Duktig, noggrann, omtänksam! Jag är alltid nöjd och glad efter ett besök hos Malin <3
224 omdömen om Malin
Kompetent frisör med öga för detaljer, mycket bra kunskaper om färgning. Vårdande produkter som hjälper mitt hårs hälsa.
Jag har alltid varit nöjd och hon lyssnar alltid på vad man vill göra med sin frisyr och den blir alltid perfekt
Väldigt bra och mycket service inriktad lätt att ha och göra med.
Malin är toppen! Hon klippt mitt hår flera år.
Lugn och trevlig. Klipper bra och arbetar i en trevlig miljö.
I choose to change a hair style completely. She made it as I want. Very amazing!
Alltid omtänksamt bemött hos Malin. En stjärna är hon och jag är alltid nöjd oavsett om jag klipper eller klipper & färgar ♡
Har klippr mig hos Malin många år. Känner mig alltid lika väl omhändertagen och hon förstår hur jag vill ha mitt hår. Hon är skicklig och nogrann.
Malin har varit min varma, välkomnande frisör i minst 10 år. Kom nu sist lite trött och sliten . Gick hem som en ny kvinna.. Slingade håret och slappnade av med härliga ”skvallertidningar ”. Hårtvätt med hårmassage i ” massagestolen ”. Så skönt! Så klippte Malin fram mitt ansikte igen. En otroligt duktig frisör ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️