15 minuter från City finns Bockholmens Hav & Restaurang som erbjuder brunch, á la carte och festarrangemang. Vackert beläget med skandinaviska smaker som passar alla!
I hjärtat av Årsta finns Två Små Svin, en högkvalitativ kvarterskrog med fokus på Tjeckisk öl, smörbröd och brännvin. Hög service och härlig atmosfär är kännetecknet!
Lasse L:
Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö
Jacob A:
Woo Hoo vilken mat, servering och service är i världsklass 🤩 roligt med franskt koncept, Brasseri Hötorget vi kommer att gå dit fler gånger det var inte överraskande att de är på en nivå som få ❤️🙏 Meat Bonanza är ett måste för kött älskare, begåvade kockar och service personal som vet hur service och värdskap blir ett vinnande koncept 🙏
Hos Österlånggatan 17 i charmiga Gamla Stan skapas en behaglig upplevelse med förstklassig mat och dryck, skicklig servicepersonal och stämningsfull atmosfär.
Jessica I:
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Anna Alexandra Elina G:
Köpte Golden biljetter och fick en helt fantastisk kväll i gott sällskap. Otroligt fin och trevlig personal som gjorde sitt bästa för att alla gäster skulle få en så bra kväll som möjligt. Hade skyhöga förväntningar när vi gick dit och jag blev inte besviken!
Anette S:
Väldigt trevligt och fint bemötande påsk tallriken var av bästa klass hade ganska höga förväntningar dom har rykte om sig att laga god mat och det levde dom upp till.
Birgitta L:
Wallmans på teatergatan firade min dotter och sambos födelsedag . Bra bemötande från att jag köpte biljetterna och bra service innan och under showen
Sköna Hem S:
AW-mat för 15 personer. Fint bemötande, underbar mat. Ropar till alla hur bra de är. Generöst och miniburgaren har letat sig in i mina drömmar.
Pernilla G:
Middag, 6 personer, snabb bekräftelse vid bokning, skulle på teater så behövde få in mat snabbt för att hinna. FIck också snabb service, trevlig personal. Provade flera rätter och allt var , mycket gott. Kan varmt rekommendera.
Yasemin B:
Vi har precis haft våran bröllopsfest hos Två Grabbar och Kök, och vi är supernöjda med allt. Från början till slut så har Christian hjälpt oss med allt på ett utomordentligt sätt. Vi valde den Karibiska buffén som var fantastiskt god då den både var en fröjd för ögat och magen :). Anpassningsbar och väldigt central lokal som passar alla. Vi kommer definitivt att boka igen och även några av våra gäster funderar på att ha sina fester där. Kan högt rekommendera Två Grabbar och Kök till alla.
Tusen tack för en härlig bröllopsfest!
Johnny S:
Ardbeg Embassy
vilket ställe! Trevlig och hjälpsam personal och ett grymt bra utbud av så klart whisky men även olika sorters öl. Dag1 dropp in med diverse drycker. Glatt överraskade av att vara på Ardbeg Embassy var vi tvungna att insupa denna atmosfär även Dag 2.
Då vi självklar bokade bord för att äta i lugn och ro. Ett måste ställe om man är i Stockholm. Med vänlig hälsning Johnny
Alexandra R:
Magiskt ställe att arrangera bröllop på! Superproffsig personal, galet god mat och väldigt vackra lokaler. Angelica, Daniel med Crew ni var fantastiska!!!