Reco logotype För företag

Vårda Ögon

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Vårda Ögon Göteborg

Opererade mina båda ögon mot närsynthet redan 2009. Är fortfarande nöjd.

Vårda Ögon Halmstad

Mycket bra bemötande, trevlig och kompetent personal. Lugn och trevlig miljö. Bra och tydlig information. Allt blev som jag hoppats på efter min RLE-operation.

Vårda Ögon Halmstad

Trevlig personal och trevligt bemötande! Superduktiga läkare. Operation tog max 45 min för båda ögon, utan smärta och ont. Supernöjd med resultat. Högsta betyg från mig! Rekommenderar gärna!

Vårda Ögon Malmö

Jätte trevlig personal, tog hand om mig! Var lite rädd men efter operationen jag va så nöjd å glad, och efter 2 veckor jag såg perfekt! Jag är så himla glad! Verkligen rekommenderar Vårda ögon!

Vårda Ögon Göteborg

Hej Finns bara ett ord för att sammanfatta detta. Världsklass. Det bästa jag gjort. Bra service. Proffsigt och ingen smärta. Se filmen på deras hemsida. Så nöjd. Med vänlig hälsning, Tarek

193 omdömen om Vårda Ögon

Sedan starten 2010
Anna Christina N
Skrev om Vårda Ögon Göteborg Bekräftad företagssida

Opererade mina båda ögon mot närsynthet redan 2009. Är fortfarande nöjd.

Birgitta S
Skrev om Vårda Ögon Stockholm Bekräftad företagssida

Läkaren hade mycket dålig patientkontakt och var svår att förstå då han talade dålig svenska. Jag är Lärare på SFI med erfarenhet av språksvårigheter och jag kunde därför ställa klargörande frågor. Ändå gick jag därifrån med en känsla av stor frustration.

Helene A
Skrev om Vårda Ögon Halmstad Bekräftad företagssida

Aida M
Skrev om Vårda Ögon Halmstad Bekräftad företagssida

Karina Z

ELIN M
Skrev om Vårda Ögon Stockholm Bekräftad företagssida

Jag valde att genomföra en ögonlaseroperation hos Vårda Stockholm efter mycket research och ha fått bolaget rekommenderat av vänner men är tyvärr på det stora hela mycket missnöjd med företaget av flertalet anledningar, jag listar ett urval av dem nedan, och jag har därutöver upplevt bemötandet av alla förutom två av deras anställda som oproffsigt. Jag brukar aldrig skriva recensioner om företag, men jag kan efter 1,5 år inte släppa detta och vill dela med mig av mina upplevelser så att framtida kunder kan göra ett välavvägt beslut för valet av vårdgivare inför en ögonlaseroperation. Jag förlitade mig ju själv på andras recentioner. Här är ett par anledningar: - Inte en enda gång har de bett om att se min legitimation och därmed säkerställt att ingen annan gör ett såpass dyrt ingrepp i någon annans namn eller felaktigt får tillgång till någon annans journaluppgifter. - Vid operationstillfället fick man ett piller att svälja (utan att de sa vad det var för något) innan och ett par andra till efter operationen. Efter operationen googlade jag vad det var och fick då reda på att tabletterna innehöll två sortes narkotikaklassade preparat. Hade de informerat om detta i förhand hade jag absolut inte velat ta dem. - Jag fick fakturan inför operationen sent på nyårsafton en mycket kort tid innan ingreppet skulle ske och jag fick då enbart en bankdag på mig att betala fakturan. Det efter att jag själv aktivt hört av mig flera gånger och bett om den. Av (helt förklarliga) anledningar som berodde på kliniken fick operationen flyttas fram, men det var inte helt smidigt med den nya fakturan som skickades därefter heller. Har aldrig tidigare som kund upplevt att jag behövt tjata mig till en faktura för att den ska hinna betalas i tid (innan operationsdagen), det borde ju ligga i företagets intresse. - Innan operationen frågade läkaren om jag ville uppgradera till ett dyrare ingrepp och jag sa nej. När jag väl ligger på operationsbordet och ingreppet precis ska påbörjas säger han att han uppgraderar mig kostnadsfritt och påbörjar direkt den dyrare operationen utan att inhämta mitt samtycke. Han sa att han ville hinna med ett tåg och det dyrare ingreppet gick troligtvis lite snabbare att utföra. Det var visserligen generöst såklart, men jag är som jurist fortfarande chockad över att samtycke inte inhämtades först då jag aktivt valt ett annat ingrepp och precis innan ingreppet sagt att jag inte ville byta. - När jag bokade in operationen frågade jag hur lång tid det ungefär tar tills man kan jobba igen efter ingreppet (kontorsjobb). Jag fick 2-3 dagar som svar av optikern, men i praktiken blev det 9 för mig. Jag förstår såklart att detta kan vara individuellt, men jag hade verkligen uppskattat ifall de då hade nämnt att spannet kunde vara såpass långt då det uppstod mycket strul på jobbet då jag pga. samtalet bara tagit höjd för 4 dagar ledighet. - Det tog mycket lång tid för mina ögon att läka efteråt. Nästan 1,5 år efteråt sa personalen att det var färdigläkt och då hade jag använt ögondroppar flera gånger per dag och operationen gjorde att jag gick från -3 till +0,5. +0,5 var enligt Vårda bra och färdigläkt. Ett par månader senare besökte jag en utomstående optiker och då var min syn +0,75. Här förstår jag genuint att resultatet är högst individuellt och kan variera, men då min syn annars stått still i många år och jag ännu är ung känns det trist att genom operationen ha gått från ett synfel till ett annat. Jag hade genuint hoppats på att synen skulle hamna närmare 0,0 och det känns trist att nu behöva köpa progressiva glasögon istället. Jag vill dock understryka att detta/resultatet inte är anledningen till mitt låga betyg, det är allt annat, men det blev den sista grädden på moset över en överlag dålig upplevelse. - Min näst sista undersökning sa deras optiker att jag skulle boka ett återbesök efter en viss period, när jag väl ringde för att göra det blev jag ifrågasatt - "det behövs väl inte, du har ju haft flera återbesök redan" trots att en av deras egna optiker uttryckligen sagt det. Jag fick en känsla av att de bara ville att det skulle registreras som färdigläkt och därigenom bli av med mig då de inte tjänade pengar på mina återbesök. - En positiv sak är att de hjälpte mig med ett särskilt synintyg som jag behövde. Jag ångrar nu i efterhand att jag inte lyssnade på min första magkänsla och böt till ett annat företag. Avslutningsvis skulle jag personligen inte rekommendera Vårda Stockholm till vänner och bekanta utan hade valt en konkurrent istället.

TAREK L
TAREK L
Skrev om Vårda Ögon Göteborg Bekräftad företagssida

Rumi K

Super nöjd! Känner mig som en människa 😊

Abdollreza H
Skrev om Vårda Ögon Malmö Bekräftad företagssida

Trevligt bemötande, skyndsamt och smärtfri, opererade mina ögon.

Anki M
Skrev om Vårda Ögon Malmö Bekräftad företagssida

Bra rent allmänt, men mitt besök kvarstår pga läkaren blivit sjuk 🤧

Irena Elvira Cornelia d
Skrev om Vårda Ögon Malmö Bekräftad företagssida

Fantastiskt tillmötesgående och förtroendegivande personal! Omhändertagen från början till slut. Rekommenderas varmt!

Kajsa A
Skrev om Vårda Ögon Stockholm Bekräftad företagssida

Jag opererade mig med NoCut och hade -2,75 på båda ögonen. Det gick som smort. Fick all information som jag ville ha på undersökningen och sen gick operationen jättefort på det andra besöket! Ögonläkaren förklarade processen utförligt innan det var dags. Det tog bara några sekunder med lasern. Efter att jag plockade ut mina skyddslinser så började synen bli allt bättre, det var också något som dom hade berättat för mig. Man får lite suddig syn när man häller i dom olika ögondropparna med tanke på linserna som används de första fem dagarna. Nu efter min andra kontroll ser jag perfekt. Optikern förklarade för mig att jag ser 1.0! Jag fick dock lite torra ögon dom första två månaderna men sen försvann det. Sen var jag också ljuskänslig men det förstod jag är normalt. En helt ny värld har öppnat sig för mig och jag slipper lägga pengar på nya glasögon och linser!

Marie-louise L
Skrev om Vårda Ögon Malmö Bekräftad företagssida

Trevlig och professionell personal. Fick bra information inför-och efter operation. Rekommenderar starkt

Christian J
Skrev om Vårda Ögon Malmö Bekräftad företagssida

Jeg har fået en RLE operation. Alt er gået som planlagt og det har været klar kommunikation og forventningsafstemning. Eneste kritikpunkt er at jeg et par gange havde meget svært ved at komme i telefonisk kontakt med klinikken i Malmø. Måtte ringe en del gange før telefonen blev taget.

Ladda fler omdömen

kliniker 5

Visar: 5 av 5

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Vårda Ögon har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Bra

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: