Syster och Bror Salonger Uppsala

Syster och Bror Salonger Uppsala

Välkommen till Syster och Bror Salonger Uppsala!

Syster och Bror Salonger Uppsala erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder produkter av högsta kvalitet, som är utformade för att hjälpa dig att få det utseende som du vill.

Vi strävar efter att upprätthålla en hög nivå av kundservice så att du som kund kan känna dig uppskattad och väl omhändertagen. Hos oss får du alltid en personlig touch och ett förstklassigt resultat. Vår vision är att vara det självklara valet för alla som söker en professionell hårvårdsupplevelse.

Utmärkelser

88 omdömen om Syster och Bror Salonger Uppsala

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-03-27 Verifierad kund
    Great stylist, solid conversation, job well done!
    2023-03-24 Verifierad kund
    Michelle utför ett utmärkt jobb, är alltid noggrann och lika trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne som frisör.
    2023-03-24 Verifierad kund
    En trevllig och fräsch salong. Michelle tog hand om mig och var lyhörd om hur jag ville ha mitt hår klippt. Jag blev mycket nöjd över resultatet.
    2023-03-23 Verifierad kund
    Klippte och färgade hos Michelle och blev lika nöjd som vanligt! Hon är grym!
    2023-03-22 Verifierad kund
    Michelle är trevlig och klipper bra. Inga konstigheter och allt går smidigt.
    2023-03-20 Verifierad kund
    Inkännande, bra bemötande och tillsammans med Michelle blir det alltid lika fint resultat. Rekommenderas+++++
    2023-03-20 Verifierad kund
    Alltid glad o nöjd efter jag går från Monika på Syster o Bror!
    2023-03-20 Verifierad kund
    Mycket bra salong. Michelle är både duktig och trevlig. Salongen har även ett bra läge
    2023-03-20 Verifierad kund
    Malin är en toppen frisör! så proffsig!
    2023-03-20 Verifierad kund
    Har bara positiva saker att säga om Malin. Är alltid nöjd när jag varit hon henne. Superduktig på både färg och klipp och det bästa av allt är hårmassagen man får vid tvättning. fem plus helt enkelt. Kommer aldrig byta frisör.
    2023-03-19 Verifierad kund
    Väldigt duktig och proffsig frisör! Hon förstod precis vilken frisyr jag önskade. Lyhörd och okomplicerad! Tack!
    2023-03-19 Verifierad kund
    Proffsigt utfört arbete sen flera år. Lyhörd, trevlig och får mig att känna mig bekväm.
    Fantastiskt duktig,. Jag har aldrig varit missnöjd, duktig på färg.
    2023-03-18 Verifierad kund
    Har gått och fixat håret (klippning, toning) hos Monika i många år. Hon är skicklig, inlyssnande och stilsäker. Bemötandet är mycket gott och jag känner mig trygg med att hon säger vad hon tycker. Efter varje besök är jag utomordentligt nöjd.
    2023-03-18 Verifierad kund
    Sara var fantastisk! Så duktig på färg 😊
    2023-03-17 Verifierad kund
    Jag (och hela familjen) är en återkommande kund hos Malin på Syster och Bror Salonger i Uppsala. Förutom att Malin är en duktig frisör så är hon alltid flexibel med att hitta lediga tider (bra om man har dålig framförhållning) och gör alltid klippningen till en trivsam upplevelse.
    2023-03-17 Verifierad kund
    Malin är en superduktig frisör och jag blir alltid nöjd efter att jag har varit hos henne. Hon förstår exakt vad man är ute efter vid klippning och sen är hon väldigt trevlig också 😊
    2023-03-17 Verifierad kund
    Proffsig frisör, noggrann och mån om att klippningen ska bli som kunden vill. Dessutom alltid väldig trevlig så jag känner alltid att det ska bli en bra stund att gå till frisören.
    2023-03-16 Verifierad kund
    Haft Malin som min frisör i 10 år, vilket i sig säger mycket. Är otroligt noggrann och petig när det gäller mitt hår och har aldrig behövt åka hem från salongen missnöjd. Får komplimanger för mitt hår väldigt ofta och säger alltid att det är tack vare min frisör och folk frågar mig ofta var jag klipper mig. Malin är utan tvekan den bästa frisören i stan. Blir alltid bemött på ett underbart sätt och av Malin och de andra frisörerna. Denna gång klippte jag mig och tog folieslingor, och resultatet blev superbra, som alltid.
    2023-03-15 Verifierad kund
    Fint o trevligt bemötande, lugn och avslappnande miljö. Väldigt nöjd med frisyren!
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag har klippt mig hos Monika i snart 10 års tid. Alltid lika nöjd med resultatet! Monika är en väldigt duktig frisör som tar sig tid att förstå vad kunden vill ha. Ett stort plus är även att hon är väldigt trevlig och alltid glad! Det är inte bara för klippningen man går till Monika, det är även en riktigt trevlig stund.
    Den frisörsalong som har Monika som anställd kan skatta sig lyckliga!
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag har senaste åren klippt mig hos Michelle och alltid varit nöjd. Hon är noggrann och trevlig. Jag har haft lite olika frisyrer och hon har gjort det snyggt. Senast även färgning av bryn och fransar vilket jag också blev nöjd med.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Monika är en trevlig, tillmötesgående, skicklig, kreativ och kommunikativ frisör.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Trevlig frisör. Lugn och noggrann. Bra salong med många bra frisörer.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Trevlig och snäll men kändes lite osäker på klippningen
    2023-03-14 Verifierad kund
    Väldigt duktig, alltid så trevlig och glad och lever alltid upp till mina förväntningar med klippning och färg.
    2023-03-12 Verifierad kund
    Bra bemötande men usel klippning
    2023-03-12 Verifierad kund
    Bra bemötande och bra klippning + service
    2023-03-11 Verifierad kund
    Monica är en fantastisk frisör som är skicklig, snabb, effektiv och samtidigt väldigt lyhörd på mina önskemål. Jag är alltid väldigt nöjd med resultatet när jag varit där.
    2023-03-11 Verifierad kund
    Allt bra. Gillar den nya frisuren
  • skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala
    2023-03-10 Verifierad kund
    Jättenöjd efter mitt besök, fick ett jättehärligt bemötande. Rekommenderar varmt!
    2023-03-10 Verifierad kund
    Bara positivt! Lyssnar och kommer med idéer. Trevlig, omtänksam och glad :)
    2023-03-10 Verifierad kund
    Bästa Malin! Vill egentligen inte avslöja att hon är bäst eftersom det redan nu är svårt att få en snabb tid hos henne.
    2023-03-10 Verifierad kund
    Jättefint ställe och bra service! Och Malin är bäst!
    2023-03-09 Verifierad kund
    Jag har gått hos Malin i många år. Malin är en riktig stjärna på både klipp och färg! Hon kommer alltid med bra idéer och tips, och är lyhörd och väldigt trevlig.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Hon alltid veta vad jag vill ha och hon är så snäll !
    2023-03-08 Verifierad kund
    Jättefint bemötande, genuin hjälp och alltid bra klippning!
    2023-03-07 Verifierad kund
    Jag väljer aktivt Monika, jag får alltid bra bemötande.
    Hon är trygg vänlig och skicklig i sitt yrkesutövande.
    Jag brukar boka tid på nätet det fungerar bra och ger bra flexibel möjlighet för min del.
    2023-03-06 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och mycket nöjd med resultatet, som alltid
    2023-03-06 Verifierad kund
    Gör alltid ett bra jobb och är alltid glad och trevlig. En mycket bra frisör!
    2023-03-05 Verifierad kund
    Jättetrevlig och förstår precis vad jag vill ha! Grymt nöjd!
  • skrev om Norea en del av Syster och Bror Salonger Uppsala
    Väldigt bra bemött,
    Hon lyssnade på mina önskemål och var jätte noggrann. Hon förklarade även hur det skulle se ut på mig för min hårtyp osv. Väldigt duktig!
    Tack Amanda för din positiva feedback om ditt besök hos oss på syster och bror salonger. Vi är glada att höra att du kände dig väl bemött och att den person som utförde din behandling var lyhörd för dina önskemål och noggrann i utförandet. Det är också bra att höra att du uppskattade att hon förklarade hur resultatet skulle se ut på dig baserat på din hårtyp. Tack för att du valde att besöka oss och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till vår salong. Norea
    2023-03-04 Verifierad kund
    Alltid klipp el klipp o färg
    Malin lever alltid upp till ens förväntningar och mer därtill, hon är outstanding hela tiden
    Jag är lika glad och upprymd varje gång jag går därifrån och längtar tills nästa tillfälle 😍😍😍😍
    Tack Gunilla för din fantastiska feedback om ditt besök hos oss på syster och bror salonger. Det gläder oss att höra att du alltid är nöjd med Malins behandlingar och att hon levererar på en hög nivå. Vi uppskattar din positiva feedback och ser fram emot att fortsätta ge dig en högkvalitativ salongsupplevelse. Tack för att du valde att besöka oss och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen. Malin
    2023-03-04 Verifierad kund
    Så otroligt bemötande redan från första sekunden. Var jättetrevlig och gav mig verkligen precis vad jag ville ha. Kommer verkligen att gå tillbaka igen!
    Tack Alva för din positiva feedback om ditt besök hos oss på syster och bror salonger. Vi är glada att höra att du kände dig väl bemött från första stund och att den person som utförde din behandling var trevlig och lyhörd för dina önskemål. Det gläder oss också att höra att du är nöjd med resultatet och vill komma tillbaka till oss igen. Tack för att du valde att besöka oss och vi ser fram emot att fortsätta ge dig en högkvalitativ salongsupplevelse. Malin
    2023-03-04 Verifierad kund
    Michelle är helt suverän på att klippa en snygg frisyr. Är väldigt nöjd och kommer att fortsätta klippa mig av Michelle. En väldigt trevlig salong med mycket sympatisk personal, särskilt Michelle.
    Tack Inger för din positiva feedback om ditt besök hos oss på syster och bror salonger. Det gläder oss att höra att du är nöjd med Michelle som utförde din behandling och att du känner att du kommer att fortsätta klippa dig av henne. Vi är också tacksamma för dina vänliga ord om vårt team och vår salong som helhet. Tack för att du valde att besöka oss och vi ser fram emot att ge dig en högkvalitativ salongsupplevelse igen snart. Michelle
    2023-03-04 Verifierad kund
    Jag har gått till Monika i ett par år och är väldigt nöjd! Hon lyssnar och förstår ens förklaringar bra om hur man vill ha håret klippt.

Tycker också att hon är bra på att respektera hårets naturliga virvlar och övergångar vilket gör att frisyren kan hålla sig snygg under en längre tid!

10/10
    Tack Viktor för att du delade din positiva upplevelse hos oss på syster och bror salonger. Det gläder oss att höra att du är nöjd med Monika som utförde din behandling och att du känner att hon är duktig på att lyssna på dina önskemål och förstå hur du vill ha ditt hår klippt. Vi är också glada att höra att du upplever att Monika respekterar hårets naturliga struktur, vilket är en viktig faktor för att skapa en hållbar frisyr. Tack för att du är en lojal kund och vi ser fram emot att ge dig en högkvalitativ salongsupplevelse igen snart. Monika
    2023-03-03 Verifierad kund
    Malin är helt fantastisk. Jag har gått till henne var femte vecka i flera år nu och jag går alltid därifrån med en härlig känsla (även om dagen varit skit). Varm och fin i sitt bemötande. Brydd och omtänksam utan att vara påträngande och med en fantastisk kompetens och yrkesskicklighet.

Jag hoppas hon kommer vara min frisör i många år till!
    Tack Hampus för de fina orden om Malin! Vi är glada över att höra att du alltid blir nöjd med din klippning och uppskattar hennes kompetens och personliga bemötande. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till vår salong igen snart! Malin
    2023-03-02 Verifierad kund
    Monika känner mig och hjälper mig att fatta rätt beslut. Hon ger sin synpunkt, men respekterar min fullt ut
    Tack för ditt fina omdöme om Monika, Magnus! Vi är glada att höra att du uppskattar hennes professionella råd och att hon hjälper dig att fatta rätt beslut när det gäller din frisyr. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till vår salong snart igen! Monika
    2023-03-01 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och duktig frisör, kan rekommenderas!
    2023-02-27 Verifierad kund
    Har under flera år fått mitt hår klippt och hår och ögonbryn färgade av Michel. Jag är mycket nöjd med både resultatet och kontakten.
  • Carina A
    skrev om Monika en del av Syster och Bror Salonger Uppsala
    2023-02-27 Verifierad kund
    Bästa salongen, fräscht. De bryr sig om vad kunden tycker och har för behov. Kunnig personal