Samia är väldigt kunnig och gav bra råd. Det kändes tryggt genom allt, vilket var viktigt för mig som sålde bostad för första gången. Slutpriset blev långt över vad jag hoppades på. Proffsigt hela vägen igenom!
Tradition Mäkleri
1144 omdömen om Tradition Mäkleri
Emily är en fantastisk mäklare. Jag fick tips om henne från en vän och hon levde upp till varenda lovord hon hade fått och jag kan bara fylla på. Hon är lyhörd och samtidigt drivande, hon kommunicerar bra och pedagogiskt. Det jag gillade mest var att hon hela tiden inkluderade oss i sitt tänkande och varför hon gjorde/tänkte som hon gjorde. Hon gav inte bara ett råd utan hon lät oss följa med i hennes tankeprocess så man behövde aldrig fundera över om varför hon gjorde som hon gjorde.
Superproffsiga, bra kommunikation och bäst på området!
En mycket trygg hand under hela processen. Snabb återkoppling, förstående och smidig. Tack Jan!
Jan är trevlig, tydlig, lugn och korrekt i sin mäklarroll. Processen gick oerhört smidigt.
Professionellt, snabbt, pålitligt och trevligt. Jan kombinerar kunnighet med en förmåga att se människors behov som leder till snabba och bra avslut på affärerna. Jag har nu sålt flera lägenheter med Jan och alla har slutat mycket bra för alla inblandade.
Otroligt vänligt bemötande och positiv inställning till lägenheten. Snabba och precisa svar. Ett plus är förstås att vi fick ett jättebra pris för den. Tack för det!!
Det här är andra gången jag anlitat Jan. Han är smart och sympatisk och mycket professionell.
Jan var en klippa genom hela vår försäljningsprocess. Alltid tillgänglig, professionell och trevlig i sitt bemötande.
Karolina Miramadi är en fantastisk mäklare. Snabb, pålitlig och erfaren. Båda parter, säljare och köpare är mycket nöjda med en smidig och trygg affär.
Magnus är positiv, engagerad, flexibel och driven. Vi är mer än nöjda och kommer utan tvekan använda honom även vid kommande försäljningar om vi får möjligheten!
Jan är väldigt trevlig och enkel att jobba med. Dessutom är mycket bra på sitt jobb och kan sin marknad väldigt väl. Rekommenderar starkt!
Mycket professionell hantering av vår försäljning.
En lysande insats från början till slut. Min lägenhet var inte lättsåld, men tack vare Thérèses engagemang, kompetens och hårda arbete lyckades vi nå i mål på en bra prisnivå.
Köpte lägenhet av Karolina, fick super-proffsigt bemötande och hjälp!
Platser 5
Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
4.9 av 1141 omdömenTradition Mäkleri, Södermalm
5.0 av 3 omdömenTradition Mäkleri, Odengatan
0.0 av 0 omdömenTradition Mäkleri, Bromma
0.0 av 0 omdömenTradition Mäkleri, Scheelegatan
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Tradition Mäkleri har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra