Elisia

27 omdömen om Elisia

Sedan starten hos Reco 2024
Ida W

Jag gick hos Elisia, hon är ny. Jag blev nöjd med min frisyr och den blev som jag ville men däremot var hon ganska butter och det kändes som att hon liksom egentligen inte ville vara där. Hemsidan var svår och lite otydlig att boka ifrån vilket gjorde att jag bokade fel på hur mitt hår är. Det ledde då till att det skulle ta längre tid och att jag skulle få betala mer(vilket jag förstår) men jag fick inte så mycket information för jag behövde boka om och fixa. Då kändes det som att hon blev lite irriterad och så blev jag...

Eli A

Var riktigt bra, ställde bra frågor som gjorde att jag fick resultatet jag ville!

Pernilla R

Mycket nöjd, min frisör var lyhörd för mina önskemål. Jag kommer att boka flera gånger

Lena W

Hon lyssnade och tog reda på vad jag önskade och utförde det bra. Jag är nöjd med resultatet.

Felix L

Det var bra. Lysnade på kunden och matcha i energi och humör. Trevlig på ett genuint sätt och inte sådär vidrigt som service personal ofta är.

Chantelle C

Lyhörd och trevlig! Blev mycket nöjd!

Sara H

Jag brukar gå till en annan frisör på salongen och hon är barnledig nu så jag provade Elisia. Elisia var trevlig och lyhörd och gjorde ett fantastiskt jobb!

Mia B

Elisia var trevlig och lyhörd och jag blev mycket nöjd med färg och klippning.

Tim E

Very good, wash cut dry and style was exactly what I wanted. Definitely going back to SOBs.

Aino R

Vänlig, lyhörd och proffsig. Kommer absolut komma tillbaka för färgning i framtiden.