God mat, god öl, trevligt sällskap!
Två Små Svin
Varmt välkomna till Två Små Svin. Sedan starten 2014 har vi serverat smørrebrød på vårt sätt, gott tjeckisk öl samt ett stort utbud av Brännvin & Akvavit. Besök våra restauranger i Årsta och Trosa, i Trosa har vi dessutom B&B. Se mer information på vår hemsida. På menyn kan du hitta allt från Farmors sill, kryddost, gräddfil...
3141 omdömen om Två Små Svin
Sedan starten hos Reco 2015
Det var riktigt bra! Hört talas om det länge, men inte fattat att det var smörrebröd… vi tog 2 var och delade så vi fick smaka 4 olika. Dom var jättegoda var och en på sitt sätt ***** högsta betyg. Vi provade även 2 efterrätter också toppklass. Tyvärr var det måndag så ingen snaps men såg det välfyllda skåpet och dom har t.o.m. MÖJA ett fantastiskt ställe Folkligt, Festligt, Fullsat (en måndag) och faktiskt Prisvärt. Måste till Trosa i sommar.
Goda smörrebröd , trevlig personal, skön atmosfär
Vårt första besök här och blev mycket positivt överraskad. Så gott och mysigt. Väldigt bra bemötande.
Trevlig lokal, bra service och bra mat till ett bra pris. Smørrebrøden var kanske inte lika konstfullt vackra som de jag ätit i Danmark, men goda. Vissa av dom följde inte riktigt menyn, smörstekt toast var ostekt rågbröd, camenberten kom med hallon istället för hjortron som inte funkade lika bra - men det är småsaker. Blev en skön måltid!
Väldigt god mat o dryck i trevlig restaurang m trevlig personal! R
Vällagad oxfile på smörrebröd. Klart över min förväntan, såå gott! Återkommer gärna! Personalen glad och trevlig.
Toppen mat toppen service toppen vin 😍
Världsklass! Strålande god mat, bra service, mysig stämning!
God mat. Smörrebrödet smakade utmärkt.
Som vanligt - varmt välkomnande och gott bemötande. Goda smörrebröd och välsmakande drycker därtill
Jättegod mat och bra service!!
Trevlig, fint bemötande som matchas av god mat! Härlig lokal.
Superbra service och god mat. Aningen för mycket pepparrot på råbiffen, tog över för mycket.
Stora och goda smörrebröd. Trevlig personal.
Mycket bra service! Lyhörd mm. Det enda jag har som lite kritik är att det var för mycket rostad lök, men det är ju en smaksak. Nu var våra rätter övertäckte med rostad lök. I Övrigt var vi mycket nöjda även med mat och dryck.
Trevligt bemötande, fin stämning och mycket goda rätter.
Klassiska smörrebröd som är mycket välgjorda. Trevlig personal!
Väldigt bra service, mat, dryck o själva restaurangen var väldigt mysig.
Vällagat, genomtänkt och charmigt! Förstår varför restaurangen finns kvar år efter år
Rekommenderar varmt ett besök på Två små svin. Du kommer aldrig vilja gå därifrån. Så varmt bemötande! Så god mat! Detta blev kronan på verket av min makes födelsedag.
En pärla just vid ÅrstaTorg…Danskasmörebröd med klassisk svensk husmanskost….med ett snaps utbud som inte går av för hackor..🍻.. Skippa Stockholms City och ta er till Årsta Torg istället
Gott och trevligt som vanligt. Blev bara fyra denna gång då det var väldigt kallt i lokalen.
God mat och trevligt bemötande.
För kort vistelse för att ge ett omdöme.
God mat, trevlig atmosfär och personal
Maten är toppengod, men väl fet av mängden smält smör. Trevlig och snabb service. Det som drar ner betyget mest är ljudnivån. Det gick inte att samtala utan man fick skrika för att höras. Hela matupplevelsen blev förstörd och vi avslutade måltiden i förtid utan att ha ätit upp. En av oss åt bara en tredjedel av pga detta. Tre av fyra fick faktiskt ordentlig huvudvärk.
Förstklassigt restaurangbesök. Utmärkt bemötande och service, fantastisk öl och brännvin, och givetvis otroliga smörrebröd.
En härlig uppsluppen miljö, rätterna supergoda och väl tilltagna.
Otroligt! Bra service. Jättegod mat. Mycket nöjd.
Jättetrevlig restaurang och mycket god mat!
Trångt men mysigt, goda smörrebröd och bra service.
Ett riktigt bra koncept i en familjär miljö.
mycket god mat och service - vi kommer tillbaka
Känns äkta och okomplicerat till skillnad från många konceptuella ställen i city. Fina smörrebröd men lite väl mycket smör.
Alltid trevligt, bra service och fantastiskt gott!
Bra smörrebröd och trevlig personal! Hit går jag gärna tillbaka!
Trevlig mysigt ställe med god mat och dryck. Trevlig personal.
mysigt och gott i fin miljö. Bra service!
Genuint ställe med goda smörrebröd och trevlig personal
Vi möttes av trevlig personal som tog hand om oss och presenterade menyn samt jul tallriken mycket bra mat trevlig lunch
Toppen som vanligt. Hade kanske önskat en lite längre tid vid bordet då vi var ett större sällskap.
Alltid trevligt att besöka er, bra mat o service.
Fantastisk bra bemötande o underbart god mat!
Alltid lika trevligt och stämningsfullt, och god mat och dryck.
Mycket god mat! Trevlig personal och mysig lokal. Vår placering, precis vid bardisken och vid en dörr, var det enda negativa.
Maten var inte bra kötet var segt snapsen var varm kamelbären fans det inte hjortronsylt fick lingonsylt
Mysigt ställe- bra mat - dit går vi igen 👍
God mat och vänligt bemötande.
Trångt….mycket folk…en liten toalett med lång kö. Helt ok mat…