk insats och vi är jättenöjda med installationen!
Jättenöjd och trevligt bemötande, Loke hjälpte oss att installera larmet.
Melvin gjorde ett jättebra jobb med installation av vårt nya larm
Melvin gjorde ett bra jobb!!!!
Emil och Fached var här och installerade larm. snabbt, smidigt och mycket trevligt bemötande. Tack!
Ruha är en trevlig och kunnig tjej. Gav mycket bra information och visade hur allt fungerar. Kan verkligen rekommendera henne. Rätt tjej för detta jobb!!
Hakan bytade ut mitt gamla larm till detta nya o blev jättenöjd med både installation o utförande. Hakan är kunnig, hjälpsam o serviceminded. Han var lyhörd o förstod hur jag ville ha garage o hus var för sig o det fixade han med lite hjälp från några andra. Så ta väl vara på han! Tack för hjälpen med inmonteringen!
Today I have moved from my old rental alarm system to Swedish Alarm. Nicklas Hult the installation person was so skilled and knowledgeable in what he is doing. I would give him a 5 star for the installation and post installation he clearly explained how it works. Swedish alarm should be proud of having such a nice and knowledgeable person in your team.
Melvin gjorde ett bra jobb han var jättetrevlig och proffesionell, jättebra tekniker ta hand om denna killen!
Jag är jättenöjd med Melvin som tekniker han var väldigt trevlig och proffsig!
Jättebra jobb och upplevelse Trevlig personal
Snabb och bra installation! Kunnig o trevlig!
Mohamad va lugn och systematiskt. Nöjd
Ruha mycket serviceinriktad, trevlig o kunnig. Det hon inte kan tar hon reda på duktig tjej bara 17 år sån härlig tjej.
Ruha är en mycket kunnig, social och trevlig tjej utför ett bra arbete.väldigt effektiv och drivande i sitt arbete.
Mycket nöjd med Melvin som tekniker!
Trevlig och kunnig montör. Väldigtnoga med informationen
Mycket trevlig och tydlig information och installatör Ville med stort tålamod.
Melvin var här och gjorde ett bra jobb!
Harkan var super trevlig och gjorde ett extremt fint jobb :) :)
Saknades några komponenter vid installation bara. Kompletteras
Tack för all formation samt genomgång. Jättebra. Nicklas var här. Tack
Tack Melvin snyggt, snabbt o enkelt.
Nicklas från Svenska Alarm gav ett väldigt bra och professionellt bemötande. Han var trevlig, noggrann och installerade larmet i vår butik snabbt och smidigt. Allt förklarades tydligt och vi kände oss trygga genom hela processen. Vi är nöjda och rekommenderar varmt både Nicklas och Svenska Alarm!
Loke var här och installerade. Han var trevlig och gav bra info
Melvin va här. Trevlig och nöjd med installationen
Melvin var hemma hos mig och installerade larmet och jag måste säga att han var riktigt proffsig med sina idéer och placeringar och hade ett väldigt bra bemötande! En väldigt bra kille!
Mohammad utförde ett bra arbete
Ville kunde man lita på att allt kommer installeras på en professionell sätt. Väldigt trevligt kille
Ville var väldigt trevligt och kungligt installatör som kom med förslag och även lyssnade på våra önskemål.
Idag hade jag besök av Svenska Alarm och installationen utfördes mycket professionellt. Alla funktioner i larmet förklarades på ett tydligt och pedagogiskt sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg direkt efter monteringen. Stort tack till Joakim och Nicklas för ett riktigt professionellt bemötande och ett bra arbete!
Melvin var här och gjorde ett bra arbete
Fick larmet installerat av Nicklas som gav goda råd kring placering och var väldigt hjälpsam vid frågor och introduktion av allt - rekommenderas :)
Loke installerade han var trevlig
Loke var hos oss det var en trevlig grabb allt gick bra