Trädkoll Stockholm Trädvård AB

7 omdömen om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Sedan starten hos Reco 2026

Ann-christine L
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Jag är nöjd med utglesningen av mitt äppelträd

Christer H
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Jag tycker jag fick ett bra bemötande men framförallt att de var snabba och att jag fick hjälp med arbetets olika delar, inte bara trädfällning. /Christer

Farnia W
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Niclas har hjälp mig vid tre separata tillfälle. En gång tog han ner tre stora lönnar, en gång trimmade han min enorma körsbärsträd och sist hjälpte han mig med att trimma mina thujor. Alltid punktlig, duktig och gör ett suveränt jobb. Öga för detaljer och lätt att kommunicera med.

Tobias L
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Väldigt nöjd mes beskärningen av vår lönn som blivit alldeles för stor. Även importerad av precisionen då trädet stod mellan och över två hus. Riktigt nöjd och kan varmt rekommendera Stockholms Trädvård och teamet bakom.

Fullersta V
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Trädkoll har hjälpt mig många gånger med allt från beskäring, trädfällning och trädgårdstjänster. Man får alltid det bästa resultatet och är väldigt lätta att ha och göra med samt prisvärt! Rekommenderar verkligen företaget till andra som behöver proffshjälp av utbildade arborister!

Linda K
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Niclas har alltid vart snabb på att återkoppla vid mina förfrågningar om klippning av våra äppelträd. Vi har träffats innan utfört arbete och jag har förklarat vad jag vill ha för resultat. Jag har vart nöjd med deras arbete. Jag kommer att nyttja deras tjänster igen nästa år i och med att de är trevliga, jag får bra bemötande och de utför det jag önskar på ett bra sätt.

Magnus L
Skrev om Trädkoll Stockholm Trädvård AB

Trädkoll är noggranna och punktliga. De är effektiva och lyhörda för kunden önskemål