Priodent Tibblekliniken

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.7
Boka tid Ring 08-581 770 40 Dela

Priodent Tibblekliniken är en tandvårdsklinik i Upplands-Bro som erbjudit trygg och professionell tandvård sedan 2002. Vi hjälper både barn och vuxna att uppnå en bättre munhälsa genom vår högkvalitativa tandvård. Hos oss arbetar fyra tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor som drivs av att erbjuda bästa möjliga...

290 omdömen om Priodent Tibblekliniken

Hussein P
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag har haft en väldigt bra upplevelse på Priodent Tibblekliniken. Personalen är trevlig och professionell, och jag känner mig trygg och nöjd med resultatet.

Eva N
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Hade bokat en tid hos tandläkaren men kom till en tandhygienist bokade en ny tid två månader senare? Verkade väldigt rörigt och ostrukturerat

Monika S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Väldigt bra men lite dyrt. Bra och trevlig personal.

Lennart A
Skrev om Priodent Tibblekliniken

De var helt ok . Jag har inte ännu bara varit där för undersökning . Kan återkomma vid ett senare tillfälle.

Joakim H
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Proffessionella , hjälpsamma och trevligt bemötande...

Margareta H
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket trevligt bemötande.både i receptionen och av övrig personal. Ingen väntetid En mycket bra tandhygienist. Det gör att jag inte oroar mig så mycket innan för att gå till henne, som jag gjort tidigare

First-Name L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

- Very friendly staff - Great communication: practitioners explain clearly steps, and issues to me at all steps, helping me to feel confident and safe. - The dental hygiene session was very good! My teeth became very clean, and not hurt after the day!

Sigrid A
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Är mycket, mycket nöjd med Tibblekliniken!!

Bruce V
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Very good clinic. Joined here after traumatic experiences at another clinic, will never leave.

Amel A
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Fantastiskt bemötande och väldigt professionell personal. Jag är mycket nöjd med mitt besök.

Samuel G
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bästa helt enkelt. Trevliga och framförallt exeptionella på det dom gör.

Gunnar K

allt fungerar tillfredställande

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Gunnar! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin helg. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Helena E
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Upplever att jag alltid fått en bra bemötande av personal såväl i telefonen, receptionen eller hos tandläkare eller tandhygienist. De är positiv och kunniga och tar sig tid att förklara.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Vi är glad att läsa att du blir väl bemött på alla håll och kanter hos oss ☺️ Vi önskar dig en härlig helg Helena! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Sven Göran Z
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag fick snabbt en tid för att få min tand lagad

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Sven Göran ☺️ Härlig känsla med lagad tand! Önskar dig en fin helg. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Leif C
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Hej det är en bra klenik jag har nära till denna !

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt omdöme Leif! Det är toppen att ha nära till tandläkaren ☺️ Vi önskar dig en fin helg. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Tuija C
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra personal i sin helhet. Vänligt bemötande.Tydlig beskrivning av tandstatus. Trivsamma lokaler. Snabb med akuta tider.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du lämnat omdöme och berättat om oss Tuija! 🙏 Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Pierre B
Skrev om Priodent Tibblekliniken

receptionen tar alltid emot med värme och omtanke. personalen är trevliga och professionella.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Kul att läsa att du blir väl omhändertagen Pierre! ☺️ Vi önskar dig en fin fredag. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anders Å
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Behövde en akuttid. Fick komma samma dag. Personalen är alltid hjälpsamma och trevliga. Har rekommenderat kliniken till vänner och bekanta!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Vi är väldigt glada att du är så nöjd med oss att du rekommenderar oss för dina vänner och bekanta 🙏☺️ Vi önskar dig en fin helg Anders! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Kim L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevlig och professionell personal samt fina och fräscha lokaler

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Kim! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin fredag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Inger Ö
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Känner mig sedd och hörd. Blir alltid väl omhändertagen. Ni förstår min tandläkar rädsla. En klinik som kan rekommenderas.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Inger för dina vänliga ord! 🙏☺️ Vi är väldigt glada över att du rekommenderar oss. Ha en jättefin helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Arezo S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Fint bemötande. Professionella och omhändertagande.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Arezo! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin helg. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Vitalija S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag upplevde som det är en bra tandklinik.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för att du lämnat ett omdöme Vitalija. Vi önskar dig en fin vecka! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Tommy S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Alltid trevligt att komma till tandhygienisten!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Det gläder oss att läsa Tommy☺️ Ha en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Aivi P
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevlig och kunnig personal. Bra service.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Aivi! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin vecka. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Cyrus P
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bemötandet på kliniken är exceptionellt, personligt och vänligt. Min förväntning att besöka kliniken är att bemötas vänligt och att det behandling jag får är bra. Jag fick en krona efter en karies angrepp och resultatet var oerhört bra. Tack Tibblekliniken❤️

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt fina omdöme Cyrus! 🙏☺️ Vi är glad att du är nöjd med din behandling hos oss och önskar dig en fin dag. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Ulla T
Skrev om Priodent Tibblekliniken

mycket bra bemötande både vid telefonkontakt och besök på kliniken får hjälp snabbt vid akuta problem kunnig och engagerad tandläkare

Tack Ulla för ditt omdöme! 🙏☺️ Må så gott! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Dan W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt bemötande och till synes en professionell personal som kan sin sak.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Dan! 🙏Vi är glad att du känner dig trygg i din behandling hos oss. Må så gott! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Gudrun F
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Hela klinikpersonalen är trevlig occ sköter om kunderna på bästa sätt. Det är inte längre en plåga att besöka tandläkare/tandhygienist och det är ett gott betyg

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Gudrun! Det gläder oss att läsa din fina beskrivning av våra medarbetares arbete och att du känner dig trygg i din behandling hos oss. Må så gott! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Håkan Leif Gottfrid L
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Fint bemötande, trevlig och kompetent personal

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor och ditt omdöme! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Kerstin W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag har fått den hjälp jag behövt. Inom rimlig tid också. Tacksam!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Kerstin! 🙏☺️ Vi önskar dig en härlig helg. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Andreas Å

Trevlig personal långa väntetider

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt omdöme Andreas! Att vi nu i början av året blivit väldigt uppbokade beror till stor del av den nya tandvårdsreformen, som gäller patientgruppen 67+, som trädde i kraft 1 januari. Många ville boka in sina behandlingar direkt nu i jan/feb och därför kan det kännas som något längre väntetider än vanligt. Vi jobbar dock på att lösa detta :) Vi önskar dig en fin fredag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Nawal A
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket bra bemötande. Bra dialog med mig. Fått olika alternativ.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Nawal! Vi är glad att du är nöjd med ditt besök hos oss☺️ Vi önskar dig en fin helg. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Liz-Marie B
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Se upp så du inte blir lurad på kostnden. Bokade tid för krona. Dom sa att det skulle gå under den nya tandvårdsbidraget bara bet.10% runt 600:- fick betala fullt pris. Mycket besviken. Har gått där flera år o varit väldigt nöjd. Nu blev jag välldigt besviken o ledsen. / Fattig pensionär

Svar från Priodent Tibblekliniken

Hej Liz-Marie,  Jag är ledsen att läsa att du känner dig besviken  – särskilt när du varit patient hos oss under många år och tidigare varit nöjd. Det betyder mycket för oss. Samtidigt förstår jag din frustration när du hade förväntat dig att din krona skulle gå under 10-tandvårdstaxa. Jag vill gärna förklara hur reglerna kring den nya 10-tandvården fungerar, eftersom det tyvärr kan uppstå missförstånd då reformen är så pass ny. Det statliga stödet "10-tandvård" innebär att patienter från det år man fyller 67 får ett förstärkt...

Ulla Z
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt bemötande och noga och bra genomförda behandlingar

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt omdöme Ulla! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin fredag. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Annica F
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Tycker väldigt bra om Tibblekliniken har alltid blivit vänligt bemött alltid glada och trevliga,

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor och vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss! 🙏☺️ Vi önskar dig en fin helg Annica. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Pervez Ahmed C
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag är mer än nöjd alla som jag träffade är underbara människor

Svar från Priodent Tibblekliniken

Kul att läsa att du är mer än nöjd med ditt besök hos oss Pervez☺️ Tack för fem Reco-stjärnor - vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Fanny M
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Glatt och trevligt bemötande vid ankomst! Efter sedvanlig undersökning och efter rådgivning, fylldes två slitna tänder igen. Det att personalen hälsar vänligt och ser mig uppskattar jag. Tandläkaren förklarar alltid vad hon hittat på röntgen och undersökning. Är mycket nöjd med att dom är professionella och inte gör något jag inte skulle vara bekväm med 🌺

Svar från Priodent Tibblekliniken

Men så fin rekommendation! Tack snälla Fanny för att du delar med dig av din upplevelse hos oss🙏☺️ Vi önskar dig en fin helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Harriet M
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt, lättsamt och med gott humör möter personalen mig som kund!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Harriet för fina din rekommendation🙏☺️ Vi önskar dig en trevlig helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Lena C
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket bra och väldigt trevliga

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor🙏 Vi önskar dig en fin dag Lena! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Susan G
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevligt bemötande och hjälpsam.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack snälla Susan för ditt omdöme🙏☺️ Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Mia S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Positivt Jag var hos tandhygienisten och vi hade roligt. Jag brukar inte skratta och ha trevligt hos tandläkaren, men jag både skrattar har trevligt och blir omskött av underbara människor varje gång jag är där.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Kul ska man ha!☺️Vi blir jätteglad för ditt fina omdöme. Tack snälla Mia! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Sofia J
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Första tandläkaren och hygienisten jag gått till som gjort att jag kännt mig trygg. Det känns personligt och nästan roligt att få komma till er! Trots att jag flyttat till järfälla vill jag inte byta tandläkare🫶🏻

Svar från Priodent Tibblekliniken

Fint att läsa att du känner dig trygg i din behandling hos oss☺️Vi blir jätteglad för din rekommendation Sofia och vi alla önskar dig en fin dag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

ARNE E
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra och proffsig tandhygienist!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Arne för din rekommendation🙏☺️ Vi önskar dig en toppendag! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anette E
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Noggrann och duktig tandhygienist. Ger fem stjärnor till henne!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för fem Reco-stjärnor Anette🙏 Kul att läsa att du är nöjd med din hygienist! Vi önskar dig en fin dag. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anne W
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Bra bemötande trots många kunder

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack Anne för att du lämnat ett omdöme! 🙏 Vi önskar dig en härlig helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Yvonne S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Trevlig och kunnig personal. Gör alltid ditt bästa på ett kostnadseffektivt sätt.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt omdöme och för fem Reco-stjärnor! 🙏☺️ Önskar dig en fin helg Yvonne! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anna-Maija S
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Jag är jättenöjd med besöket hos er ,alltid vänligt och trevligt bemötande,jag kan rekomendera er,tack att ni finns.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack för ditt fina omdöme Anna-Maija!🙏☺️Vi blir jätteglad för din rekommendation. Önskar dig en fin helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Claes-Göran G
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Mycket trevlig personal Att få ett bra utfört resultat, så jag är nöjd.

Svar från Priodent Tibblekliniken

Kul att läsa att du är nöjd med resultatet Claes-Göran☺️ och tack för fem Reco-stjärnor! 🙏 Önskar dig en fin helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Anneli P
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Alltid ett bra bemötande och god vård!

Svar från Priodent Tibblekliniken

Tack snälla Anneli för fem Reco-stjärnor! 🙏 Önskar dig en fin helg! Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨

Johannes R
Skrev om Priodent Tibblekliniken

Skickar faktura för uteblivet besök jag inte ens bokat. Riktigt oseriösa. Vägrar stryka den heller och att driva det någonstans kommer dom inte göra heller då det är helt uppenbart att dom gjort fel. Så jag får väl sitta och bestrida er faktura tills ni ger upp. Luffare

Svar från Priodent Tibblekliniken

Hej Johannes, Enligt våra anteckningar bokades tiden efter samtal med dig och i enlighet med ditt eget önskemål. 48h inför besöket skickades även en SMS-påminnelse på den bokade tiden, utan att vi fick någon återkoppling om att bokningen eventuellt inte skulle stämma. Vid avbokning, ombokning eller uteblivet besök senare än 24 timmar före bokad tid debiteras en avgift. Detta gäller samtliga patienter och avser den behandlarens tid som går förlorad. Hälsningar Sofia på Priodent 🦷✨