Anna är alltid glad och trevlig. Det ärcen positiv upplevelse att klippa sig hos henbe.
128 omdömen om Anna
Anna är mycket duktig som frisör och är lyhörd.Är alltid lika nöjd när jag har varit hos henne och klippt och färgat/slingat håret. Kan varmt rekommendera henne
Det är alltid trevligt att träffa Anna. Hon är lyhörd för hur jag som kund vill ha håret och hon klipper snabbt och snyggt. Jag trivs också bra med henne som person: det är roligt och intressant att prata med henne så tiden flyger iväg.
Duktig, kunnig och väldigt trevlig
Jag är jättenöjd med min balayage (som vanligt)!
Jättetrevlig tjej, och jag är supernöjd, hon klippte en kort och jättefin frisyr, är glad att jag fick henne
Anna är både effektiv, trevlig och man blir aldrig besviken.
Jag har klipp och färgat mig hos Anna i flera år nu och kommer inte vilja byta frisör i dagsläget. Lämnar alltid salongen sjukt nöjd efter att Anna utfört magi. Jag ber alltid om färgning och klippning där resultatet talar för sig själv. Kan varmt rekommendera Anna som frisör!
Mycket duktig, glad och trevlig
Känner mig som VIP varje gång jag möts av Annas varma och personliga bemötande. Går alltid därifrån som mkt nöjd kund. Extra skönt för skalpen denna gång med inpackning. Som alltid väldigt skönt med skalpmassagen som Anna alltid bjuder på.