Reco logotype För företag

35 omdömen om HORNBACH

Sedan starten 2010
Sven-olof Erland A
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Skulle lämna tillbaka en blandare som blev felköpt. Inköpt 6 dagar tidigare, ej upplockad ur kartong och dessutom utan deras eget sortiment. Fick dock inte lämna tillbaka fast jag bad om tillgodokvitto för att köpa andra saker. Hade förstått om det var levande material( brädor etc..) eller trasig kartong eller synligt använd vara, men inte en metallprodukt som aldrig varit ur kartongen. Det statiska bemötandet där de inte ens försökte hitta en lösning var nog det skavde mest. Så för 399 kr så valde de att avbryta vår relation. Efter att själv arbetat i detaljbranschen i 10 år så förstår jag värdet i att vårda de kunder man har, så jag blir lika förvånad varje gång detta rigida beteende uppvisar sig. Speciellt i dessa tider när man verkligen kan handla var som..

Thanos Z
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Jag brukade handla på Bauhaus Barkarby, men Hornbach Sundbyberg är 100 gånger bättre. Trevlig och hjälpsam personal, bra priser, enkel returprocess.

Azita S
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Idag blev jag påmind om att kundupplevelse ytterst handlar om kultur. I både kundservice och varuutlämningen på Hornbach Sundbyberg möttes jag av ansvarstagande, uppföljning och genuint engagemang. När medarbetare tar ägarskap hela vägen märks det – och det bygger förtroende. Stort tack.

Christer Roman M
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Förutom att vara så välsorterad som Hornbach är, har de också mycket trevlig och hjälpsam personal. Idag var det Bosse på avdelning för järnvaror som erbjöd sig att leta reda på och hämta ett föremål som hustrun inte orkade leta efter pga ålder. Snabbt gick han iväg och återkom efter en stund med det hon ville köpa. Tack Bosse för din otroliga servicevilja och hjälpsamhet!

Michael M
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Jag köpte en gräsklippare makin och kommer motorn sönder efter 2 klippning för små finn gräsmatta och lämnar till service men jag har fått dåligt service o dålig svar!! Jag rekommenderar inte den har företag!😡😡 Jag bara florerad pengar Hej Michael, Tack för att du kontaktat oss. Jag har förstått att du önskar återkoppling från en ansvarig gällande hanteringen av din gräsklippare. Efter kontroll hos den certifierade verkstad som har granskat maskinen har vi fått besked om att skadan beror på ett handhavandefel. Metallkomponenter har blivit så pass skeva att motorn har skadats och behöver bytas ut. Då vi på HORNBACH inte utför reparationer själva, skickas maskiner alltid till auktoriserade verkstäder för en professionell bedömning. I ditt ärende har verkstaden lämnat följande alternativ: 1-Du får tillbaka maskinen i det skick den lämnades in. 2-Du får tillbaka maskinen reparerad mot en kostnad på 5 243 kr. 3-Verkstaden skrotar maskinen. Om du inte är nöjd med verkstadens bedömning har du möjlighet att vända dig till din hemförsäkring eller få ärendet prövat av Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vänligen återkom med vilket alternativ du önskar, så meddelar vi verkstaden. Trevlig eftermiddag! Med vänlig hälsning/Mit freundlichen Grüßen/With kind regards Narcis Avdelningschef/Assistant Manager HORNBACH Bygg & Trädgårdsmarknad Sundbyberg 773 Madenvägen 17 174 55 Sundbyberg Tel: +46-8-7995000 narcis.mrkonjic@hornbach.com http://www.hornbach.se

Pettro V
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Jag har länge varit kund på Hornbach och har till mångt om mycket fått ett bra intryck. Men idag så vände den upplevelsen helt... Under senaste 2 månaderna så har jag renoverat mitt hus, det har mao blivit många inköp, då pass många att personalen hälsar glatt igenkännande när jag kommer in. En sak som jag köpt vid flera tillfällen är bänkskivor i ek, den billigare versionen då jag gör allt själv. Dessa har fått ett helt magiskt bra resultat, tills den fjärde. När det var slipad så kändes den lite konstig, men jag avgjorde att det borde gå ändå så jag oljade den 3 lager med linolja. Nu, 1 vecka senare så har den plötsligt blivit helt "ruffig" i ytan till min förskräckelse, bara den och ingen av de andra. Jag försöker då desperat slipa om hela men det blir inte bra vad jag än gör. Så jag åkte tillbaka bemötandet jag får är under all kritik.. mannen som säger sig ha koll anser att det inte är några som helst problem med den, trotts att den har rätt stora ojämnheter hur fint jag ön slipat. Han fortsätter detta med att avbryta mig konstant och i princip idiotförklara mig om och om igen. Och efter att jag erbjudit mig att hämta en av de andra skivorna som jag köpt av dom och slipat till perfektion så däger han och damen som har slutordet(men som kan noll om trä) att det behövs verkligen inte. Dom fortsätter att hålla fast vid att det inte är något fel på skivan och att den är exakt likadan som dom andra så påpekar jag att ek INTE är mjukt och att dom andra (som är helt oslipade) är jämnare på ytan och hårdare i strukturen än denna. Detta fortsätter på tok för länge, och han fortsätter att hävda att han jobbar med detta och har därför bättre koll än mig(som också jobbat med detta) och att lite fåror är inget hyguensikt problem i kök. Nånstans här så ruttnar jag och frågar honom om denna skiva är behandlad på något sätt, han svarar att det är den defenetivt INTE. Varav jag svarar att jo, det är den-flera gånger med linolja, vilket går att se "här och här ich här" säger jag och pekar. Sen tar jag skivan och säger lycka till med jobbet! Jag är som sagt supernöjd med dom andra skivorna, men denna kommer det att krävas rätt mycket jobb för att bli klar med. Jag har döpt nästan alla rum i kåken nu till olika saker beroende på vad dom påminner om. Denna skiva kommer för all framtid att få heta "man-splainern"!

Ingemar F
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Var inne på Hornbach i Sundbyberg idag för att köpa en stöthyvel som enl hemsidan skulle finnas 2 av men väl på plats var det tomt där hyveln skulle vara. Tog kontakt med personal som konstaterade att dom inte hade hyveln hemma och att det måste vara fel på saldo. Han skulle korrigera felet men engång så att det kunde bli en beställning och att varan skulle vara hemma ca en vecka senare, ett antal timmar senare så står det fortfarande att dom har 2 hemma så han struntade i att korrigera saldo och därmed så blir det ingen beställningspunkt.. Så det blir minus poäng för Hornbach!!

Hans Torbjörn D
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Jag var där och ville få en inramning gjord av en trevlig kvinna som heter Lotta så sjukt duktig på det honom gör. Är super nöjd med bemötandet och resultatet som jag fick. Mvh en super nöjd kund kommer att rekommendera hennes kunskap i yrket till alla som jag känner.

Ellen Maja Adéle F
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Extremt dålig service! Beställde en badrumsspegel med löftet om 1–3 dagars leverans. Nu, nästan två veckor senare, har jag äntligen fått leveransdatum. Inte ett enda förlåt från företaget trots upprepade klagomål. Paketet var för stort för standardleverans – något de måste ha vetat från början. Missvisande information, respektlös kundhantering och total brist på ansvarstagande. Ni borde skämmas! Rekommenderas absolut inte!

Markus K
Skrev om HORNBACH Bygg- och trädgårdsmarknad Bekräftad företagssida

Köpte en byggställning med hemleverans. Hornbach tog betalt direkt vilket var ett misstag av mig att godkänna. Transportfirman dök aldrig upp på avtalad tid och glömde höra av sig. När jag kontaktade dem visade det sig att de saknade motivation och ville inte leverera på min ort. Eventuellt skulle jag kunna få en leverans om en vecka om de funnit ny motivation då. Då kontaktade jag hornbach om att få pengarna tillbaka, men det gick inte pga "processen". Processen säger att pengarna kommer betalas ut 2 veckor efter paket återigen scannats på deras lager. Den omotiverade transportfirman säger idag att de leverarade paket till hornbach för en vecka sedan. Hornbach säger att de inte fått det. Jag tror pengarna är borta. Kan bara rekommendera att unvika hornbachs webbhandel. Blir det något fel är dina pengar borta också. Ordernummer 9041445726

Ladda fler omdömen

Platser 8

Visar: 5 av 8
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera HORNBACH har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: