Vi har resor, upplevelser och äventyr från alla världens kontinenter. Med många år i branschen och erfaren personal tar vi ett helhetsgrepp på allt som har med resor att göra.
Här på reco.se hittar du till exempel Hummingbird Grupp & Konferens som hjälper dig att anordna cykelresor vandring och annat kul som får gruppen att...
Det här säger kunderna
De senaste omdömena med betyg 4 eller högre
Hummingbird Lifestyle Travel
Vår resa till Karibien blev helt fantastisk tack vare Maria på Hummingbird. Perfekt planerad och vi kände oss trygga hela vägen. Så smidigt med appen TravelKey där allt fanns samlat. Vi längtar tillbaka och funderar redan på nästa resmål!
African Tours & Safaris
Vår familjeresa till Kenya med safari och bad blev mycket lyckad. Alla transporter, förflyttningar och boenden i vårt skräddarsydda val, levde upp till våra förväntningar.
Tre safariguider, mycket kunniga och tillmötesgående, satte en ära i att visa oss alla fantastiska vilda djur, "the big five" under dagarna i Lake Naivasha och Masai Mara.
De avslutande dagarna med sol och bad i Diani Beach blev pricken över i:t med ett utmärkt bra strandhotell med alla bekvämligheter.
Outside Travels
Flugfiske på Maldiverna, är kanske en av våra bästa resor. Fisket, naturen, guiderna samt en härlig miljö i byn vi bodde.
Hummingbird Lifestyle Travel
Köpte en roadtrip Auckland- Queenstown m hyrbil. 19 dagar m 12 boenden.
Fantastiska platser o varierande miljöer. Många olika aktiviteter att välja på vid destinationerna. Extremt starka mäktiga upplevelser. Bra att en del var förbokat o borde även bokat en ridtur annars omöjligt att få till. Härliga varierande boende m lite skiftande karaktär på frukosten. Mycket nöjd m upplägget av resan o den lyhörda planeraren som förstått våra önskningar. Bra m olika antal nätter på boenden. Hade gärna varit längre i Hahei.
Bra att landa i en stad, med mycket att erbjuda, 3 dygn innan hemfärd. Hann landa lite mentalt.
Hummingbird Lifestyle Travel
Vi var i maldiverna på ön reethi fari vi har varit nu tre gånger på olika öar och trivs väldigt bra
Ön som vi var sist på var kanon allt funkade bra
God mat och go personal
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och
faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID
och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på
samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag
vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid
först.