Jag hyr ut min lägenhet i andra hand. Inför detta behövde jag renovera Franke köksfläkt med spiskåpa: inget drag i den och gamla lampor som inte finns att köpa längre. Hade mycket kontakt med Eva innan angående möjliga problem och worst-case scenario, dvs om ALLA slitdetaljer måste bytas ut samt byte av lampsats (ok, detta behövdes oavsett) så det uppskattades till ca 5500kr. Dock hann mina hyresgäster flytta in så det var de som var i lgh när Robin (som jag gissar) kom och gjorde sitt jobb. Han hade nöjt sig med att rengöra...
Trivsel Kök Robin & Eva Thompson HB
6 omdömen om Trivsel Kök Robin & Eva Thompson HB
Vi uppgraderade vår Franke Alliance-köksfläkt, och byggfirman försökte få oss att dra nya kablar och skaffa ny takfläkt till orimliga kostnader. Vi förstod att detta var helt orimligt, och kontaktade Trivselkök på rekommendation av en granne. Robin kom på besök och hade löst problemet innan kaffebryggaren hade hunnit brygga färdigt, så han fick visst inget kaffe.
Toppenservice på vårt torkskåp. Trots semestertider så var Robin och Eva måna om att vi skulle få svar och vi kunde snabbt boka tid och få vårt torkskåp reparerat! Bra jobbat!!
Robin hjälpte oss med vår köksfläkt och de sista toucherna i vårt kök vi byggt själva. Supernöjda med allt. Snabba, professionella och grymt resultat. Rekommenderas varmt!
Robin fixa våran takfläkt, gjorde ett super jobb och rekommenderar Trivsel kök varmt!.
Vi är mkt nöjda med vår installation av Franke köksfläkt och det trevliga bemötandet vi fick av Robin! De gjorde det där lilla extra som vi verkligen uppskattar! Tack för er hjälp! Kommer definitivt rekommendera er! Mvh Aron