Falkenbergs Begravningsbyrå, sid 2
Välkommen till Falkenbergs Begravningsbyrå!
På Sandgatan 16 i Falkenberg hittar du Falkenbergs Begravningsbyrå. När en anhörig går bort så är det många tankar som snurrar och man känner sorg för den bortgångna. Då kan det vara bra att får hjälp med sådant som en begravning.
Tjänster: Planera begravning, blommor, kistor, urnor, juridisk hjälp, begravningsförsäkring, gravsten och mycket mer.
Tillsammans med oss kan du i lugn och ro planera en begravning. Vi har full förståelse för att det kan vara tufft att planera en begravning. Därför finns våra professionella medarbetare som tar hand om det mesta som hör begravningar till. Varmt välkommen till oss på Falkenbergs Begravningsbyrå.
Utmärkelser
80 omdömen om Falkenbergs Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Jättefint bemötande av Ann-Helen vid arrangemang av min mammas begravning, mycket värdefull information och bra tips. Det blev en jättefin begravning och Ann-Helen framförde ett fint tack efter akten, vilket uppskattades mycket. En förstklassig tjänst!
Allt till belåtenhet.
Tillgodosåg våra önskemål -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Kände att vi blev mycket väl bemötta och fick den information och hjälp vi behövde.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Ett mycket bra arrangemang från Falkenbergs begravningsbyrå. Väldigt kunniga.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Professionellt bemötande. Lyssna verkligen in önskemål och strävar efter att uppfylla dem så bra de kan.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Mötet alla mina önskemål om en värdig begravning för min far.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
bra och trevlig personal hjälpsamma med allt ,stort tack till er
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Ett fantastiskt stöd och service hela vägen. Kunde inte önskat bättre. Stort tack!
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
- Vi blev över förväntan så väl bemötta av Falkenbergs Begravningsbyrå.
På alla sätt och vis.
- Dom förklarade och visade olika förslag så det blev lättare för oss att ta rätt beslut.
- Begravnings tjänsten va vi mycket
nöjda med. -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Har alltid blivit bemött på ett förstående, fantastiskt trevligt sätt. Hjälpsamma med allt som rör begravning mm.
Så nöjd 😊 -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Fint bemötande, inget stress. Haft dem tidigare och även nöjd då och blev ett fint minne av begravningen.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Jag upplevde ett proffsigt bemötande liksom ett kompetent och värdigt genomförande av uppdraget. Företaget levde med råge upp till mina förväntningar.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Super nöjd med allt, från bemötande till genomföring av allt i samband med själva cermonin. Man kände sig sedd och förståd i den svåra stund man va i. Inget va några som helst problem allt gick att fixa!
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Allt har funkat bra. Smidigt. Våra behov har tillgodosetts.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Allt sköttes på ett proffsigt sätt. Vi blev väl omhändertagna och har inget att anmärka på.
Bra bemötande
Hög kvalitet på deras tjänster -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vänligt och professionellt bemötande.
Lyhördhet och inlevelse för att vara behjälpliga på bästa sett för vår familj. Gott stöd. -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Trevlig personal. Kan sin sak. Behövs i dessa situationer.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Toppen bra, lugnt o sakligt, med stor medkänsla. Underbar personal.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Fick ett vänligt och professionellt bemötande i en svår situation. Upplevde omtanke och att man låg steget före och hade full koll ex hur många som var anmälda till minnesstund och att det blev en extra. Estetiskt vackert arrangerat i kyrkan.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Bra bemötande, snabba och enkla lösningar med respekt för de anhörigas vilja.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Är belåtna med hur vi blev bemötta. Allt blev som vi tänkt. Och är mycket nöjda med begravningen.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Fbg's Begravningsbyrå var ett stort stöd vid planering för begravning vid min fars bortgång. Allt från planering, utförande och till fakturering gick mycket professionellt och smidigt tillväga.
Det gav mig mer tid att bearbeta den sorg som uppkommer vid nära anhörigs frånfälle. Ett fint minne har jag också kvar i den Minnesbok som trycktes. Tack Monica. -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vi bemöttes mycket professionellt med respekt, medkänsla och stor lyhördhet.
Det blev en begravning som väldigt väl speglade den bortgångnes personlighet.
Högtidligt, vackert och läkande för alla oss som sörjer honom. -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Toppklass hela vägen från fösta kontakt fram till begravningen
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vi har blivit mycket vänligt bemötta av Adam på Fbg begravningsbyrå och fått all hjälp vi behövde i vår sorg. Rekommenderar Fbg begravningsbyrå med mycket kunnig och trevlig personal
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vänliga, hjälpsamma, lyhörda medarbetare.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Väldigt varm bemötande. Tacksam för att de kunde ta sig tid samma dag som mamma dog, trots ett tajt schema. Byrån tog hand om allt - stort som smått. Uppskattar särskilt att jag fick snabba svar på frågor, kändes faktiskt som att jag var en prioriterad kund /eller enda kunden. De gjorde också begravningen till en riktigt fin och minnesvärd upplevelse.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Otroligt proffsigt genom hela resan från planering till begravning.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Själva begravningen var femstjärnig medan den av byrån rekomenderade karteringsfirman var bra. Deras måltid, både var det gäller maten, servicen och prisuppgörelsen var under all kritik.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Otroligt fint bemötande, medkänsla,serviceinriktade och med humor, som verkligen behövs i en tråkig situation.
TACK -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Blev vänligt bemött från början. Hade inga förväntningar men blev genast bra mottagen. Alt blev precis som vi ville.
Vi köpte hela begravningen och blev mycket nöjda. -
Bra bemötande
Ja företaget levde upp till våra förväntningar -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Personalen var trevlig, trygg i situationen och initiativrik . De var till stor hjälp med den borgerliga begravning vi skulle ha.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vi upplever oss väl bemötta och omhändertagna av företaget.
Gott om tid för planering. Goda råd, särskilt gällande val av solist. Som blev mycket uppskattat av både närmaste familj och övriga deltagare.
Sammanfattningsvis levde företaget upp till våra förväntningar gällande planering och genomförande av begravningen. -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Jag och min syster fick hjälp med pappas begravning. Bra bemötande, snabb och tydlig hjälp. Flexibla lösningar. Många återkopplingar.
Mkt trevliga förstående. Mkt nöjda. -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Är väldigt nöjd med bemötandet före begravningen o under begravnings dagen .
Blev precis så som var tänkt ! -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Ett mycket bra bemötande på alla sätt och vid alla tillfällen
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Företaget lever alltid upp till förväntad service
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Så tacksam för all service, omtanke och inkännande samtal kring min mans bortgång och begravning. Jag vill särskilt tacka Ann-Helen för en mycket fint genomförd avskedsceremoni i Skogskapellet och den fina minnesboken som jag alltid kommer att ha med mig.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vi blev bemötta med respekt och vördnad.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vi är mycket nöjda med vår pappas begravning. Vi blev väl bemötta och och allt sköttes utmärkt av representanten från begravningsbyrån
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Fantastiskt, jag har fått mycket fint bemötande båda gångerna. Annhelen har lotsat mig rätt och varit mycket hjälpsam. Kan varmt rekommendera Falkenbergs Begravningsbyrå.
Mvh Christina -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vilket professionellt bemötande och guidning som ledde till ett helt fantastiskt fint avslut av vår älskade pappa.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Jag är nöjd med all hjälp i samband med min mammas begravning.
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Vänligt och bra bemötande. Bra service. Mkt bra och fin visning.
I sorgens stund, allt så fint arrangerat att det blev ett vackert minne. Dessutom jättefin film och minnesbok.
Hjärtligt tack. Clas Dyvinger -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Jag/vi blev bemötta på ett fantastiskt sätt. Trevliga, inkännande, hjälpsamma och bra på alla vis.
Förväntningen var att få hjälp med begravningen och alla frågor därtill och de levererade med råge.
Helt fantastiska! Ett fång av rosor till dem alla.
Köpet bestod av klädning (sköttes extremt proffsigt och värdigt, det blev också ett värdigt avsked för mig att få vara med och hjälpa till) kista, iordningställande i kyrkan av blomsterarrangemang, programblad, solister, annonser, transport och urna.
Tack från Elin Brixson med familj -
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Jätte bra bemötande på alla sätt. Ville ha det bästa och ändrade lite efterhand och de var lyhörda och ändrade en del vi bestämt från början. Full poäng på allt.❤️
skrev om Falkenbergs Begravningsbyrå
Mycket bra service och assistans med alla punkter som berör en begravning.
Bra bemött.
Enligt våra förväntningar.