Malin

224 omdömen om Malin

Sedan starten hos Reco 2023
Karolina E

Duktig, noggrann, omtänksam! Jag är alltid nöjd och glad efter ett besök hos Malin <3

Amanda R

Kompetent frisör med öga för detaljer, mycket bra kunskaper om färgning. Vårdande produkter som hjälper mitt hårs hälsa.

Siri A

Jag har alltid varit nöjd och hon lyssnar alltid på vad man vill göra med sin frisyr och den blir alltid perfekt

Peter N

Väldigt bra och mycket service inriktad lätt att ha och göra med.

Tiina K

Malin är toppen! Hon klippt mitt hår flera år.

Laine E

Lugn och trevlig. Klipper bra och arbetar i en trevlig miljö.

CHUAN J

I choose to change a hair style completely. She made it as I want. Very amazing!

Tina H

Alltid omtänksamt bemött hos Malin. En stjärna är hon och jag är alltid nöjd oavsett om jag klipper eller klipper & färgar ♡

Lena L

Har klippr mig hos Malin många år. Känner mig alltid lika väl omhändertagen och hon förstår hur jag vill ha mitt hår. Hon är skicklig och nogrann.

Mary Anita C

Malin har varit min varma, välkomnande frisör i minst 10 år. Kom nu sist lite trött och sliten . Gick hem som en ny kvinna.. Slingade håret och slappnade av med härliga ”skvallertidningar ”. Hårtvätt med hårmassage i ” massagestolen ”. Så skönt! Så klippte Malin fram mitt ansikte igen. En otroligt duktig frisör ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️