Informationen vid uppdateringen av larmet var väldigt tydligt och pedagogiskt framfört. Lugn och kunnig installatör.
Svenska Alarm Gruppen AB
426 omdömen om Svenska Alarm Gruppen AB
Melvin var här och installerade larmet, och det var så bra! Trevlig kille!
Smidig och enkel installation av Mohammad. Glasklart genomgång av larmet och dess funktioner.
Mohamad och Ruha utförde bra arbete, mycket trevliga människor. Allt löste sig till slut jag är nöjd!
Emil var snabb , trevlig och visade stort intresse för sin uppgift. Bra utfört arbete.
Trevlig och snabb (Loke) Bra
Bra och tydlig information Gick igenom allt lugnt
Enkel och smidig montering av det utbytta larmet, allt fungerade utmärkt.
……………………….. melvin ……………………….,,
Melvin var bra i sitt bemötande och lyssnade in oss på ett bra sätt.
Bra installatör med en bra genomgång och trevligt bemötande av Daniel
Hej, Tack för ditt meddelande! Fint att höra att Daniel gav ett bra bemötande och genomförde installationen med en tydlig och informativ genomgång. Det är alltid glädjande när ett besök blir uppskattat. Ni är alltid välkomna att kontakta oss på support om ni skulle ha frågor eller funderingar framöver. Vänliga hälsningar, Support
Bra service, trevligt bemötande av Daniel
Hej Bengt, Tack för ditt meddelande! Fint att höra att Daniel gav ett trevligt bemötande och bra service under besöket. Det är alltid roligt när ett möte med vår tekniker lämnar ett positivt intryck. Om frågor eller funderingar skulle uppstå framöver är ni varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar
Trevligt bemötande av Loke, snabb och profsig instalation. MVH Eva
Hej Eva, Tack för ditt meddelande! Fint att höra att Loke gav ett trevligt bemötande och att installationen gick snabbt och professionellt. Vi är glada att besöket blev positivt för er. Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänligen,
Bra service o info när vi idag installerat vårt nya uppdaterade larm,samt även när vårt gamla kraschade .
Hej Sven, Tack för ditt meddelande! Fint att höra att ni fått bra service och tydlig information både vid installationen av ert nya larm och när det gamla kraschade. Det är alltid glädjande när våra tekniker kan underlätta och ge trygghet under hela processen. Ni är alltid välkomna att kontakta oss på support om frågor eller funderingar skulle uppstå framöver. Vänliga hälsningar,
Proffsigt utfört jobb idag av Emil Henriksson när vi fick vårt nya larm installerade eftersom det gamla kraschat. Bra info😀
Hej, Tack för ditt meddelande! Fint att höra att Emil gav ett proffsigt bemötande och att installationen av ert nya larm gick smidigt efter att det gamla kraschat. Det är alltid glädjande när våra tekniker kan ge både trygghet och tydlig information. Skulle frågor eller funderingar dyka upp framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
Melvin gjorde ett bra jobb vi är nöjda.
Hej Bo, Tack för ditt meddelande! Fint att höra att ni är nöjda med Melvins arbete och att besöket gav ett positivt intryck. Om frågor eller funderingar skulle dyka upp framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänligen,
Loke var här och installerade, nöjda
Hej Inga-Lill, Vi uppskattar att du har tagit dig tiden och skrivit till oss! Det gläder oss att du är nöjd med Lokes besök, och vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt larm framöver. Vänligen,
Nickas var hos oss och installerade ett larm. Va rädd om honom. Jättetrevlig och mycket proffsig. Ett stort tack för att vi fick honom. Med vänlig hälsning, Hasse Brennius
Hej Hasse, Tack för ditt meddelande! Det gläder oss att ni hade ett så positivt besök med Nicklas och att ni upplevde honom som både trevlig och proffsig. Vi ser till att vidarebefordra era vänliga ord. Om frågor eller funderingar dyker upp framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
Bättre kille för sin uppgift finns nog inte⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nicklas du är så kunnig,och trevlig så det har varit en fröjd att få ha dig i vårat hem🥰 Vi kommer att berätta för alla våra vänner hur bra det känns👍👍👍👍👍👍👍 Stort Tack från Anette och Hasse Brennius.
Hej Anette och Hasse, Tack för ert härliga meddelande! Det värmer verkligen att höra att Nicklas gjorde ett så bra intryck och att ni kände er trygga och nöjda under besöket. Vi ser till att vidarebefordra era fina ord till honom eftersom sådana återkopplingar uppskattas verkligen. Om frågor eller funderingar dyker upp i framtiden är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
snabb och profesionell handläggning
Hej Christina, Tack för ditt meddelande! Vi är glada över att du upplevde handläggningen som både snabb och professionell. Om frågor eller funderingar dyker upp framöver är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
Melvin var proffsig och bra installatör. Tydlig med information
Hej, Tack för ditt meddelande! Härligt att höra att Melvin var proffsig och tydlig under installationen. Vi är glada att besöket gav en bra upplevelse. Om frågor eller funderingar skulle uppstå framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
Vi är nöjda med installation och bemötandet av Daniel
Hej Kjell, Tack för ditt meddelande! Det gläder oss att ni är nöjda med både installationen och Daniels bemötande. Vi ser till att vidarebefordra er återkoppling. Om frågor eller funderingar dyker upp framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
Vi är nöjda med installation och servicen samt informationen. Mycket trevlig installatör och lätt att första Daniel
Hej Eva, Tack för ditt meddelande! Det är roligt att höra att ni är nöjda med installationen, servicen och Daniels information. Vi är glada att besöket gav en positiv upplevelse. Om frågor eller funderingar dyker upp i framtiden är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänliga hälsningar,
Vår hemmalarm installatör Niklas hade ett mycket trevligt och lugnt bemötande och han var otroligt noggrann. Bra genomgång av larmets alla funktioner så att vi förstår hur man kan använda det på bästa sätt./Mia
Hej, Tack för ditt meddelande! Det gläder oss att Niklas gav ett trevligt och lugnt bemötande samt var noggrann under installationen. Vi är glada att genomgången av larmets funktioner gjorde det enkelt att förstå hur systemet kan användas på bästa sätt. Om frågor eller funderingar skulle uppstå framöver är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss på support. Vänlig hälsning, Support
Melvin installatör var mycket trevlig och hjälpsam. Han tog sig tid att förklara och kolla upp våra frågor
Hej Hélene, Tack för ditt meddelande! Härligt att höra att Melvin var både trevlig och hjälpsam under sitt besök, och att han tog sig tid att svara på era frågor och förklara saker på ett tydligt sätt. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss på support om frågor eller funderingar skulle uppstå i framtiden. Vänlig hälsning,
Melvin gjorde ett mycket bra jobb och var hjälpsam med alla frågor
Hej Göran, Tack för ditt meddelande! Det gläder oss att Melvin gjorde ett bra jobb och var hjälpsam med alla era frågor. Vi strävar alltid efter att ge ett bemötande där alla funderingar tas på allvar. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er till oss på support om ni har frågor eller behöver hjälp framöver. Vänliga hälsningar,
En mycket kunnig och duktig installatör. Vi kan rekomendera Melvin.
snabbt och korrekt, emil var på besök
Jag är mycket nöjd med vår installation som utfördes av Melvin som var väldigt kunnig och trevlig.
Melvin var mycket trevlig och kunnig
Nicklas var väldigt noga, trevlig och pedagogisk medan han bytte ut vårat system till ett nyare, stort plus!
Mohammad Trevlig kille jobbade på bra
Melvin gjorde ett kanonjobb. Supernöjd.
Hej Glen, Tack så mycket för ditt meddelande! Det gläder oss att ni är nöjda med Melvins jobb. Vi hoppas att ni kommer fortsätta vara nöjda med ert larm. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta support om ni har frågor eller funderingar i framtiden! Vänlig hälsning, Support
Trevlig service tekniker Ville gjorde ett bra jobb när han uppgraderade vårt alarm
Hej Cecilia, Tack för att du tar dig tiden att skriva till oss! Vi uppskattar din återkoppling. Kul att höra att Ville gjorde ett bra jobb och gav trevlig service när han uppgraderade ert larm. Om du skulle ha några frågor eller behöver hjälp framöver är du alltid varmt välkommen att kontakta support. Med vänliga hälsningar, Support
Melvin var en go pöjk trevlig och lite skojig
Vi är jättenöjda med Melvins besök! :)
Trevlig installatör som pedagogiskt visar funktionerna. Noggrann och flexibel vid tidsbokningen
Ville gjorde ett fantastiskt jobb med installation av larm.
Fick batterierna bytta och bra info om vad som är nytt i appen. Tack Nicklas Hult!
Melvin gjorde ett bra jobb....
Kanon bra service, trevlig kille Daniel
Nicklas som besökte oss idag, var mycket trevlig och serviceminded. Han löste våra problem och förklarade pedagogiskt hur vi kan lösa framtida problem. Han såg även till att våra Svenska Alarm appar blev uppdaterade. Ett mycket trevligt och uppskattat besök.
Super bemötande och väl utförd service. Rekommenderar verkligen Niklas. Mvh Roland
Mohamad va lugnt och snabb. Blev klar tidigare än vad jag beräknade! Proffsigt! Nöjd!
Tack Niclas för bra service och bemötande tack!
Jag är mycket nöjd efter att Nicklas var på besök och bytte ut mitt gamla larm mot en ny och modern installation. Borttag av det gamla och installation av det nya gick fort och blev bra. Mycket bra kommunikation inför installationen och bra genomgång av det som blev installerat. Kort sagt, mycket nöjd.
Melvin var här, han var trevlig och gav jättebra service.
Trevlig och påläst! Mohammad heter han.
Helt perfekt! Mohammad var snabb och smidig installation. Mycket pedagogisk och förklarade även för barnen hur larmsystemet fungerade.
Melker gjort ett bra och snabb service