Swedish Moving

Erikshällsgatan 40, 151 46 Södertälje — Visa karta

4.2 i betyg av 119 rekommendationer
Swedish Moving är ett snabbt växande företag inom flytt och städbranschen. Vi hjälper till med bla. flytt, flyttstäd, kontorsstäd och fönsterputs i fr allt Södertälje och Stockholm, men även längre sträckor och även inom Europa.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 56 rekommendationer
Kolartorps Allé 37, 13648, HANDEN
Clean4you
Maria K:
Har nu varit kund hos Clean4you i några månader. Kan varmt rekommendera företaget: de utför hemstädning hos mig var 14e dag och jag är lika ...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Stängt just nu
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: 10:00-15:00
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 119 kunder tycker om Swedish Moving

 • Johannes B
  Johannes B skrev om Swedish Moving
  Billigt och bra om man inte bryr sig så mycket om när flytten hämtas eller lämnas.

  Flyttlasset skulle hämtas på eftermiddagen och lämnas dagen efter på förmiddagen. Det hämtades kl 11 (utan förvarning som det stog i deras mail) och lämnades kl 18 dagen efter.

  Annars gick allt snabbt och smidigt att flytta mina saker från port till port.
  gillar detta
 • Björn B
  Björn B skrev om Swedish Moving
  OK men krångel.
  + Bra pris
  + Bra paketering, inga skador i flytten
  - SM var >1h försenade till ilastningen på grund av trafikhinder men ringde inte och informerade om detta.
  - Hade avtalat avlastning kl 08, SM ringde 22.30 kvällen innan och ändrade dag.
  - Hade avtalat att SM skulle ringa minst en timme innan avlastning så att jag skulle hinna hem från jobbet. SM ringde istället en minut innan, bara tur att någon var hemma.


  /Björn
  gillar detta
 • Beata F
  Beata F skrev om Swedish Moving
  flytten gick utan anmärkning. En nöjd kund.
  gillar detta
 • KittehMade M
  KittehMade M skrev om Swedish Moving
  Den värsta flyttfirma jag haft att göra med.
  Otrevligt bemötande, usel kommunikation oh de håller verkligen inte vad de lovar
  gillar detta
 • André L
  André L skrev om Swedish Moving
  Väldigt trevliga och tillmötesgående. Rekommenderas starkt! Om jag någonsin ska flytta igen kommer jag att använda dom igen.
  gillar detta
 • M
  M skrev om Swedish Moving
  Vi hade tur med vår flytt Umeå-Stockholm då fick kontakt med företaget som ändå var påväg söderut. Ett väldigt bra fast pris, och bra kontakt med förarna. Zlatan och Sasha var otroligt trevliga och fina att ha att göra med! Rekommenderas!
  gillar detta
 • Mattias
  Mattias skrev om Swedish Moving
  Hade ett fastpris på min flytt. Jag var lite rädd att de skulle skynda på och vara oförsiktiga. Men de tog det lugnt och flyttade på, som om det var en vanlig dag på jobbet. Bra flytt tycker jag.
  gillar detta
 • Jakob L
  Jakob L skrev om Swedish Moving
  Vi kollade runt och fick offerter från många olika flyttfirmor men Swedish Moving var den enda firman som dels erbjöd ett fast, och bra, pris och som skickade med alla tillstånd direkt i offerten. Vi beställde både packning och flyttning och killarna som gjorde det var grymt trevliga och försiktiga med allt. Frågade t.o.m om det var okay att packa vissa saker med andra, märkte ut lådor m.m. Hela flytten med packning tog bara drygt 6 timmar.

  Vi flyttade från en 1,5:a på 43 kvm till en 3:a på 78 kvm och betalade bara 3.600 kr i fast pris för både packning och flytt.

  Rekommenderas.
  gillar detta
 • Tommy A
  Tommy A skrev om Swedish Moving
  Vi flyttade från Malmö till Stockholm, Swedish Moving gjorde allt mycket smidigt och ett mycket bra jobb! Stort tack till Torbjörn och Alex :)
  gillar detta
 • Jenny
  Jenny skrev om Swedish Moving
  Rekommenderas varmt, från start till slut! Snabb återkoppling via mejl/tfn, tydlig offert/företagsupplysning, hållna tider för både kartonglån och flytt. Lättkommunicerade glada killar som kämpade i raskt tempo, alla saker hela och noggrant plastade skåpdörrar, de hade extrakartonger till mina blommor mm. Jag var med under flyttdagen så de hittade rätt plats för rätt sak. Är supernöjd och positivt överraskad eftersom jag har dåliga erfarenheter från tidigare flyttar.
  gillar detta
 • Mirona N
  Mirona N skrev om Swedish Moving
  Jag anlitade Swedish Moving för flytt från Flen till Södertalje då mina föräldrar flyttat dit. Allt funkade väldigt smidigt och priset var bra! Killarna som flyttade hade täckt de ömtåligaste möblerna med plast vilket var imponerande och de var väldigt trevliga och duktiga! Städningen var också helt perfekt! De höll alla tider med råge och jag rekommenderar varmt detta företag med högsta betyg!
  gillar detta
 • Joakim S
  Joakim S skrev om Swedish Moving
  Supernöjd! Jag anlitade firman vid förra flytten också och blev så nöjd att det var ett givet val den här gången. Extra kul att samma killar gör det, och hälsar glatt igenkännande!
  /Joakim Skoog
  gillar detta
 • Patrik
  Patrik skrev om Swedish Moving
  Oseriöst företag.
  Den första kontakten med Torbjörn är snabb och smidig och han bekräftar glatt skriftligen att flyttbilen ska köras fram på innergården samt att de ser till att ha nyckel till den bom som finns där.
  Men väl på flyttdagen skedde inte detta, och flyttgubbarna talar inte tillräcklig svenska eller engelska för att förmedla vad Torbjörn lovat. Flytten sinkades med åtminstone 2 timmar, vilket de gladeligen tog extra betalt för.

  De har heller inte hela pirror eller packmaterial med sig och hade följdaktligen sönder en del av mina möbler, de erbjuder heller inte någon flyttförsäkring, vilket seriösa transportbolag ska göra. De är däremot inte rädda att ta lika mycket betalt som ett seriöst bolag.

  När jag sedan reklamerar möts jag av ovilja, spelat oförstånd och sedan plötslig tystnad.
  Gå inte på samma nit!
  KittehMade M gillar detta
 • Karolin S
  Karolin S skrev om Swedish Moving
  Supernöjd med Torbjörn och hans gäng på Swedish Moving. Snabb och tydlig kommunikation och bra hantering av mina prylar under flytten Malmö-Östersund. Allt kom fram helt och rent! Kan verkligen rekommendera den här flyttfirman.
  gillar detta
 • Serdar T
  Serdar T skrev om Swedish Moving
  Moving is already a terrible task. Packing, unpacking, all other paper work!. I was searching for a company that can make our trouble a bit less.I can say this company surprised me, it is one of the best service companies I have encountered in Stockholm. Torbjörn was perfect to communicate and manage the data and details of moving. Sasha and Milos were very intelligent, understanding and caring guys that showed the perfect care to everything we had. We just gave them keys of the flats and they did the rest without any hassle or problem. They were fast, effective and very positive. I will definitely use service of this company and will ask these two gentle men to help us. I would recommend everyone!.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Swedish Moving
  Swedish Moving skötte flytt och städning i samband med vår flyttning från Flen till Västerhaninge på bästa sätt. Var lite försenade, men förvarnade om detta. Sedan lastade man på och av snabbt, med gott humör och professionellt kunnande. Vi var mycket nöjda och de kan varmt rekommenderas!
  gillar detta
 • Thore R
  Thore R skrev om Swedish Moving
  Swedish moving AB är ett företag som vi blev rekomenderade att använda när vi flyttade från Märsta till Sköndal. Vi använde oss av deras paket "packasjälv- flytt och städhjälp" det var ett bra pris, inte det billigaste i våra jämförelser med andra men billigast är sällan bäst. Killarna, tre stycken, som skulle utföra själva flytten kom tidigt på morgonen och arbetade sedan metodiskt tills allt var klart. De var noga och aktsamma och allt gick verkligen smidigt. Några timmar senare kom de som ansvarade för städandet av lägenheten. Två kvinnor som var lika profsiga som sina arbetskamrater, flyttkillarna. Efter fullgjort arbete så fick vi inspektera och godkänna arbetet. Villet var väldigt lätt att göra. För så rent har det nog aldrig varit i vår lägenhet någon ng tidigare.c Swedish moving har också ett bra system med kartonger där de kör ut antal kartonger man beställer, och vid avslutad uppackning i nya lägenheten kan man lämn tillbaka de kartonger man ej behöver längre . Allt väldigt smidigt. Swedish moving är ett seriöst företag med alla papper och försäkringar iordning. Vi rekomenderar dem till alla er som skall flytta. De är helt enkelt väldigt profsiga
  gillar detta
 • Sandra
  Sandra skrev om Swedish Moving
  Vi anlitade Swedish Moving AB för flytt och städ av vår villa i Nacka till Malmö. De hade ett attraktivt paketpris med både flytt och städ. Vi fick tydlig information om alla moment och hela flytten gick över förväntan. De glada flyttkillarna var proffsiga och hanterade våra fina möbler varsamt och paketerade väl med plast och filt. Trots att vi hade mycket saker i vår stora villa fick allt plats i ett lass i deras jättestora flyttbil. Städningen sköttes av tre trevliga tjejer redan samma dag och den nya ägaren som flyttade in dagen efter var jättenöjd med städningen. Ett seriöst företag som visar både tillstånd och försäkring redan i offerten. Vi fick några andra "slumpofferter" som inte kändes seriösa.
  Vi kan varmt rekommendera Swedish Moving AB till er som vill ha hjälp med en större flytt ett längre avstånd. Prisvärt och professionellt. Högsta betyg från oss.
  gillar detta
 • Sandra
  Sandra skrev om Swedish Moving
  Vi anlitade Swedish Moving AB för flytt och städ av vår villa i Nacka till Malmö. De hade ett attraktivt paketpris med både flytt och städ. Vi fick tydlig information om alla moment och hela flytten gick över förväntan. De glada flyttkillarna var proffsiga och hanterade våra fina möbler varsamt och paketerade väl med plast och filt. Trots att vi hade mycket saker i vår stora villa fick allt plats i ett lass i deras jättestora flyttbil. Städningen sköttes av tre trevliga tjejer redan samma dag och den nya ägaren som flyttade in dagen efter var jättenöjd med städningen. Ett seriöst företag som visar både tillstånd och försäkring redan i offerten. Vi fick några andra "slumpofferter" som inte kändes seriösa.
  Vi kan varmt rekommendera Swedish Moving AB till er som vill ha hjälp med en större flytt ett längre avstånd. Prisvärt och professionellt. Högsta betyg från oss.
  gillar detta
 • Klara N
  Klara N skrev om Swedish Moving
  Flytten gick väldigt smidigt och Swedish Moving AB var mycket professionella och enkla att ha och göra med. Fick alltid snabbt svar på mina frågor inför flytten och de var tillmötesgående med våra önskemål kring leverans och städ. När vi kom till den nya lägenheten var möbler och kartonger placerade så det var enkelt att komma åt allt. Vi kommer absolut använda dem igen om vi flyttar på nytt! Tack!

  Klara och Markus
  gillar detta
 • Rune B
  Rune B skrev om Swedish Moving
  Vi fick rekommendation av de vi köpte huset av som använt sig av Swedish Moving AB. Vi var ett par som skulle flytta ihop så två flyttningar samt städning skulle utföras samma dag. Det var inget problem för Swedish Moving AB. De hade flera bilar och städteam som fixade både packning två flyttningar och två städningar allt klart redan samma eftermiddag. Tiden var tajt för att nya ägare skule flytta in. Fantastiskt effektivt och så gott humör.

  Rune och Sonja
  gillar detta
 • Karin J
  Karin J skrev om Swedish Moving
  Swedish Moving AB har hjälpt oss att flytta två gånger. Båda gångerna lika perfekt och snabbt utförda till rimligt pris. Personalen är oerhört trevliga och kan vi varmt rekommendera.
  Karin
  gillar detta
 • Joakim B
  Joakim B skrev om Swedish Moving
  Tack för en fantastiskt utförd flytt i Stockholm samt perfekt flyttstädning. Flyttkillarnas lugna och trevliga bemötande gjorde vår obefogade oro inför flytten till en helt positiv upplevelse istället. Fanns någon billigare offert men mycket bättre att anlita någon som vet vad de gör.
  Tack än en gång
  Joakim m familj
  gillar detta
 • Lena K
  Lena K skrev om Swedish Moving
  Swedish Moving AB skötte både flytt, packning och städ av vår vila mellan Stockholm och Ängelholm. Trots att vi hade mycket saker fick de in allt i sin största bil och dagen efter var allt på plats och gamla villan nystädad. Snabbt, smidigt och bra pris. Rekommenderar varmt detta företag.

  Lena
  gillar detta
 • Lena K
  Lena K skrev om Swedish Moving
  Swedish Moving AB skötte både flytt, packning och städ av oss för vår stora villa mellan Stockholm och Ängelholm. Allt fick plats i deras stora bil och dagen efter var allt på plats och gamla villan städad. Allt flöt fint till ett rimligt pris. Värt att rekommendera för större flyttningar tycker vi.

  Lena
  gillar detta
 • Erika L
  Erika L skrev om Swedish Moving
  VARNING!
  Jag och min sambo beslutade oss för att anlita Swedish moving för att packa, flytta och städa. Allt verkade frid och fröjd tills vi insåg att vi saknade våra 4 köksknivar av märket Global - nyvärde ca 4000-5000. Swedish Moving menade att de har vittnen som bekräftar att de packat ned dem och började istället ifrågasätta "vem som packade upp". Så istället för att återgälda oss för detta, då vi letat igenom hela nya lägenheten, hörn och skrymslen och istället ifrågasätta oss som kunder, finner vi ingen annan lösning än att ev polisanmäla.

  Vi som kunder har alltså ingen vikt när vi säger till om vi saknar något - för de kan alltid hävda att de var flera som "såg att knivarna lades ned i en kartong". Vittnen. Från samma firma. Strålande.

  Vi har även varit tvungna att påminna om att vi skulle få tillbaka depisitionen för de lånade flyttlådorna - något som de missat..?

  Håll er borta från detta företag och passa era prylar!
  KittehMade M gillar detta
 • Lena A
  Lena A skrev om Swedish Moving
  Snabba besked, bra pris och vänligt bemötande
  gillar detta
 • Jan K
  Jan K skrev om Swedish Moving
  Telge flytt skötte allt i samband med vår flyttning på bästa sätt. Var lite försenade, men förvarnade om detta. Sedan lastade man på och av med gott humör och professionellt kunnande. Vi var mycket nöjda.
  gillar detta
 • Britt-Marie W
  Britt-Marie W skrev om Swedish Moving
  Trevliga och hjälpsamma killar som hjälpte till med flytten.
  gillar detta
 • Helene T
  Helene T skrev om Swedish Moving
  Mycket Proffessionella! Väldigt hjälpsamma, noggranna och pålitliga! Snabba också.
  Den bästa flytt jag haft.
  gillar detta
 • Jonas D
  Jonas D skrev om Swedish Moving
  Snabba och effektiva till bra pris
  gillar detta
 • Förnamn N
  Förnamn N skrev om Swedish Moving
  Mycket bra och flexibel företag. Det gick att ordna alt. Fixade till och med uppackning åt oss!
  gillar detta
 • Richard I
  Richard I skrev om Swedish Moving
  Riktigt bra pris. Flyttstädningen var utan anmärkning. Vi valde packning och av de två packarna var en bra och en urdålig. Själva flytten fungerade utan anmärkning. Uppackning av de dåligt packade kartongerna blev smärtsamt långsam.
  gillar detta
 • marie a
  marie a skrev om Swedish Moving
  Mycket dålig städning.
  NÄR jag ringe och sa till sa han så säger många för att de vill ha pengar tillbaka.
  Städ parsonalen hade mycket dåliga städ utrusting ingen kunne prata svenska.
  En mycket dålig flytt firma
  gillar detta
 • Katarina P
  Katarina P skrev om Swedish Moving
  Jag är nöjd. Det var lite strul i början med leverans av kartonger (de kom inte den överenskomna tiden och sedan fick jag färre kartonger än avtalat men det löste sig till slut) men det var lätt att få kontakt med företaget och killarna som kom och gjorde jobbet var duktiga och trevliga. Jag tog även städning men där var det köparna som inspekterade så det kan jag inte säga något om. Prisvärt.
  gillar detta
 • Karl E A
  Karl E A skrev om Swedish Moving
  Telge Flytt underlättade min flyttning från Uppsala till Stockholm på bästa sätt. Ett mycket bra hanterande och bemötande.
  gillar detta
 • Åsa
  Åsa skrev om Swedish Moving
  Ett fantastiskt gäng på 3 "flyttgubbar" tömde huset på några timmar och dagen efter möttes de upp av sambon 60 mil bort.Inget trasigt-trots att vi packat själva. De kom på utsatt tid och Telge Flytt utförde även flyttstädningen som blev med beröm Godkönt=)
  gillar detta
 • Stefan O
  Stefan O skrev om Swedish Moving
  Punktliga och snabba. Gjorde det de skulle på ett bra och billigt sätt.
  gillar detta
 • Kattie
  Kattie skrev om Swedish Moving
  Mycket bra. Underbar städpersonal.
  gillar detta
 • Joanna M
  Joanna M skrev om Swedish Moving
  När jag flyttade första gången (en av tre i en flyttkarusell) så hade jag inte angett "svår tillfart" och var därför tvungen att betala 3500 kronor extra då Telges jättestora lastbil inte kommer under en viadukt i stadsdelen där jag bodde. Viadukten var enligt Stockholms kommun av standardhöjd och jag ansåg därför inte att jag behövde ange "svår tillfart", men det tyckte Telge Flytt. Då jag ifrågasatte det orimliga i detta (att en viadukt av standardhöjd kunde anses vara "svår tillfart") fick jag svaret "då vill inte vi flytta åt dig, jag vill inte ha missnöjda kunder".

  Efter denna incident har jag genomfört två ytterligare flyttar som gått smidigt. Trevlig personal (både städare och flyttkillar) som kommit i rätt tid.

  Det enda som går att anmärka på vid själva packandet/flytten är obefintlig märkning av kartonger (jag beställde även packning). I övrigt har Telge varit flexibla med förvaring, datum, osv. Nya hyresgästen hade lite klagomål på en av flyttstädningarna, men inte så mycket att vi fick backning på det.
  gillar detta
 • Carita J
  Carita J skrev om Swedish Moving
  Vi använde Telge Flytt AB då vi flyttade från Södertälje till Järna. Snart ska vi flytta igen - och tänker anlita dem igen! Vi var oerhört nöjda med precis allting - snabb kontakt, trevligt bemötande, flexibelt tänkande och framför allt: väldigt, väldigt väl utfört jobb. En toppenfirma!
  gillar detta
 • Ulla F
  Ulla F skrev om Swedish Moving
  Trevligt och tillmötesgående, kom på utsatt tid och var hjälpsamma.
  gillar detta
 • Monica E
  Monica E skrev om Swedish Moving
  Vi är mycket nöjda med Telge flytt! Allt fungerade friktionsfritt. De var flexibla, de var på plats i rätt tid och hade alla ett mycket bra bemötande!
  gillar detta
 • Sofia H
  Sofia H skrev om Swedish Moving
  Dom var väldigt trevliga och allting gick jätte smidigt trots flytt på över 100 mil!
  gillar detta
 • Timo M
  Timo M skrev om Swedish Moving
  Mycket bra kommunikation, snabb och tillförlitlig
  gillar detta
 • Agneta J
  Agneta J skrev om Swedish Moving
  Dåligt , de stal våran sprit , stog och halsa ur flaskan när vi kom oväntat , vi tog kontakt med företaget men vi fick ingen kontakt , dåliga på språk ena killen prata knackig engelska , inget företag vi skulle rekommendera tyvärr
  gillar detta
 • Torbjörn O
  Torbjörn O skrev om Swedish Moving
  Flyttade snabbt, proffsigt och framförallt prisvärt från Norrköping till Stockholm. Städningen var helt OK. Kan varmt rekommendera Telge flytt. En bonus var den trevliga personalen!
  gillar detta
 • Lasse R
  Lasse R skrev om Swedish Moving
  Flytt med Telge från Dalsland till Norrland.
  Och allt från offert till själva flytten fungerade jättebra.
  Punktliga,noggranna och försiktiga med mitt bohag.Bra kontakt och dialog med Torbjörn som svarat i telefon.
  Telge rekommenderar jag varmt dessutom till ett enl mig bra pris.
  gillar detta
 • Ida M
  Ida M skrev om Swedish Moving
  Använde Telge flytt för packning och flytt. Upplevde ett mkt trevligt bemötande, snabba och effektiva flyttkarlar. Packning utfördes väldigt noga och allt kom fram helt och i samma skick. Bara gott att säga. Skulle definitivt använda dem igen!
  gillar detta
 • Hannah L
  Hannah L skrev om Swedish Moving
  Min flytt från Göteborg till Stockholm gick mkt smidigt. De kom tom lite innan utsatt tid och allt gods kom fram helt och rent. En extra eloge för att de var väldigt duktiga och noga att hålla mig underrättad via telefon och mail. Jag kommer absolut att anlita dom i framtiden.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Erikshällsgatan 40, 151 46 Södertälje
Kategorier