Svenska Alarm Gruppen AB
2.2 i betyg av av
5 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Svenska Alarm Gruppen AB
skrev om Svenska Alarm Gruppen AB
Ett av de mest inkompetenta bemötande jag har varit med om. Jag ska tillägga att jag inte är kund hos företaget och efter denna upplevelse kommer jag aldrig att bli det heller. Efter några säljsamtal valde jag att inte ta deras erbjudande och istället behålla min nuvarande larmleverantör. Då hånskrattade säljaren både åt mitt val och åt min nuvarande larmleverantör. Jag gick först med på att testa deras larm men ångrade mig sedan efter att bland annat hört andras upplevelser av företaget. När jag då ångrade mig så skulle de trots det debitera mig hela kostnaden för den installation som de hade bokat in. Jag hörde då av mig till kundtjänst för att bestrida detta och blev bemött av en kundtjänstmedarbetare som inte hade koll på någonting. Sedan fortsatte kontakten med kundtjänsten via e-post och den som jag mailväxlade kunde knappt skriva. Mailen var fulla med syftningsfel, stavfel och särskrivningar. Det gick knappt att förstå vad som stod
Lurendrejeri...
Jag försökte redan förra året säga upp mina tjänster, fick då betala en sista faktura. Iår kommer det en till på 1600:- och då påstår dom att dom inte fått in någon uppsägning. Ren skräp! Håll er borta för gudsskull. Dom LURAR ER! -
skrev om Svenska Alarm Gruppen AB
Först var jag missnöjd med servicen men sedan bemötte de mig proffsigt. Nu är jag nöjd.
Riktigt oseriöst företag!
Säljaren ljög i vårt samtal. Jag var EXTREMT tydlig med vad vi önskade då vi skulle byta från ett annat larmbolag till detta.
Säljaren gjorde klart för oss muntligt att det skulle bli så vi önskade. (Det skriftliga avtalet var ganska luddigt, därför bad jag om förtydligande muntligt, där han berättade för oss att appen var helt kostnadsfri och det gick utmärkt att använda den utan att vara uppkopplad till larmtjänst.
Mannen ringde även upp samma säljare för att dubbelkolla detta innan vi signerade avtal, och säljaren bekräftade återigen.
Teknikern som kom var fruktansvärt okunnig och kunde inte svara på en enda fråga. Skylten hon satte upp var var sprucken i alla kanter, det tog henne 5 timmar att installera huvudenheten, medan min sambo gick runt i huset och själv satte upp resterande enheter, annars hade hon väl varit här hela natten.
Nu 3 veckor senare dök det upp en faktura på 1500kr som kommer årsvis, för appen - den de lovade att vi skulle kunna använda gratis.
Kundservice menar idag att den inte alls är gratis.
Hoppas på att kunna reklamera detta då heller inte larmet fungerar särskilt bra.
Kameran ger helt fel färger och det går inte alltid att koppla på larmet. -
skrev om Svenska Alarm Gruppen AB
Bästa larmet! Kostnadseffektivt och professionellt bemötande ifrån säljare. När vi hade frågor kring larmets funktion löste deras support det smidigt och enkelt.