Mycket bra och trevlig personal.
Tandhälsovården - Lantmäteriet
Tandhälsovården Lantmäteriet i Gävle är en privat tandläkarmottagning som erbjuder högkvalitativ tandvård i en modern och harmonisk miljö. Hos oss får du som patient en skräddarsydd behandlingsplan utformad efter dina behov. Här får du snabbt professionell hjälp, helt utan kötider. På vår centralt belägna klinik i Gävle får...
276 omdömen om Tandhälsovården - Lantmäteriet
Proffsig behandling o trevligt bemötande
Mitt första besök på Tandhälsovården efter att min förra tandläkare gått i pension. Fick tid samma dag för åtgärd av tappad fyllning. Fullt belåten med utförd behandling. Jag och min fru väljer att lista oss här.
Proffsiga , trevliga och kunniga
Den här tandläkaren måste vara både den bästa och den trevligaste i stan. Här kan jag slappna helt i stolen och andas under behandlingen. All personal ler och är trevliga.
Fick en snabb tid för akuta besvär, trevlig personal och snabb hjälp.
Bra mottagande och trevlig personal. Åtgärdade en tappad krona.
Som alltid när man är där: allt perfekt med tandläkaren tandsköterskan och receptionen Trevligt bemötande och professionell hantering 😃
Sådär faktiskt. Märks att dom har krav på sig att sälja så mycke som möjligt.. Men ganska nöjd iaf.. Undersökningen för ett år sen behövde man en rotfyllning,ett år senare hade de försvunnet ??
Snabbt och professionellt! Lätt på handen och inte ont.
Trevlig lugn atmosfär i lokalen och mycket proffsig personal
Bra bemötande, lugn och avslappnad personal som tar sig tid att lyssna och förklara.
Jag var mycket nöjd med undersökningen och samtalet med läkaren.
Tycker att jag alltid får ett bra och proffsigt bemötande.Dom åtgärdar ofta det som behövs vid besöket för undersökningen så man slipper komma tillbaka.
Jag kom för en undersökning av hygenist. För en gångs skull så hittade jag en firma där jag fick lite info under mitt besök. (Helt förbluffande) Professionell och tydlig va hon, berättade om statusen på munnen på flera ställen. Fick feedback vad jag har missat, vad jag kunde fokusera på i framtiden, konkreta instruktioner om hur jag ska rengöra, samt provade ut ett par nya produkter. Jag har aldrig fått det här engagemanget hos mina tidigare tandläkare. 10/10
Jättebra!
Med en tandvårdsrädsla som grundades när jag var barn så kan jag nu gå till "min" tandläkare Maria utan ångest. Jag blir bemött med förståelse, hänsyn och respekt på ett mycket professionellt sätt Tack
Bra bemötande. Kändes tryggt, även för mig som har tandläkarskräck.
perfekt bemötande,bratandvård,vettigt pris.
Trevlig personal och kunnig personal
Jag känner mig lurad, kom till er för att det ilade i en tand, fick besked att jag inte hade karies ändå skulle det borras och fyllas. Ilning är kvar så där rök 2800 till ingen nytta. 😡
Trevligt och lugnt att sitta i väntrummet. Trevlig personal med fint bemötande. Jag är nöjd
mycket bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trevligt bemötande. Proffsigt. Tydlig i allt som skulle göras.
Trevligt bemötande. Duktig tandhygienist.
Mycket bra mottagande och service
Mycket bra generellt, men tyvärr uttrycker sig tandläkare ofta på ett sätt som blir lätt anklagande, oavsett om man gjort det man ska, om man flossar, använder mellanrumsborstar, fluorsköljer et c så får de ändå alltid in någon kommentar om att man inte gör tillräckligt, det är ett sätt att uttrycka sig som kan uppfattas som lite nedlåtande och ger en trist känsla.
Ett trevligt bemötande och kompetent omhändertagande av mig. Det upplevs lätt att få en tid.
Funkade bra och snabbt........
jag är mycke nöjd med alt som råd och behandling. går gärna igen.
Väldig bra. Personal som tar hand om sina kunder på bästa sett
Mattias jällrud med kollegor mycket proffsiga, rekommenderar att gå dit.
Har haft min behandlande tandläkare i många år. När jag nu fick blev behov av en akut insats var min tandläkare inte på plats. Jag fick gå till en annan som hjälpte mig på ett mycket bra sätt. Jag upplevde besöket mycket positivt.
Som 66årig"livrädd" för tandläkaren så har jag blivit så väl omhändertagen hos er och idag går jag dit utan kraftig ångest. Bemötningen är a och o för min del. Kanon ställe
Ett riktigt bra bemötande allt gick bra
Kände mig mycket trygg och ett lugn Inom mig dom lyssnade på mig vad jag hade för problem.Kände mig glad och nöjd när jag gick hemåt.
Tydlig och kommunikativ under hela besöket.
Mycket bra service och bemötande.
Lite svårt att hitta hit. Google map stämde inre riktigt. Trevligt bemötande. Trevliga lokaler. Fick bra hjälp
De är alltid trevliga och mycket kunniga.
Mycket trevligt bemötande allt från receptionist till tandhygienist. Fina, ljusa och väl städade lokaler. Miljön gav ett härligt lugn. Duktig, informativ, lyhörd tandhygienist. Fick reda på priset innan behandling. Rekommenderar dem varmt.
Jätte trevliga tandläkare.lagade min tand.blev hur bra som helst.kan verkligen rekommendera er . bästa tandläkare jag varit till tar verkligen hand om patienterna.
Det har blivit roligt att gå till tandläkaren!
Bra och kompetent personal,samt att det ligger inom rimligt avstånd från där jag bor , jag är väldigt nöjd men ett stort minus är priset på behandlingen men det är väl lika överallt jag är pensionär nu så det blir väldigt kännbart i plånboken.
Trevligt bemötande och bra behandling, allt bra.
Tandhygienisten var mycket professionell och visste precis vad hon skulle göra. Jag kände mig trygg i att jag fick en bra behandling och individuellt anpassade råd för hur jag undviker problem med tänderna.
Blev trevligt bemött och behandligen gick smärtfritt och lätt. Känner mig så nöjd.
Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Tandhälsovården. Maria är otroligt professionell och vet exakt vad hon gör. Vid mitt besök la hon fem–sex bedövningssprutor och tog två tänder samtidigt, och allt gick lugnt och smidigt till. Jag behövde aldrig oroa mig för att något skulle gå fel – jag kände mig trygg under hela behandlingen. Så till er som är rädda för tandläkare: gå till Maria. Hon inger ett lugn och ett förtroende som verkligen gör skillnad. Rekommenderas varmt!
Jag var där för första gången och är väldigt nöjd med besöket. Personalen var trevlig, hjälpsam och gav ett bra bemötande.
Lugnt, trevligt bra bemötande.