Väldigt trevlig person och väldigt professionell, rekommenderar starkt :)
187 omdömen om Malin S
Lyhörd, så det blir som man som kund vill ha det. Kommer dessutom ihåg detaljer - om man vill ha det som förra gången, så blir det så även när det gått ett tag sedan förra besöket. Trevliga samtal på köpet. Går ingen annanstans.
Första gången som kund hos Malin S. Jag är mycket nöjd med resultatet från Quick fix, klippning och slingor och kommer att boka tid hos Malin S igen.
Hon var mycket trevlig och lätt att prata med. Blev väldigt nöjd med klippninge!
Super trevlig och blir alltid bra bemött och är så extremt duktig! Blir alltid super nöjd med mitt hår!
Malin gav som alltid ett gott bemötande och en trygg upplevelse när det kommer till håret som för mig alltid känns viktigt att få till på rätt sätt. Hon tillmötesgår önskemål och lyssnar in då det kommer till hårklippningen, är skicklig i sitt hantverk och är även bra på att komma med råd och tips kring hårvård som är hjälpsamma. Jag kände mig mycket väl omhändertagen och är mycket nöjd med min upplevelse!
Trevligt bemötande och jag är mycket nöjd med klippningen - perfekt och lättskött 🙏
Trevlig frisörska. Inga konstigheter ,blev klippt
Jag har gått till Malin S i några år nu, hon är väldigt trevlig och jag blir lika nöjd varje gång jag går dit :)
Super trevlig och duktig. Blev bra behandlad och fick mitt hår klipp så som jag ville ha det. Är jätte nöjd.