Syster och Bror Salonger Uppsala

www.systerochbroruppsala.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Boka tid Ring 018-444 20 81 Dela

Välkommen till Syster och Bror Salonger Uppsala! Syster och Bror Salonger Uppsala erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder produkter av högsta kvalitet, som...

592 omdömen om Syster och Bror Salonger Uppsala

Sedan starten hos Reco 2023

Stefan J
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Glad, trevlig och superduktig!

Maria N

Fantastisk frisör. Bra klippning och trevlig

Sarine B

Jag bokade tid hos Anna för klippning. Jag får alltid bra råd och tips på de frågor jag har. Jag blir alltid nöjd med resultatet. Vi pratade även om framtida planer för håret vilket jag ser framemot att testa. Anna har ett fantastiskt kundbemötande och är otroligt kunnig. Så tacksam!!

Anna F
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Av Michelle får man ett fint bemötande och hon är duktig på att höra sig för hur man vill ha det . Alltid nöjd när jag går därifrån, sist en klippning och nyansering

Amanda L
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin S är jättetrevlig och duktig på det hon gör! Har slingat ljusa slingor hos hemne 2 gånger och har gått från jättevarm/orange-tonig brunett till mycket ljusare med kalla toner och är jättenöjd med resultatet! Fick precis vad jag önskade!

Ebba E
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Så trevligt bemötande och Norea var otroligt lyhörd. Fick flera gånger under behandlingen frågor om hur jag kände med längd och frisyr och det blev därför precis som jag ville ha det! Norra själv var en så fin samtalsvän och timmen flög förbi. Tack!

Rakel B

Jag har gått till Anna för att klippa mig och även tidigare tona håret i jag vet inte hur många år nu, minst 6 år. En underbart duktig och supertrevlig frisör och person. Skulle rekommendera alla att gå till henne.

Mollie H
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Väldigt trevlig, blir alltid nöjd när jag går till norea!😊

Jan-Ola Ö
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag har inget att klaga på. Professionell samtidigt som personlig. Jag sa vad jag ville ha och det blev precis så.

Liam J
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Bra jobb! Blev jättenöjd med klippningen:)

Ali R

Trevlig och klippte väldigt bra Supernöjd Och fick tips också

Mikko H
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Skicklig och trevlig, effektiv klippning

Toty B

Profesiollnellt, kunnnigt. Utmärkt!

Karin D

Trevlig och duktig frisör med ett fint bemötande. Rekommenderar Anna.

Ella B
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Väldigt duktig! Lyssnade på det jag frågade om och fick det resultat jag önskade mig!! Kommer definitivt klippa mig hos Michelle igen <3

Emil E
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket nöjd med klippningen och Malin var lyhörd och lyssnade på hur jag ville ha det.

Signe F
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Blev super nöjd med resultatet och fick ett super bra bemötande genom att hon va super trevliga och lätt att prata med.

Björn B
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Duktig och trevlig. Får klippa mig fler gånger.

Alma H
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jättefint bemötande och super services.

Anna-Lena W
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag har gått hos Malin i många år nu och hon uppfyller alltid mina förväntningar.. Jag behandlas med respekt och omtanke.

Kirsti M
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin S var jätte duktig har fått många positiva kommentarer vad snyggt jag är håret efter Malin S klippt mig . Malin S förstå direkt vad jag önska för klippning och kom också med egen förslag och det blev så snyggt .

Amanda J

Väldigt trevlig och blev bra bemött. Var där på en hårkonsultation och hon lyssnade på mina önskemål och förklarade väldigt bra och noggrant hur vi skulle kunna göra.

Johanna T

Bästa frisören i Uppsala! Alltid ett bra bemötande och hon är skicklig på sitt jobb.

Clara S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Michelle är alltid så duktig på att bolla idéer om färg och klipp, samt ge tips om olika produkter. Lika mysigt att gå dit varje gång, känns som spa samtidigt som man blir fin i håret. Resultatet blir dessutom så fint varje gång!

Anni G
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Alltid supernöjd med hennes klippningar! Supertrevligt bemötande och proffsig frisör!

Marija G
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Michelle var jätte snäll och hade mycket tålamod med min dotter som är nästan 3 år gammal. Det var hennes första klippning och hon var jätte rädd men det gick över förväntan och hon tackade även Michelle efteråt. Nöjd liten tjej och mamma såklart.

Philip M

Grymt bra. Aldrig missnöjd när man varit hos Malin

Kajsa H
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket nöjd! Det finns inget att klaga på.

Julia S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Älskar att gå till Michelle! Hon har räddat mitt hår sen första besöket i Uppsala och jag har aldrig lämnat hennes stol missnöjd. Hon får alltid till både färg och klippning och man känner sig alltid välkommen! Jag rekommenderar verkligen att gå till Michelle!

Jenny L
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag har gått till henne i fler år. Jag går inte till nån annan. Hon vet precis hur mitt hår är och behöver klippas. Alltid nöjd när jag går därifrån. Hon är bäst !

Masihullah P

10/10 jätte trevlig och bra på sitt jobb.

Karin L
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Lyhörd och duktig. Förstår precis vad jag önskar för frisyr och lyckas uppfylla detta trots mina knapphändiga instruktioner.

Anna-Maria S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket nöjd och hon är en fantastisk frisör…. Jag har hittat hem igen

Klara H
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Väldigt professionell och trevlig! rekommenderar starkt!

Maria S
Skrev om Michelle en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Toppentjej. Det var mitt första möte med Michelle. Jag är så nöjd av både bemötande, behandling och resultat. Kommer garanterat boka henne igen. / Mia

Emilia N
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Väldigt duktig och noggran frisör! Så nöjd med besöket och frisyren, kommer gärna tillbaka och klipper mig hos Norea igen! Rekommenderar verkligen!

Christine L
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Underbar och mysig upplevelse, samtidigt också extremt skickligt proffs, jag är alltid väldigt nöjd med de hårklippningar jag får av henne! Super rekommenderas!

Jaana S
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Hon var både välkomnande och duktig på att klippa, precis vad jag sökte.

Anita N
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin är en utmärkt frisör, men hon är mer än så. Väldigt mjuk och trevlig och lyssnar på kunden och ger även nya förslag. Hon har en stor kunskap om färgning eller hårnyanser som passar kunden. Jag rekommenderar Malin starkt till den bästa frisören i Uppsala.

Marie V
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Mycket trevlig och superduktig tjej Jag är jättenöjd med resultatet kommer absolut att återkomma hit rekommenderas varmt

Pernilla S
Skrev om Malin S en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Bästa Frisör jag haft.Malin vet precis vad jag passar i och det känns tryggt. Toppen tjej.

Jannica H
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Lugn, inlyssnande och otroligt duktig! Jag blev väldigt nöjd med klippning och slingor. Tack Norea!

Max T
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Den bästa frisören jag haft. Har i och för sig inget utmanande hår men blir alltid nöjd efter blivit klippt av Monica. Hon är effektiv utan att verka stressad. Hon har social kompetens vilket gör att samtalet blir trevligt och innehållsrikt. Monica är en person som verkar trivas med sitt yrke. Men kanske jobbar hon lite för mycket - inte ledig då mycket - en kämpe!!

Joel M
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jättetrevlig och duktig frisör!

Sally S
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Riktigt proffs och supertrevlig frisör. Kommer att besöka igen!

Helena N
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin är underbar, både som frisör och som människa! Jag har gått hos henne i många år och hon är alltid professionell samtidigt som hon är personlig. Mycket flexibel och kompetent frisör som jag varmt rekommenderar!

Jennifer V
Skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Jag klippte ny frisyr hos Syster och bror och Monika var min frisör. Hon var väldigt duktig och lyhörd och förstod direkt hur jag ville ha det. Hon kom även med många bra tips och råd och tack vare hennes kunskap blev jag mycket nöjd med resultatet. Hon var självklart trevlig också och man kände sig direkt bekväm i hennes närvaro. 10/10

Emelie A

Alltid trevligt och känner mig alltid nöjd när jag går därifrån!

Louise S
Skrev om Malin en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Malin lyssnar in och klippte en cool frisyr på mig! Mycket nöjd (som alltid)

Saba J
Skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala

Trevlig och kunnig. Tålmodig. Kompetent.