Nöjd med min kreditbevakning. Fick sms idag om att Klarna tagit en upplysning på mig. Verkar snabb på att meddela. Även trevlig personal. Rekommenderar.
343 omdömen om Notice
Hej Sofia Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med både tjänsten och bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Brandvarnarna vi hade innan visade sig vara gamla och det hade vi inte fått någon information om alls. Det larmades från vår sommarstuga i höstas och vi var flera mil därifrån och fick som tur var tag på en bekant (klockan var 22:30!!) som kunde åka dit och kolla om det fanns någon rökutveckling men det gjorde det inte. Då visade det sig att den brandvarnaren var gammal och utgången, nya skulle skickas ut omgående. Här har vi alltså betalat abonnemang för gamla brandvarnare! Dåligt!
Hej Gunnel, kundnöjdhet är kärnan i allt vi gör på Tryggsam. Vi tar ditt omdöme på största allvar och kommer att ta till oss av detta för att förbättra vår kundservice. Vi ber ödmjukast om en ny chans att visa dig den kvalitet och service som du förtjänar. Kontakta oss gärna på kundservice@tryggsam.se. Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Vi har brandlarm fungerar jättebra alltid trevlig personal
Hej Stefan Tack för er feedback! Härligt att allt fungerar bra! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Pålitlig, noggrann snabb och hjälpsam
Hej Helena Tack för er feedback! Det glädjer oss att ni är nöjd med servicen Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag är mycket nöjd med Tryggsam och deras bemötande
Hej Martin Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Köpte ingenting, utan hade en fråga på befintlig tjänst. Bemötandet var bra.
Hej Ann-Helen Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med bemötandet! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Jag har inte varit så mycket kontakt med Tryggsam.
Hej Teppo Tack för er feedback! Har ni frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Kreitbevakning bra Brandlarm bra
Hej Mathias Tack för er feedback! Vad kul att ni är nöjd med tjänsterna! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Alltid blivit trevlig bemött jättenöjd att dom varnar litat helt på dom. Brandlarm id
Hej Lena Tack för er feedback! Vad härligt att ni är nöjd med både tjänst och bemötande! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice
Det är ett bra företag dom står för det dom säger å lovar helt godkänt
Hej Elisabeth Tack för er feedback! Kul att ni är nöjd med tjänsten! Med vänliga hälsningar, vi på Kundservice