Tj Carservice - Autoexperten

Tj Carservice - Autoexperten

• BadgeSevenYears
Få pris & boka Ring 08-582 406 00 Dela

Välkommen till Tj Carservice - Autoexperten Bilverkstad! I Bro hittar du Tj Carservice - Autoexperten Bilverkstad. Vi vet en sak - nämligen att nöjda kunder återvänder och därför lägger vi största vikt vid att du ska få den professionella service och bemötande som du förtjänar. De tjänster vi erbjuder är däckbyte, hjulinställning,...

440 omdömen om Tj Carservice - Autoexperten

Sedan starten hos Reco 2019

Hannu Kari Kullervo M
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Allt funkade enligt övdrenskommelsen. Är nöjd med resultatet, återkommer

Maj Susanne W
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Ett bra bemötande detaljen i lager!!!!!!

Inga-lill P
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Tryggt och proffsigt! Trevlig personal.. finns alltid tillhands för små och stora frågor. Alltid nöjd!!

Svea Hyrmaskiner A
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Proffesionellt bemötande Får information och kostnadsförslag

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Valentyn K

Kompetenta mekaniker. Rekommenderar 👍

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Hannele S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Väldigt snabb och bra service till ett bra pris

Emma Caroline J

Toppen, trevlig personal och bemötande! Kommer absolut återkomma 🙏

Anette Kristina A
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Snabba, trevliga och fixar det mesta

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Bengt B
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra service trevlig personal lätt att få tider

Lars Tor-Björn M
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Har alltid varit bra ,bra service ,proffsiga och personligt bemötande god jul

Siegfried S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Trevligt bemötande, snabbt och seriöst

Björn Ronny P
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra bemötande av kunnig, engagerad personal. Rekommenderas

Ewa Angelica A
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra service och bemötande, jättenöjd.

Tommy Olof R
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra pris och trevlig personal.

Marie R
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

De är alltid hyggliga, kunniga och ger en bra beskrivning av vad som gjorts. De har väldigt bra service

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Hans N
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Allt bra med besöket , fick hjälp med det jag ville ha hjälp med.

Birgitta B
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Gick in i butik med en fråga som jag inte visste svar på,blir bemött med otrolig respons och massa information på ett bra enkelt sätt. Beställde tid och är supernöjd med arbetet och förklaring vad man gjort för bilen, på förståeligt sätt för mig. Noggrann med prisförslag och hörde av sig när förslag blev lite dyrare för godkännande. Kommer att anlita dem igen 100%

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Anita Margareta L
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra mottagande och snabbt utfört jobb.

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.

Karl H
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Nöjd bra snabb service bra kvalite

Lars B
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra bemötande och duktiga mekaniker. Skulle blivit full pott om bilen blivit klar i tid.

Johanna Marie S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Var en del ombokningar vilket såklart inte var jättebra. Läste sig tillslut och fick en bra bemötande

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Sven-Olof B
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bilens ägande har sedan 2 år tillbaka övergått till Ulf Bellander, som lämnar omdömet. Orsaken till besöket var byte av bromsklossar och bromsskivor samt köp och montering av dubbdäck. Bemötandet var trevligt, offerten var detaljerad och överensstämde med fakturan. Snabb och bra leverans. Totalt mycket nöjd.

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Valdemar K
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Kunniga och hjälpsamma. Fick diagnostiserat och åtgärdat inom en vecka. Stort tack.

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Magnus Erik D
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra kommunikation och rimliga kostnader.

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Ann Kerstin Elisabet H
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

supertrevliga grabbar .duktiga på att meka. snabba på att serva å laga bilen. hygglifa priser.

Anton T

mycket nöjd korrekt snabb 👌👌

Nils Urban S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Alltid proffsigt och bra bemötande!

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Therése Christina F
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Enkelt att boka tid, trevlig personal och tillmötesgående .

Goran S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Tack bra dom göra bra jobb tack

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Susantha D D P
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Excelent service and very friendly staff.

Anna Viola V
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Trevliga, bra kommunikation, och väl utfört jobb.

Göran Birger A
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Slutligt pris stämmer med pris vid förfrågan. Bra bemötande.

Cristina Cecilia Magdalena R
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Problemet med utslitna bromsklossar och skivor löstes väldigt snabbt med tanke på att ytterligare en komponent var tvunget att beställas. Mycket nöjd. Trevlig och tillmötesgående personal. Kan varmt rekommenderas

Carl Martin R
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Exceptionellt bemötande och service! Verkstaden agerade snabbt med felsökningen trots Riddermark Bils dröjsmål. De var mycket professionella, ärliga om bilens säkerhetsbrister (glapp i hjullager/bromsfel) och gav mig all dokumentation jag behövde för att driva ärendet vidare till ARN. Kan starkt rekommenderas för garantiärenden!

Mats Lennart H
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Alltid bra och snabb service.

Karin J
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Alltid trevligt bemött av personalen. Man känner sig speciell som kund. Bra information när man har frågor. Kan verkligen rekommendera Tj carservice. Nöjd kund

Marian B
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Professionell hjälp. Kompetens och erfarenhet.

Marita Orvokki N
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Alltid trevlig bemötande. Jobbet blir gjort, snabbt och bra. Har varit kund typ tio år. Alltid nöjd.

Eva Lonia J
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Blev förvånad då jag beställt däck med dubb då det visade sig vara dubbfria. Första tanken då jag lämnade er var, men oj vad tysta dom nya dubbdäcken är. När jag stannade kände jag på däcken och konstaterade att de var dubbfria. Ringde er och någonstans har det blivit ett missförstånd. Jag har bestämt mig för att behålla däcken, får ta tåget till södra Dalarna som jag brukar besöka några gånger vintertid och då är det vintervägar. Eva Johansson

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Tom Göte S

Utmärkt service och mottagande

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Stephen B
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Lämnade in bilen för att fixa bromsar, läckage av kylarvätska och värme som inte fungerade i bilen. Fått offert tidigare på att fixa kylarvätskan på 35K på annan verkstad. TJ fixade bromsarna som Volvo verkstad försökt två ggr med utan att lyckas. TJ kunde inte heller hitta något läckage vilket var en enorm lättnad så vi kunde hämta bilen samma dag. Förfrågan angående värken hade inte förmedlats från huvudkontoret till verkstaden vilket gjorde att de inte hade det på offerten. Men efter ett samtal till verkstaden så kollade...

Svar från Tj Carservice - Autoexperten

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Ulf Marcus H
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Trevlig och tydlig personal. Rimliga priser.

Karl Adam Ben-Niklas L
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Alltid trevliga och hjälpsamma.

Cem Y
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Snabba, trevliga och appen om det behövs tilllägga nått mycket bra

Anna-lena G
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra med ett sms innan den årliga servicen som påminner att det är dags snart, enkelt att boka och få tid. Trevligt bemötande på verkstan och en faktura som utförligt beskriver kostnaderna.

Gunilla Helen Annika S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra pris då jag även jämfört med andra. Bra och snabb service.

Thomas V
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra och trovärdig förklaring om vad som måste göras på bilen.

Amir Abolfazl S

God mottagande, snabb service

Marie Helene S
Skrev om Tj Carservice - Autoexperten

Bra bemötande och fick tid snabbt

Nova Erharuyi I

Allt gick bra 💯. Bra jobbat. Jag kommer rekommendera till mina kollegor