Jakob Cherkani är mäklare på Unik Fastighetsförmedling
.Jakob Cherkani har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Jakob Cherkani har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 5.0. Jakob Cherkani har haft 21 försäljningar sen 2020-07 och har tillfrågat 25% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-07 - 2020-12
Läs vad 8 Läs vad Jakob Cherkani
2021-01-15Verifierad kund
Myck trevlig bemötande mäklare som alltid, ställer upp och hjälper till.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Cherkani en del av Unik Fastighetsförmedling -
2021-01-13Verifierad kund
Jakob sålde våran lägenhet när vårt hopp var på noll och han sålde den med föreningsrekord 👌 Servicen var på topp, alltid tillgänglig, väldigt lyhörd, och alltid lösningar på allt! Rekommenderas starkt, grym på alla sätt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Cherkani en del av Unik Fastighetsförmedling -
2021-01-13Verifierad kund
Jakob Sålde min 3a i Tollare, (föreningsrekord). En mycket proffesionell mäklare. Han är alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet och ser till att bemöta kundens önskemål. Rekomenderas starkt 👌
2021-01-13Verifierad kund
Engagerad mäklare som gjorde allt för att möta mina förväntningar. Lägenheten hade legat ute till försäljning nästan ett år tills jag bestämde mig för att byta mäklare till Jacob som hade flera budgivare efter första visningen. Rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Cherkani en del av Unik FastighetsförmedlingTack för rekommendationen Mikaela. Du är grym! Tackar och bockar för förtroendet, glad att jag kunde förvalta det!!!
2020-10-05Spontant omdöme
Vi är supernöjda med våran försäljning, Jakob var otroligt engagerad, lyhörd och han gav verkligen hela sitt hjärta för att vi skulle känna oss trygga! Han svarade alltid snabbt oavsett tid på dygnet. Riktig grym mäklare, tack igen!! "
skrev om Jakob Cherkani en del av Unik FastighetsförmedlingTack Louise!! Dessa recensioner är vad som driver mig! Stort tack och grattis igen till en superförsäljning!! :):):)
2020-10-04Verifierad kund
Jakob är en otrolig person och mäklare. Han fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Jag kan rekommendera Jakob med hela mitt hjärta. Kunde inte ha valt en bättre mäklare för min lägenheten.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Cherkani en del av Unik FastighetsförmedlingSuperglad att jag kunde vara till hjälp. Tack för de fina orden David! Önskar er en trivsam vistelse i ert nya boende :)
2020-10-04Verifierad kund
Mäklaren var jättebra, engagerad, informativ och svarade snabbt på alla frågor!
2020-09-07Verifierad kund
Han är duktig och engagerade sig alltid.