Syster och Bror Salonger Uppsala

Syster och Bror Salonger Uppsala

www.systerochbroruppsala.se
  • Badge2023
Boka tid Ring 018-444 20 81 Dela

Välkommen till Syster och Bror Salonger Uppsala! Syster och Bror Salonger Uppsala erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder produkter av högsta kvalitet, som...

242 omdömen om Syster och Bror Salonger Uppsala

Sedan starten hos Reco 2023

Ylva M
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Den absolut bästa frisören! Alltid suuper trevlig och proffsig. Malin är anledningen till att jag går och klipper mig på den här salongen.

Ellinor B
Skrev om Sarah en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag har klippt mig hos SoB Salonger i flera år och alltid fått bra bemötande och service av de olika frisörer jag gått till. Supertrevliga och duktiga!

Jan-Ola Ö
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Monika klippte mig i våras (2023) och gav mig en hel rad väldigt goda råd och förslag på vad jag kunde göra för mina problem med min hårbotten. Det hon rekommenderade fungerade - jag hade före det fått råd och mediciner från läkare som inte fungerade och även råd från andra frisörsalonger. Jag var bortrest under sommaren och ville absolut att hon skulle klippa mig och ge mig råd nu i höst. Jag fick den information jag behövde - visserligen blev det dyrt i och med att jag köpte en del produkter, men de har alla visat sig...

Yvonne E
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket imponerande! Mitt första besök på salongen men definitivt inte det sista.

Lena C
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Alltid väl bemött, lugn och personlig stämning på salongen. Jag bytte ständigt frisör innan jag kom till Malin för massor med år sedan. Magisk på färgbehandling. Får alltid beröm av andra efter ett besök hos henne, så det är betyg nog för mig :)

Christian S
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag är väldigt nöjd, bra service och Norea var väldigt närvarande och professionell

Hedda V
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag kom in med mycket slitet hår och Norea fixade det perfekt!! Hon var supertrevlig och grym på sitt jobb. Kommer absolut tillbaka!

Hannes A
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Hon var mycket tydlig, hjälpsam och trevlig. Jag är mycket nöjd med klippningen!

Åsa H
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Bra service och trevligt bemötande🌟

Sanna J
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket nöjd med klippningen, i övrigt var det bra och trevligt.

Elsa K
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Norea var väldigt trevlig och duktig. Klippte precis som jag ville och blev så nöjd med resultatet!

Julia B
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Michelle var superduktig och är så nöjd! Trevlig och uppskattade vad jag hade för tankar och idéer. Gått till salongen flera gånger men aldrig varit hos henne, men till Michelle kommer jag återkomma!

Johanna L
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Supertrevlig, lyssnar in och en mycket duktig frisör! Ser fram emot att klippa mig hos henne varje gång. Kan varmt rekommendera Malin!

Pavlina J
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jätteduktig frisör Michelle! Fint bemötande, rådgivning, bra jobb!

Valeriia C
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

I was greeted warmly. Served kindly. Michelle is smart. We performed a cascade, I was very pleased! :)

Zia E
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Supernöjd med både bemötande och resultat!

Alva E
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Hon var trevlig och effektiv, klippningen gick fort och hon såg till att fråga för att se till att det blev som jag ville ha det

Anna F
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Trevligt bemötande och bra på att lyssna in på önskemål

Elin B
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Så bra och härlig! Hjälpsam och inkännande!

Kjell E
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin är jätteduktig och gjorde precis som jag bad om med håret. Jag är nöjd både med klipp och toningen!

Sofie E
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Alltid bra! Lyhörd och kommer med tips. Aldrig vart missnöjd när jag går därifrån

Emma Å
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Fantastiskt frisör som både var otroligt kunnig och gjorde mitt hår finare än vad jag ens trodde var möjligt, samtidigt som hon var supertrevlig och mysig att prata med.

Ingrid S
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin är glad, trevlig, professionell, kunnig och lyhörd. En mycket bra frisör helt enkelt!

Sabina T
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Lyhörd, professionell och trevlig. :-) plus att håret blev jättebra . Jag är så nöjd

Mikaela O
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag blev fint bemött av Michelle och är väldigt nöjd med frisyren efteråt!

Adam E
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Monika måste ha en naturlig talang för att klippa. Går alltid nöjd från klippningen. Haft många frisörer men aldrig haft någon så bra som hon. Känns avslappnat och behagligt.

Malin A
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Trevligt och professionellt bemötande och jättebra klippning.

Hugo A
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Riktigt duktig och skicklig frisör. Den bästa jag har varit hos

Rebecca S
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Lyhörd och duktig, blir alltid nöjd!

Caroline A
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Monica är helt fantastiskt! Både klipp och färg blir toppen, och som kronan på verket gjorde hon en fantastisk fritt till mitt bröllop. Jag, mina tärnor och våra stylade mammor var supernöjda!

Mia S
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Som alltid ett härligt besök hos bästa Malin. Ingen annan får röra mitt hår!

Nastaran A
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Proffsig, trevlig, förklarar noggrant. Man är alltid nöjd med resultatet.

Linnea S
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Är alltid nöjd efter att jag har varit och klippt mig hos Monika. Utöver att jag alltid är nöjd med hårklippningen så är hon alltid trevlig, social och det är roligt att klippa sig hos henne.

Fanny G
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag är jättenöjd! Trevlig salong, trevlig frisör och fint slutresultat!

Almira G
Skrev om Sarah en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Sarah var otroligt duktig, noggrann och trevlig att prata med! Blev väldigt nöjd med mitt hår, kommer definitivt gå till henne igen!

Jeanette L
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Hej! Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Hög servicekänsla! Monika gav snabbt olika förslag på färgval och typ av slingor. Hon har en mycket effektiv arbetsteknik och resultatet var över förväntan! Jag bokade ny tid hos henne och kommer fortsätta göra det. Är mycket nöjd med Monika och Syster & Bror! ☺️

Helen U
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jättebra! Trevligt och proffsigt och bra resultat.

Göran L
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Trevlig, skicklig och 'lagom' social.

Therése H
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Från det att man kommer in på salongen och möter Malin så inger hon värme och förtroende och man blir glad direkt. Det spelar ingen roll om det gått flera år sedan ett frisörbesök så känner man sig hemma hos Malin. Hon är väldigt lyhörd när det gäller ens egna tankar och idéer, har man flera funderingar och velar vad man ska hitta på med håret så som färg och eventuell lugg så hjälper hon en att fatta ett beslut då hon förstår vad man är ute efter och ger sina in-puts. Det kan kännas jobbigt för många att sitta i en frisörstol...

Richard R
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag är väldigt nöjd med klippningen och upplevelsen hos Syster och Bror

Anna A
Skrev om Sarah en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Trevlig och duktig personal. Kändes kunniga och måna om att det skulle bli ett bra resultat.

David E
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Gjorde bra jobb. Lyssnade in väl vad jag önskade och levererade därefter.

Charlotte V
Skrev om Sarah en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

The hair salon is very quiet, Sarah has done a very good job and she is listening to the client.

Philip M
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Härligt bemötande, grymt duktig personal i en härlig miljö.

Sofie W
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Klippning och nyansering. Jättetrevligt bemötande, varm och vänlig frisör! Överträffade mina förväntningar som var höga sen innan ☺️ extra allt med huvudmasssge och massagestol 👌🏼

Lena W
Skrev om Sarah en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Går där ibland och bokar hos vem helst. Alla bra

Anna O
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket bra frisör för barn och vuxna.

Marthina W
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin är alltid trevlig och serviceminded, både mot kunderna och övriga personalen. Hon är en väldigt duktig frisör så jag får alltid den frisyr och färg jag vill ha. Jag tänker fortsätta gå till Malin och frisera mig.

Frida B
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Trevligt bemötande. Professionellt utförande av klippning och slingning.

Anaelle R
Skrev om Sarah en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Very pleasant worker. Very professional and friendly! Thank you!