Swediana AB

Swediana AB

swediana.se
  • Badge2025
4.6

Berättelsen bakom Swediana – Vårt engagemang för renhet och hållbarhet Swediana föddes ur en enkel men stark övertygelse – att städning kan vara både professionell och omtänksam. Vi såg ett behov av pålitliga städtjänster som inte bara levererar resultat, utan också värnar om människan och miljön. Från första dagen har vårt...

11 omdömen om Swediana AB

Abd Y
Skrev om Swediana AB

Jag blev godkänd redan vid första tillfället, vilket kändes väldigt bra. Personalen är mycket snäll och professionell, och kommunikationen har varit utmärkt. De svarar snabbt på frågor och är noggranna med tider. Jag är mycket nöjd med mitt bemötande och kan varmt rekommendera Swediana AB.

Manal K
Skrev om Swediana AB

Jag anlitade denna firma för både flyttstäd och flytthjälp, och jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen! 🌟 Flyttstädningen var perfekt utförd ' allt var skinande rent och godkänt direkt utan några anmärkningar. Flytthjälpen gick smidigt, snabbt och väldigt professionellt. Personalen var trevliga, hjälpsamma och tog väl hand om både möbler och kartonger. Det märks verkligen att de är erfarna och bryr sig om sina kunder. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha en stressfri och trygg flytt!

Ibrahim M
Skrev om Swediana AB

Jag är väldigt nöjd med detta firma. Personaler är noggranna och trevliga. Super bra arbete. Jag kommer definitivt att boka de igen. Rekommenderar starkt.

Rahma T
Skrev om Swediana AB

Jag är väldigt nöjd med städfirman som städade min lägenhet. De var noggranna, professionella och gjorde ett fantastiskt jobb. Allt var rent och fint när de var klara. Kan varmt rekommendera dem!

Ali A
Skrev om Swediana AB

Bästa flytthjälp jag har haft.

Mohamad S
Skrev om Swediana AB

Detta är ett fantastiskt företag med utmärkt service och kundrelationer. Jag rekommenderar att prova deras tjänst. Jag provade nyligen deras tjänst och den var utmärkt.😀😀😀

Avedis D
Skrev om Swediana AB

Duktiga och snabba med perfekt resultat. NÖJD :)

Yehia K

Bästa företag Swediana AB Jag tycker det här är jättebäst

Rent A
Skrev om Swediana AB

Vilken service från start till slut. Professionella!

Ellen E
Skrev om Swediana AB

Bedrövligt. Anlitade för flyttstädning. dammsög inte bakom dörrarna, våttorkade inte golven, dammsög inte trappen, torkade inte av skåpsluckor, tandborstfläcksr kvar på toalettspegeln. Under all kritik. Fick en chans att göra om det men tog det inte på allvar utan städade lite till i 15 minuter.

Abdallah J
Skrev om Swediana AB

Bästa flyttstädning har vi fått