Alla kategorier Målare Skåne Kävlinge Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson

Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson

Idungatan 9, 244 65 Furulund — Visa karta

1.0 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson

 • Jessica L

  2018-09-15

  Spontant omdöme
  Jessica L skrev om Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson
  Otroligt missnöjda med detta företag på alla plan. De sprutmålade vårt hus, träfasad, utan att efterstryka med pensel. Den vita färgen hamnade dessutom på våra svarta tak, på våra fönsterrutor, på grannarnas hus, på våra trädgårdsanläggares bil med mera. Efter 2,5 dag packade Jonas och hans målare ihop och sa tack och hej. De sa inget om sprutfärgen på taket, förrän vi själva upptäckte den och tog kontakt. Trots en dom i tingsrätten (se tidigare omdömen här - synd att vi inte läste dessa innan vi anlitade honom), gör han alltså samma misstag om och om igen. Ett år senare väntar vi på att få taken och fönstren åtgärdade. Lite sprutdimma av färgen på fönstren "får man räkna med", enligt Jonas. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-02

  Spontant omdöme
  C skrev om Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson
  Jonas skulle tapetsera om. Var trevlig tills de fått arbetet...
  Efter det var han som förbytt. Extremt otrevlig och tyvärr även inkompetent.
  Arbetet slutade med att tapeterna hängde och stora bubblor (vi talar luftblåsor på 20-30 centimeter).
  Thuvessons vägrade ta ett helhetsgrepp och göra om arbetet från grunden utan försökte "fälla in" tapetbitar där det blivit fel.
  Han försökte även våtspackla direkt på Tretex, vilket är urdumt, då detta material i det närmaste påminner om papper och det löses upp.
  Slutresultatet var en katastrof.
  Det värsta var dock inte att han inte kan sitt arbete utan att han är aggressiv när han inte får igenom sin åsikt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-02

  Spontant omdöme
  Göran G skrev om Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson
  Otroligt missnöjd. Vi behövde få vår träfasad målad. Förarbetet var under all kritik och sedan visade det sig att Jonas sprutmålade fasaden utan att efterstryka med pensel vilket innebar att färgen inte trängde in i porerna och bara la sig som en hinns på träet. Nu ett år efter behandlingen så har hela arbetet fått göras om av en annan firma.
  Katastrof. Han borde ej få utföra måleriarbete Läs mer
  gillar detta
 • 2012-10-11

  Spontant omdöme
  Marita N skrev om Thuvessons Måleri Eftr Jonas Thuvesson
  Vårt nya fina hus blev förstört!
  Högtryck ska aldrig användas på trä. Inget förarbete med algtvättmedel. Målade över skräp som inte borstats bort. Ingen torktid. Målade i fuktig väderlek.

  Färg sprutades överallt: på vind-skenornas plåtomfång, dörrar, garageport, och stuprännor. Värst är färgsprut på alla självrengörande fönster som förstördes pga att dom inte plastades in. En dyr och tråkig historia som slutade i Tingsrätten.
  Enda turen att färgdammet inte spreds till grannarnas hus och bilar...

  Vi har sett fler hus med samma behandling, men målaren står inte till sina fel. Vi måste nu byta alla fönsterglas, all plåt, garageporten måste omlackeras. Och så sitter vi med fyra högtrycksskadade gavlar som inte målats täckande, färgen är inte efterslätad, och troligvis är röt-/fuktskadade. Vi ångrar så att vi inte tog en riktig målare som rollade på färgen enligt bruksanvisningen och branschen.

  Oberoende besiktning: Icke fackmannamässigt utfört. Läs mer
  gillar detta
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 88 rekommendationer
Ekonomigatan 4, 21613, Malmö