Riktigt duktiga på det dom gör. Här kommer vi lämna alla våra bilar. Min bil blev som ny. Super nöjd
MrCAP
Fantastiskt bra jobb och trevligt bemötande
Bemötande, kundservice och resultat helt strålande 10/10
Toppen service! Har aldrig haft problem, lämnat in bilen varje år och är supernöjd!
Vi på Riddermark Bil vill förtydliga att den bild som målas upp i recensionen inte överensstämmer med våra erfarenheter av MrCAP Sisjön. Vi har under lång tid hänvisat många kunder dit och fått mycket positiv återkoppling. De har alltid bemött både oss och våra kunder professionellt och levererat arbeten med hög kvalitet. I det här specifika fallet har kunden varit mycket svår att tillmötesgå, trots stora ansträngningar från flera inblandade parter. MrCAP Sisjön tog sig an ärendet för att hjälpa både kunden och oss och gjorde sitt yttersta för att hitta en bra lösning. Därför anser vi inte att recensionen ger en rättvis eller trovärdig bild av hur företaget normalt arbetar eller hur situationen faktiskt hanterades.
Jag lämnade min bil för polering och keramikbehandling på den här platsen. När jag hämtade bilen begärde de ytterligare 500 kronor, vilket vi inte hade kommit överens om tidigare. Jag hittade också många synliga repor och fläckar på bilen som inte var reparerade. När jag klagade till chefen (Farhad) och vägrade betala de extra pengarna blev han väldigt aggressiv och började svära och förolämpa mig! Jag har aldrig varit i en liknande situation förut där man betalar för en tjänst men blir förolämpad istället. Chefen har allvarliga psykiska problem! REKOMMENDERAR INTE DETTA STÄLLE! Nollbetyg för kundservicen och arbetet var inte heller vad de lovar online.
Lämnade in min bil på rekond samt keramisk lackbehandling och glasbehandling. Bilen är tämligen ny och resultatet blev väldigt bra, jag är helnöjd! Personalen var väldigt trevlig och hade ett bra bemötande. Rekommenderas!
Supertrevlig personal och jättebra utfört arbete
Min bil fick keramisk lackbehandling och glasbehandling. Trots att bilen är ganska ny så blev den finare än ny efter besök hos Mr Cap, Sisjön
Jag lämnade in min bil för att ta bort dekaler. Bemötandet var vänligt och professionellt. Själva jobbet på bilen är förstklassigt och jag är mycket nöjd. Rekommenderar varmt MrCap. 10 av 10
Mycket trevlig och proffsig personal. Därtill ett otroligt jobb på min mc ni gjorde. Den va rätt fin innan i solid svart med tillhörande tvättrepor. De försvann och ett annat djup i lacken som resultat , plus alla detaljer på motorcykeln som blev som nya. Tusen tack för ett kanonjobb!
Bra o trevligt bemötande, bra resultat på jobbet
Bäst och mycket kundvänlig . Alltid trevliga
Jättebra Service; har alltid hjälpt mig få en lucka för tvätt även när jag har ringt i lagom tajt tid. Underbar behandling på bilen varje gång, har aldrig fått bilen tillbaka med någon repa. Väldigt professionellt samt snabbt biltvätt, rekommenderar starkt!
Väldigt trevliga och tillmötesgående och gör ett fantastiskt jobb!
Vill passa på att tacka för ett kanon jobb. Rekomenderar er starkt för de som vill ha ett fantastiskt jobb med super bra resultat och riktigt härliga och trevliga personal. Åter igen, tack!
Proffsigt och trevligt bemötande!
Exceptionellt bra resultat och mycket professionell service. Bilen ser fantastisk ut efter behandlingen. Rekommenderas starkt.
Mycket trevligt och professionellt bemötande både vid lämnandet och leveransen av ”den nya bilen”. Personerna som utfört lackbehandlingen har gjort ett perfekt arbete.
Bilen var rätt fin innan, men efter polering och keramisk lackförsegling är den fantastisk! Jag fick också ett kompispris på keramisk behandling av fönstren och impregnering av suffletten när de ändå hade bilen inne över natten.
Platser 13
MrCAP Sisjön
4.9 av 336 omdömenMrCAP Kalmar
4.8 av 248 omdömenMrCAP Jönköping
4.7 av 169 omdömenMrCAP Nacka
4.7 av 134 omdömenMrCAP Borås Viared
4.6 av 117 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera MrCAP har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra